|
|||
|
|||
Είχες αρκετά θρεπτικά Γιάννη ίσως γιαυτό!
|
|
||||
|
||||
Γιαννη βγαλε αγγελία... πωλείται κυανο!! που ξερεις... χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas82 : 20-02-17 στις 13:07 |
|
||||
|
||||
Σήμερα ξεκινησε η 3η εβδομαδα προσθηκης βότκα στο ενυδρείο.Τα αποτελεσματα,αν και τα νιτρικα δείχνουν κολλημενα στο 25,ειναι εντυπωσιακά.Το κυανο εχει φρεναρει αρκετά.Το ενυδρείο πολυ πιο καθαρο,ακομα και τα τζαμια κανουν καμια εβδομαδα να πιασουν αλγη,οποτε το καθαρισμα τους πεφτει με την αλλαγη.
Σαν να υπαρχει και διαφορα στα χρωματα.Ολα τα κοράλλια,ακομη και η χιλιο ταλαιπωρημένη ακροπορα του Νικου,πανε καλα.Μονη εξαίρεση καποια κεφαλια εφυλιας....
|
||||
|
||||
Αντε ρε Γιαννη παλεψε το ατιμο!
|
||||
|
||||
ελα ρε Γιαννη δυναμη!!!!
|
|
||||
|
||||
Έλα Γιάννη καλησπέρα!
Πόλεμος χωρίς απώλειες δεν υφίσταται,μην σε νοιάζει για την ακροπορα,εδω ειμαστε και θα σε μπουσταρουμε άμεσα! Λιγο υπομονη φιλαρακι μου να τελειώσει η θεραπεία και σύντομα θα εχεις εναν πανέμορφο χρωματιστό ύφαλο! Καλη συνεχεια να εχεις. |
|
||||
|
||||
Το Μαγνήσιο Γιάννη πρέπει να είναι πάτωμα , τα φωσφορικά πρέπει να μηδενισαν οπότε αφαίρεσε και τον αντιφωσφορο σιγά σιγά.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Κωστα η αληθεια ειναι πως δεν εχω μετρησει μαγνησιο εδω και 10 μερες.Το αφησα στις αλλαγες...Τα νιτρικα και σήμερα στο 25.Θα βγαλω τον αντιφωσφορο να δουμε πως θα παει.Στο ματι ομως βλεπω αρκετα μεγαλη βελτιωση,σε ολους σχεδόν τους τομεις....
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιάννη χαίρομαι, θέλω γρήγορα να βρει την ισορροπία του γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί πολυ.
Με την βάση τι έκανες; |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ ρε Μητσο.Απο το στομα σου και στου Θεου τ αυτι.Με την βαση.........Ηταν σήμερα να παω για τα σίδερα αλλα,το μικρο αυτοκινητο αποφασισε να σπασει ψυγειο το Σάββατο,οποτε αναβάλλεται για λιγο.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ότι χρειαστείς μου λες! |
|
||||
|
||||
Update...Απο προχθες μετραω νιτρικά κατι παραπανω απο 10....Επιτέλους επεσαν απο τα 25 που ηταν καρφωμενα....Αλλαγες καθε 2-3 μερες 40 λιτρα και καθημερινη προσθηκη βοτκας και βακτηριων.....Το σκιμμερ κανει πολυ καλη δουλεια.......βγαζει πολυ βρωμα.....
Αααααααααα.Εβαλα και αραγωνιτη.Μητσακο(golf4470)ευχαριστώ πολυ!!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπραβο Γιαννη! ξεκίνησε η κατιούσα φιλαράκι μου,αυτά είναι ευχάριστα νέα! να είναι καλά ο Δημήτρης που βοήθησε! πάμε γερά Γιάννη δεν είναι στο χέρι του πλέον! |
|
|||
|
|||
Συνέχισε και με μεγαλύτερες αλλαγές θα μπουσταρουν και τα κοράλλια μαζί με την πτώση των νιτρικων ....
|
|
||||
|
||||
Σε λιγο θα γινει μια 80 λιτρων που ετοιμαζεται απο εχθες.
|
|||
|
|||
ωραία!!!
|
|
||||
|
||||
Σημερα μετρησα νιτρικα 2.Υστερα απο 2,5 χρονια επιτελους καταφερα να τα ριξω,με την συνδρομη των καλων φιλων απο εδω μεσα.Σιγα σιγα πιστεύω πως γυρνά σελιδα το ενυδρειο που 2,5 χρονια με ταλαιπώρησε και το ταλαιπωρησα...
Τωρα θα επικεντρωθώ στο κυανο που βεβαια σε ενα βαθμο οφειλεται και στην βοτκα. Κωστα,Νικο,Σακη και Δημήτρη,τα ευχαριστώ ειναι λιγα.... Βρεθηκε και βαση,πολυ τυχη αφου μου την χαρισαν.1,20χ0,81 υψος χ0,36 καθαρο πλατος με 5χ5 κοιλοδοκο....Ισως να την τροποποιησω και να την κανω 50 εκ φαρδος για το μελλον......
|
||||
|
||||
μπραβο ρε Γιαννη!!! απο το καλο στο καλητερο πας!!! αντε και εις ανοτερα!!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιαννη, χαχα με αυτούς που εμπλεξες δύσκολο να μην εβγαζες άκρη.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Να εισαι καλα φιλαρακι μου!
μπραβο Γιάννη,άρχισε και πήρε τα πανω του,σε λιγο καιρό το ενυδρείο σου θα ειναι αγνώριστο! παμε γερά,τα καλυτερα έρχονται! |
|
||||
|
||||
Καλορίζικη η βάση Γιάννη κ πολλά μπράβο στο παιδί που στη χάρισε. Σου έφυγε ακόμα ένα άγχος, της βάσης που φοβόσουν. Σιγά σιγα θα πάρει τα πάνω του τώρα.
|
|
|||
|
|||
Γιάννη τώρα έστρωσε αλλά θέλει προσοχή να μην ξανά πάθεις τα ίδια....
συν ότι πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα μέτρησης και αλλαγές νερού... |
|
||||
|
||||
Μετραω καθε μερα τωρα,τουλαχιστον τα νιτρικα...Αλλαγες καθε εβδομαδα.
|
|||
|
|||
Να πάρεις μπετόνια να κάνεις μεγάλες αλλαγές αν και αν σου καλό είναι άμα μπορείς να κάνεις με αλάτι θα είναι καλύτερα!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα Γιάννη,τι νεα εχουμε φιλαρακι απο τον ύφαλο;
Προχωράει επιτυχημένα η θεραπεία,τι παρατηρείς,παραμένει το κυανό χωρις να εξαπλώνεται; Η βάση ποτε μπαίνει στο προγραμμα; Καλη συνεχεια και κρατά μας ενήμερους; |
|
||||
|
||||
Καλημέρα Νικο.Η βαση μεχρι το Πασχα θα ειναι ετοιμη.Θελω να την τριψω,να κολλήσω καποια σημεια που δεν εχει κολλησει αυτος που την εφτιαξε,ασταρι,ξυλα και μεταφορα του ενυδρειου......Να ετοιμάζεστε,χαχαχαχαχ χα.Το ενυδρειο εχει νιτρικα σχεδον μηδεν οποτε μειωνω την βοτκα.Σήμερα εριξα 0,7 ml..
Το κυανο ομως καλα κρατει και πλεον,τωρα με τον αραγωνιτη,ειναι ακομα πιο δυσκολο να το σιφωναρω. Αλλαγες 40 λιτρα καθε εβδομαδα,αν ειναι με αλατι,αλλιως,αν εχει καλοκαιρια και παω Αλεποχωρι για νερο,αλλαζω 80-100 λιτρα.Γενικα καλα πανε τα κοραλια,αν εξαιρεσεις εφυλια που την ακουσε με την βοτκα και ζοανθους που τα χτυπα το κυανο.Η δε ακροπορα σου,με εκπλησει καθημερινα αφου,σημεια που θεωρουσα νεκρα,πετανε πολυποδες.Οι οποιοι σε εμενα ειναι πρασινοι...............
|
|||
|
|||
μείωσε σε 0.3 βότκα και εαν είσαι μηδέν την κόβεις για μια εβδομάδα.
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα φιλαρακι μου,τι νεα εχουμε,μηδένισες τα νιτρικά αλλα επιμένει το κυανό ε;
Τωρα θα κανεις λιγο υπομονη Γιάννη μέχρι να κλιμακώσει την ένταση του το κυανό,άφησε το να κανει "πάπλωμα" και συφωναριζε στις αλλαγές μονο όπου βαράει κοράλλια! Καλη συνεχεια Γιανναρα..... |
|
||||
|
||||
Εχω κοψει μια εβδομάδα την βοτκα και επιτελους μετρω 0 νιτρικα απο μονο του.Εκανα μια αλλαγη σημερα και σιφωναρησα το κυανο απο παντου.Που θα παει....θα φυγει....
|
||||
|
||||
κανωνησε Γιαννη να φιγει και μετα να μας λες οτι σου λυπει!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |