|
||||
|
||||
Σκληρο νερό για Oscar
καλησπερα σας. Μπορει να μου πει καποιος αν το σκληρο νερο που παει χαμενο στην ουσια απο το φιλτρο αντιστροφης οσμωσης ειναι καταλληλο για oscar ?
|
|
||||
|
||||
οχι.
Μονο για τα λουλουδια στον κηπο. |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω παρα πολυ Σονια
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
To απονερο της ΑΟ ειδικα αν εχει περασει και απο προφιλτρο ανθρακα και νηματος δεν περιεχει καποιο δηλητηριο ή χημικο. Απλα εχει αυξημενη σκληροτητα και ph . Πρεπει να το μετρησεις για να δεις τι γινεται και αν σου κανει μπορεις αφοβα να το χρησιμοποιησεις. Εγω το χρησιμοποιω ανακατεμενο για τις αφρικανες μου.
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε Pritani!!! Συμφωνούμε... απορώ γιατί ο Μιχαλάκης σε λέει "κακομούτσουνο", "ανέτοιμο", "άχρηστο" κλπ... θα τον δείρω!!!
|
||||
|
||||
Κοιταει πολυ τον καθρεφτη του και μπερδευεται..... Δεν ειναι και πολυ εξυπνος αλλωστε να ξεχωρισει το ειδωλο του (μυαλο μονομαχου ισως και λιγοτερο).....
|
||||
|
||||
Προσεχε να μη σε κανω ρομπα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Χι,χι,χι ρίχτα να γελάσουμε !
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Δεν θα μάθω ποτέ ε ?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμένο νερό (Reverse Osmosis) | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 16-06-03 10:57 |
Σκουλικάκια στο νερό. | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-04-03 18:39 |
Oscar | newfish | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 22-12-02 19:26 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
δίσκοι | newfish | Δίσκοι | 0 | 14-12-02 13:20 |