|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λάμπρο.... και "ψειρίζεις την μαϊμού" (θα τα σκάσεις χοντρά, χωρίς λόγο στο τέλος)... και λάθος το σκέφτεσαι (κατά την άποψη μου).-
------------------------- Εεεεεμμμμμμμ... πες το λοιπόν.- ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Εμένα η Aquael... μου αρέσει σαν εταιρεία... αλλά... Αγγλικά ΔΕΝ είδα πουθενά στο link... πως βγάζεις άκρη; Τα μεγέθη που έχει... θα καλύπτουν τις διαστάσεις σου; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 17-02-17 στις 19:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Υπάρχει και η αυτόματη μεταφραση.
Τα λεφτα από το να πηγαινα σε ιδιοκατασκευή με τις άλλες λύσεις πχ.. της sera έχουν 40 - 50 ρυρώ διαφορά και εχεις τα 3 χρόνια εγγυηση και συστημα για μέρα νύχτα. Στην αλλη λύση σου βγαίνει στα ίδια λεφτα ίσως και πολύ λιγοτερα και χρειάζεσαι μόνο ένα ντιμερ κοντρολερ στα 220 που μάλλον το βρηκα και αυτό. |
|
||||
|
||||
Ρε φίλε... εγώ ΔΕΝ σου λέω να τα δώσεις, στην κάθε Sera (και για ποία εγγύηση να μιλήσουμε; ). Κι εγώ όταν το έψαξα... τους άφησα να τα πάρουν από το Κουβέϊτ, που είναι όλοι φραγκάτοι.
Απλά πράγματα... ξέρεις τι ζητάς ( ; ). Ανατολή-Δύση μπορείς να κάνεις και με ένα απλό συστηματάκι όπως ο TC-420 (25 ευρώ χοντρικά) και 1-2 "φωτιστικά" (πχ. λεντοταινία σε οποιοδήποτε μήκος σε βολεύει) + 2 Ω(μεγα) για την τοποθέτηση τους ... στις λάμπες του φωτιστικού, που έχει ήδη το ενυδρείο. Φωτογραφίες ΔΕΝ βάζω... καφέ/αναψυκτικό και κουβέντα δέχομαι.- |
|
|||
|
|||
Νικόλα..τώρα επειδή σε λίγο θα φυγω για δουλειά θα σου γραψω αύριο.
Σε ευχαριστώ πάντως. |
|
||||
|
||||
Ναι... έτσι και γράψεις... θα το δω!!!!!
Ωρε ΔΕΝ είδες που είχα να μπω... κοντά μήνα; Με τηλέφωνο... και τις σωστές ώρες (12.00-21.00).- |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Μόλις άκουσα την τιμή μου πεσανε τα αυτιά !!! Στην Πολωνία κάνουν 34 ευρώ ακι εδώ τις πουλάνε 80 ευρώ !!! πιό ακριβά και από τις SERA !!! Ήμαρτονννννννννννννν.......... |
|
||||
|
||||
Εντώ Ελλάντα φίλο!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Κατι ξέρω εγω που τα φτιάχνω μόνος μου
|
||||
|
||||
Καθαρο κλεψιμο ωρες ωρες.....
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Επίσης αν το έχουν ψάξει πριν από καιρό οι συνθήκες στο εμπόριο είναι ρευστές και κάτι που ήταν πανάκριβο κάποτε τώρα ίσως είναι πιο φθηνό ή το ανάποδο. Κατάλαβες πολύχρωμε μαλιαρέ φίλε μου ??? |
|
||||
|
||||
Τι κάνατε ; το στήσατε ; τελειώσατε ;
ή πλακωθήκατε στις μπύρες και τα σουβλάκια ;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το στήσιμο ενός αφρικάνικου απαιτεί και τις κατάλληλες τελετές |
|
||||
|
||||
Ναι, κανανε τη τελετή των σουβλακιών
με 2πλή πίτα και γύρο
|
||||
|
||||
Τώρα κλασικά ο Λάμπρος (όπως κάθε φορά που κάνει αλλαγές) θα μας σπάσει τα νεύρα μέχρι να μας δείξει το οτιδήποτε. Βέβαια, αυτός τουλάχιστον δείχνει... Κάτι Κωστογιάννηδες... μας τα κρατάνε κρυφά...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μπορεί να είναι ???? | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 27-07-11 00:54 |
Μονομάχος εν ώρα εργασίας... | petran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-11-08 10:03 |
Μπορεί να μπει χελωνάκι μέσα σε ενυδρείο? | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-03-08 12:45 |