|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ φίλε rottbea!
Δηλαδή εννοείς να δημιουργήσω ενα ανάποδο διαγώνιο Τ με την αλτελνανθερα? Ξέρεις μου χε πέρασει απο το μυαλό, αλλά επειδή ειναι η μινι σκευτηκα την δυσανολογία ύψους. Μήπως έκανα το διαχώρισμα με μαρκαντρα κόκκινη ή αλτελανθερα ροσαεφόλια? Αφού ολονών το σχόλιο τους, ακόμα και στον διαγωνισμό είναι το φούντωμα των φυτών φοβάμαι μην πνίξω άλλα φυτά που είναι πιο κοντά. Ήδη έχω πνίξει την caroliniana που είναι ενδιάμεσα απο ροταλα και ζαστεροφολια στο πίσω μέρος. Όσο για την φτέρη την έβαλα για να κρύψω τον εξοπλισμό. Θα πρότεινες κάποιο άλλο φυτό στην θέση της?
|
||||
|
||||
Τωρα εγω οτι και να σου πω αδερφε...θα σου πω ψεματα...δεν ειμαι πολυ καιρο στα περι του φυτεμενου οποτε δεν μπορω να εχω αποψη...απλα αν εκανα κατι θα ηταν να αφησω υψος στο πισω μερος περισσοτερο αριστερα και δεξια...και πιστευω ετσι θα εδινε αλλη αισθηση αλλα και παλι κραταω επιφυλαξη
|
||||
|
||||
Ναι σιγά που εγώ έχω εμπειρία..
Μαθητές είμαστε όλοι! Το πήγαινα σιγά σιγά να δω πως θα συμπεριφερθούνε τα φυτά γιατι δεν έχω και κανα υπόστρωμα της προκοπής. Ύψος στις 2 γωνίες και σε μια ροϊκή γραμμή απο τα πλάγια στο κέντρο να πέφτει. Παντως η rotundifolia αν πάρει για τα καλά μπροστά είναι διάολος φυτοποιημένος!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Νομιζω να σου φτανουν!
|
||||
|
||||
Το ένα πιο όμορφο απο το άλλο!
Θα τα έχω όλα υπόψιν. Ίσως να καταργήσω και κανα φυτάκι απο τα υπάρχοντα για να βάλω απο αυτά. Ειδικά η palustris και η arcuata είναι... Νομίζω είδα την αρκουατα να την έχει οικονομικά σε διαθεσιμότητα κάπου.
|
||||
|
||||
Σωστα ειδες κατα Κρητη μερια
|
||||
|
||||
Ναι! χαχα
Γιατι σε διάφορα γνωστά καταστήματα εδώ Αθήνα πολύ πεθαμένα τα φυτά. Και τα πληρώνεις και χρυσάφι..
|
|||
|
|||
Πώς μου έχει ξεφύγει αυτή η ενυδρειάρα!?! Αψογο.
|
|
||||
|
||||
Φανταστικό είναι, μπράβο σου Ικανοποιημενος και εσύ με το συγκεκριμένο φωτιστικό?
|
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ φίλε μου, περνει τον δρόμο του σιγά σιγά.. Θα προσπαθησω να το κανω και καλύτερο..
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Think,Draw and Print! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη more2 : 12-02-17 στις 18:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
UPDATE:
Πήρα καινούργιο φίλτρο το fluval 306 ειμαι υπερευχαριστημένος! Το δουλευω στα 3/4 και είναι super,ελάχιστος θόρυβος! Επίσης το πήρα με 10% απο petsupermarket δηλαδή 90 ευρώ. Μια βδομάδα χωρίς διοξείδιο, τελικά παρασκευή γέμισα την μπουκάλα. Δημόσια και εδώ, ευχαριστώ πολυ τον φίλο rottbea που μου χάρισε πριν λίγο καιρό αρκετά νέα φυτάκια να αναπαράξω και να μεγαλώσω την ποικιλία μου (palustris 'Cuba' , Rotala macrandra red, Hydrocotyle tripartita, Pogostemon erectus, Pogostemon helferi, ludwigia arcuata, Blyxa japonica, Rotala wallichii,limnophila aquatica) Erectus,tripartita,blyxa,arcuata πήγαν σφαίρα. Τα άλλα με ταλαιπώρησαν αρκετά μάλλον απο δικά μου λάθη ή μέχρι να συμπαθήσουν το ενυδρείο μου! χαχα photos στο λινκ: https://plus.google.com/photos/11615...OSR1LuBrOyBwQE
|
||||
|
||||
Γαματο εγινε μπραβο καλοριζικο κ το φιλτρο!
monte carlo το χαλι;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ασε τις ευχαριστιες και προχωρα δυνατα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Προσπαθούμε για το καλύτερο!
Think,Draw and Print! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη more2 : 24-04-17 στις 18:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
εκανες δουλιτσα αψογη αδερφε!!! μπραβο μπραβο πολυ το χαιρομαι..!!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Λουκά!!
Θέλει ακόμα τις αλλαγές του όταν τα πάνε καλύτερα τα φυτά. Θα ανεβάσω ξανά.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ποιό από τα δύο είναι το σωστό? |
|
||||
|
||||
Όντως βγάζει τα διπλά ml!
Βάση λογικής η τελεία πρέπει να είναι σωστή και μπράβο για την παρατήρηση.. Γιατι να βάζεις 9ml σίδηρο το μόνο σίγουρο είναι οτι θα γίνει ζημιά σε 85 λίτρα. -Πάτησα να δώ στο σκέτο flourish που δεν βάζεις επιθυμητή ποσότητα εντός ενυδρείου και το αποτέλεσμα ήταν με τελεία. 0.4 caps or 1.9 mL
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση Low Tech (εν δυνάμει high tech) | tsodkostas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 06-10-16 08:52 |
high tech vs apple snails | Racikos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 19-10-13 17:13 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |