|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω Αλεξανδρε να εισαι καλα!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Χρηστο έχεις πάει σε άλλο επίπεδο. Μίας και έχεις τέτοια κατάσταση δοκίμασε και αμανο αναπαραγωγή.
|
||||
|
||||
Στεφανε τα παραλες
Το εχω στον νου μου και αυτο αλλα ποτε δε μου εκατσε αυγωμενη επισης και bamboo θα δοκιμασω αν βρω αρσενικη ολο θυληκες πετυχαινω θα παω μαλλον τριτη να ριξω μια ματια μηπως βρω ζευγαρι αλλα ακομα ειναι νωρις και πρεπει να βρω πως θα την κανω "σουπα" την γενηστρα ,στα αλατια πρωτη φορα παιζω μπαλα..... |
|
||||
|
||||
μια χαρα φαίνεται η γεννηστρα
σε βλεπω να μπαίνεις στο θαλασσινό με ανορθόδοξο τρόπο. |
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία Χρήστο, εννοείται περιμένουμε φωτος απο τα μικρά!
|
|
||||
|
||||
Λες να γινει μπερδεμα χαχχα να σου πω την αληθεια ειχε κατι softακια τρελα!
Λεω παντως να βαλω κανα δυο κοτρωνες ακομα... |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη μακαρι!!!
|
|
||||
|
||||
Αντε να δουμε!!!!
Στην τελικη , βαλε κανα 2 κλοουνακια αν δεν "κατσει" |
|
||||
|
||||
Οχι ρε Γιαννη ειναι μικρο μονο κωπηποδα και γονοι μπαινουν
Εντωμεταξυ εβαλα αλλα 3 βραχακια γιατι δεν εβλεπα να κυκλοφορει κατι, μονο bristle worms εβλεπα τα οποια χαιρετησαν κιολας..... Και εχουμε και γεννα σημερα αλλα δε περιμενω τιποτα ειναι πολυ νωρις ακομα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsoui : 07-11-16 στις 20:39 |
|
||||
|
||||
Αλλη μια αλατισμενη απορια ,ο ζωντανος βραχος μεχρι ποια αλατοτητα παραμενει ζωντανος?
Επισης η java fern δευτερη μερα σε αλατοτητα 1026 δεν εχει καταλαβει τιποτα. |
|
||||
|
||||
καλοριζικη αυτη η γεννα χρηστο.
δεν εχει προβλημα ο βραχος και 030 να φτασει ( που δεν θα το πας παραπανω) θα εχει βιολογια, απο εκει και περα οποιαδηποτε αλλαγη ειδικα αποτομη εχει επίπτωση καποιοι μικροοργανισοι ειναι πιο ευαισθητοι, καμια μετρηση στο νερο εχεις κανει? κοιτα τα ψαρακια ειναι ινδονησια ετσι? απο εκει ερχονται αρκετα κοραλλια για τα ενυδρεία, η αλατοτητα ειναι ειδανικη γι αυτα στα 026, αρα εκει πρεπει να ειναι και το ανωτατο οριο για τα μικρα, αν ταλικα παρασύρονται στα ανοιχτα και δεν μενουν καπου πιο πανω στα υφάλμυρα νερα. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω ρε Γιανναρα που με ξεστραβωνεις στα αλατια! Τα αυγα φουγκιασαν ολα θα δοκιμασω αλλη τακτικη στην επομενη γεννα.
Μετρησεις θα κανω μαλλον αυριο να δω τι γινεται αν και η αμμωνια λογικα θα ειναι στα υψη εχω αφησει τα ψοφια bristle worms για να δω σε τι κατασταση ειναι η γενηστρα απο μικροργανισμους απ οτι δειχνει ειναι σε καλο δρομο αν οχι ετοιμη |
|
||||
|
||||
Πρωτες μετρησεις ph 8 No2:0 No3:40 αμμωνια:0,25 εχει στρωσει κιολας να τρελαθω?
|
|
||||
|
||||
Mπράβο βρε Χρήστο !!! Σε θαυμάζω !! Σούπερ εύχομαι καλά αποτελέσματα !
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστω Αρτεμησια!Αν τα καταφερω ετοιμαστε ενυδρεια!
Κατα τα αλλα |
|
||||
|
||||
Εμένα να με σκεφτείς σίγουρα μου αρέσουν πολύ !!! Εχω ακόμα ένα ενυδρείο άδειο (να περιμένει) .....
|
||||
|
||||
Εχω ετοιμη λιστα Με ανθρωπους που ξερω οτι θα τα φροντισουν εννοειτε εισαι μεσα
|
|
||||
|
||||
Το αυγο μπορει να "φουγκιασε" αλλα επιτελους εχω σιγουρα κατι μικροτερο να φανε, τωρα λειπουν οι γονοι να δουμε.....
|
|
||||
|
||||
Σε καλό δρόμο είσαι τουλάχιστον για το φαγητό των μικρών . Τωρα μας λείπουν τα μικρά
|
||||
|
||||
αντε ρε, βγαλε κανενα να δουμε
|
|
||||
|
||||
γέννησαν τα κλουν μου και ψάχνοντας θυμήθηκα τα rotifers, μήπως αυτα ειναι η λυση για την τροφη του γονου των κομπρεσα?
ποσο δυσκολα συντηρείς τετοια καλλιέργεια πάντως είναι ενα θεμα.... |
|
||||
|
||||
Πω πω υπομονη...... Σου βγαζω το καπελο ..... Εκπληκτικό θεμα !
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα εχω δοκιμασει Γιαννη στο γλυκο νερο ειχα παντα αλλα ειναι προσκολημενα σε επιφανειες και τα κομπρεσα δεν εχουν πλευστοτητα για να κυνηγησουν οταν ανεβασα αλατοτητα εξαφανιστηκαν οπως και ολοι οι οργανισμοι που ισως θα μπορουσαν να φανε τα μικρα ,επιζει μονο ενας οργανισμος που ειναι και ο πρωτος που εμφανιστηκε στο θαλασσινο αλλα δεν τον τρωνε εξακριβωμενο αυτο ,δοκιμασα και κατεψυγμενα αλλα εχουν πολυ μεγαλο μεγεθος δυστηχως Αστα να πανε θα με σκασουν μεχρι και την οσμωτικη λειτουργια δοκιμασα μπας και...... αλλα δεν.Εχω ακομα κατι πραγματακια στον νου μου να δοκιμασω ειδωμεν... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
για ροτιφερς θαλασσινα λεω, θα ψάξω για καλλιεργεια να δω αν ειναι εφικτό. οποτε και rotifers και πλευστοτητα. |
|
||||
|
||||
Γιαννη το βλεπω απιθανο να μην εχεις ηδη στο ενυδρειο σου απλα ισως "χανονται" λογω ογκου μηπως να στησεις καμμια γεννηστρα σιγα σιγα να ειναι πιο "μαζεμενα"
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Εύγε
|
||||
|
||||
Ως εδω ειναι τα ευκολα Τακη μετα ειναι τα ζορια
|
|
||||
|
||||
Έχω green water στο μπαλκόνι, αν θες πες μου να σου δώσω (ελπιζω μην πιάσω κανένα χρυσοψαράκι μαζί καταλάθος χαχα)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια αναπαραγωγης του μονομαχου μου | sakis kk | Bettas | 22 | 02-05-11 09:34 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |