|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Blackwater discus tank
Καλησπερα!!!
Μετα απο καιρο ξεκιναω το νεο μου ενυδρειο!!! Μετα απο πολυ καθαρισμα απο τα αλλατια καταφερα να το φερω σε σωστη βαση... και μετα απο μερικες μερες καταφερα να το γεμισω και με νερο οσμωσης!!!! Το ενυδρειο θα γινει δισκαδικο. Θα εχει ενα μεγαλο κοπαδι με δισκους και αλλο ενα μεγαλο κοπαδι με κορυ...
|
||||
|
||||
επιτελους θα δουμε ενα δισκαδικο με black water βρε θαναση.
εχω βαρεθει τα ξεπλυμενα. κοιτα μην αλλαξοπιστησεις μονο ποσα λιτρα ειναι? |
|
||||
|
||||
το ενυδρειο ειναι 700 λιτρα περιπου μιας και δεν θα μπει σαμπ
|
||||
|
||||
καλή αρχή να έχεις Θανάση!
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα
Καιρό είχαμε να σε δούμε,όλα καλά; Καλή αρχή με το νέο ενυδρείο
|
|||
|
|||
Με το καλό φίλε!
περιμένουμε πως και πως την συνέχεια. |
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια... σιγα σιγα ετοιμαζεται....!!!!
------------------------- ναι ναι ολα καλα... Ευχαριστωωω!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-12-16 στις 17:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
τελικα η δισκο-αρρωστια υποτροπιαζει σχεδον παντα
Με το καλο Θαναση!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ρε θαναση βαλε κανενα σκαλαρι τουλαχιστον....... |
|
||||
|
||||
Πολυ ενδιαφερον ακουγεται...
Καλη αρχη!! Παράθεση:
Δυστυχως... |
|
||||
|
||||
Καλογέμιστο Θάναση
|
||||
|
||||
Καλοριζικο.
Ποσα λιτρα? Διαστασεις? Τι δισκους θα βαλεις? Γιατι μερες να γεμισει με την οσμωση? Οταν κανεις αλλαγη θα περιμενεις μερες να το μαζεψεις? Αν χρειαστει επειγουσα αλλαγη?
|
||||
|
||||
Με το καλό Θανάση Να το χαρείς !!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
μερες για να γεμισει με την οσμωση γιατι λειπω σχεδον ολη μερα απο το σπιτι και η οσμωση δουλευε μονο οταν ειμουν εκει... ποσο μαλλον τωρα τις γιορτες... Δισκοι θα μπουν εκτροφης, το μονο σιγουρο για την ωρα ειναι πως θα εχουν κοκκινο που το γουσταρω... τα αλλα παιζουν... ------------------------- Ευχαριστω πολυ παιδια... θα γεμισει ψαρια συντομα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-12-16 στις 07:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Σε ωραίο σημείο είναι το ενυδρείο! Για blackwater τύρφη ή κατι άλλο; Αναμένω τη συνέχεια.
|
|
||||
|
||||
Blackwater με δίσκους εκτροφης και θέλεις να βλέπεις το κοκκινο χρωμα, κοκκινο;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
οποτε θα παω σε κοκκινους... απο εκει και περα τα λευκα νερα στους δισκους δεν μου αρεσουν, οποτε σιγουρα θα ειναι πιο σκουρα, και με φυτα επιφανεια που θα βαλω δεν θα κατεβαινει και το φως σε ολο το ενυδρειο εντονα.... καπος ετσι τα εχω στο μυαλο μου,... το αποτελεσμα θα δειξει τι θα μπορεσω να κανω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-12-16 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Red turquoise θα σ ενδιέφερε;;;δειχνουν όμορφοι κ μ τύρφη.οι διαστάσεις παρα παρα πολυ καλές!!!!
|
|
||||
|
||||
Με το καλο Θαναση!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστω παντος...!!! ------------------------- Ευχαριστωωωω ------------------------- εχουν μπει και οι ριζες μεσα και μουλιαζουν...!!!!! θελουν τον χρονο τους.... ------------------------- και τα φωτιστικα μας....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 29-12-16 στις 15:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλή αρχή,μήπως να πας σε αγρίους ετσι όπως πάς να το στήσεις?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε εκτροφης θα παω.... ------------------------- κι επιδη στο ταισμα εχω βαρυ χερι... ειπα να βαλω ενα φιλτρακι λιγο ενισχυμενο.... οπου βλεπετε βιομπαλες θα μπουν σιποραξ και τα σφουγγαρια για αρχη θα μεινουν οπως ειναι...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 30-12-16 στις 12:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θαναση καλη αρχη-συνεχεια
για το χρωμα του νερου οι ριζες παντα θα σου βγαζουν μια κιτρινιλα που νομιζω οτι στο τελος δεν θα χρειαζεσαι τυρφη για το χρωμα.... Επισης εγω εβαλα θερμες λεντοταινιες για φωτισμο που κιτρινισαν ακομα περισσοτερο το τελικο αποτελεσμα.......Πολυ ωραιο αποτελεσμα δινουν και οι μπλε λεντοταινιες για moonlight-νυχτερινο φωτισμο....... Βρες κσι φυλλα catalappa ή καπως ετσι ...που βοηθουν στο χρωμα και οταν λιωνουν δινουν μια ομορφη ''βρωμια'' στο ενυδρειο..... Σε αυτο το ενυδρειο σιγουρα θα ηταν μαγικοι οι αγριοι αλλα εχουν τα θεματα τους....Νομιζω οτι τα ημιαγρια του Stendker ειναι μια καλη αλλα πανακριβη επιλογη (tefe, santarem) αλλιως κατι σε brown θα ταιριαξει τελεια..... Αν θες την αποψη μου βαλε ενα μονο ειδος. Ειναι πιο κοντα στη φυσικη κατασταση οπως θα ειναι και το ενυδρειο σου.... ΑΡΜΟΝΙΑ!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο ριζες ναι, συνεχεια θα βγαζουν χρωματακι το ξερω, θα βαλω για αρχη λιγη τυφρη και θα δω το αποτελεσμα... οσο για τον φωτισμο για αρχη εχω παρει θερμες λαμπες και θα δω πως θα βγει μολις κιτρινισει και το νερο. Για φυλα στο βυθο θα βαλω ναι, το ψαχνω τι θα βαλω... εχω στο χωριο διαφορα δεντρα και θελω να δω τι εχω απο φυλλα... Οσο για τους δισκους σιγουρα δεν θα μπουν αγριοι η' ημιαγριοι... αλλα οπως ειπες κι εσυ θα μπει ενα μεγαλο κοπαδι απο ενα ειδος και οχι δειγματολογιο... και φυσικα οσο τρεχει το ενυδρειο θα γινονται οι απαραιτητες επεμβασεις μεχρι να γινει οπως το θελω... ------------------------- μπαινουν και τα υδραυλικα σιγα σιγα... για να γινει και δοκιμη στο φιλτρο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 31-12-16 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Βρε Θαναση τι κτηνακι ειναι αυτο οι σωληνες τα σπανε χαχα ωραιος μεγιες!!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χαχαχα Ευχαριστωωωωω
|
||||
|
||||
Τα φώτα τι ακριβώς είναι; τι λάμπες θα βάλεις και πόσες;
|
||||
|
||||
Τα φωτα ειναι απλα φωτιστικα σπιτιου
Λαμπες θα μπουν απλες οικονομιας και απο το αποτελεσμα θα κριθει αν θα αναχτουν....
|
|||
|
|||
θαναση καλησπερα και καλη χρονια. επειδη δεν πολυμπαινω στο φορουμ τωρα τελευταια, με το θαλασσινο τι εγινε και το ξεστησες?
ψηνομαι και εγω να κανω το 400αρι μου μπλακγουοτερ με πολλα ξυλα και αλτουμ. φτιαξτο να παιρνουμε ιδεες σιγα- σιγα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Οσο για ιδεες... θα φτιαχτει αλλα σαν ιδεα βλεπεις πως θα πανε οι ριζες...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blackwater | Theokarav | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 04-06-16 12:52 |
Δείτε το βίντεο "Discus Tank Athens Greece" στο YouTube | ellenikus | Δίσκοι | 4 | 29-01-15 01:20 |
Discus 2010”, the 5th Italian Discus Contest | Pritanis | Δίσκοι | 1 | 19-04-10 18:42 |
Discus Tank | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 31 | 17-02-08 07:12 |
PO4 & blackwater | nikitasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 26-01-07 23:08 |