|
|||
|
|||
Ο Μονομάχος μου
Αυτος ειναι ο Μονομάχος μου!
(Δεν ειναι πολυ ομορφος?) Εχει περίπου μια εβδομάδα μου τον αγόρασα και πριν δυο μερες παρατήρησα οτι σε ενα σημείο εχει κανει κατι φούσκες δειτε Και πολλές φορές κάθεται απο εκει κατω. Τι φαση? Τι ειναι αυτο? Ειναι άρρωστο το ψάρι? Βοηθείστε Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
καλωσηρθες!
παρε τη φορμα απτις παρουσιασεις και κανε μια ολοκληρωμενη παρουσιαση του ενυδρειου για να σου πουμε ιδεες για τις ερωτησεις σου,εδω σε εχουμε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=78892 (οι φουσκες ειναι η φωλια που φτιαχνει.) διαβασε επισης εδω εισαι σε λαθος κατηγορια και το θεμα σου θα μεταφερθει εδω ...σε λιγο... http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=174 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 21-12-16 στις 17:18 |
|
|||
|
|||
Είναι φυσιολογικό, έχει φτιάξει φωλιά και ψάχνει για ταίρι, τότε βγάζει αυτές τις φούσκες.
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφος να τον χαιρεσε και να τον προσεχεις
Καλυτερα να βγαλεις τα ψευτικα φυτα και να βαλεις αληθινα,το αξιζει το ψαρακι σου
|
||||
|
||||
Επίσης μπορεί να σκίσει την ουρά του στα μυτερά φύλλα καθώς περνάει. Καλή συνέχεια και καλό διάβασμα!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιος ο ψαρις.
Φωλια κανει αλλα μην βαλεις θυλικο μεσα γιατι η γυαλα φαινεται μικρη αν δεν κανω λαθος. Τα πλαστικα φυτα οπως σου ειπαν και τα παιδια βγαλτα μονο κακο κανουν και δεν ειναι ομορφα. Βαλε κανενα κερατοφυλο και καμια πιστια για επιφανειας για αρχη και θα δεις οτι θα ειναι πιο ανετο το ψαρι.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Fin Rot σε μονομάχο | Angelo_95 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-01-17 11:11 |
Μονομάχος | Βασίλης Κ | Bettas | 5 | 09-02-13 07:11 |
Μονομάχος | Vasiliss | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 43 | 05-01-13 14:49 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |