|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα
Επειδή έχουμε καιρό να τα πούμε από κοντά νομίζω πως είναι καιρός να κανονίσουμε για κανα καφεδάκι πριν τις γιορτές.
Τα διαθέσιμα Σάββατα μάλλον είναι 10/12 και 17/12 Για πείτε την άποψη σας να κανονίσουμε να βρεθούμε Προτείνετε εδώ http://doodle.com/poll/mas3edf3xq5xxqga Στον συνηθισμένο χώρο κατά τις 5 το απόγευμα Στον παλιό Στάυλο που τώρα πια λέγεται The Sowl , στον χώρο που βρίσκεται αριστερά όταν μπαίνουμε!!! Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 για το χώρο αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση αλλά να βολεύει ας την ακούσουμε. Προσωπικά πιστεύω πως το Θησείο βολεύει γιατί είναι κοντά σε μετρό και είναι το ίδιο μακρυά από Βόρεια/Δυτικά/Ανατολικά/ Νότια προάστια, δεν ξέρω αν βολεύει το ίδιο καλά τους περισσότερους μια άλλη περιοχή
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 28-11-16 στις 17:51 |
|
||||
|
||||
για τις 17 ειμαι μεσα σιγουρα απο τωρα.
για τις 10 ξερω πως θα δουλευω αλλα δεν ξερω ακομα τι βαρδια θα εχω. ισως ναι ισως και οχι και εξαρταται και απτο ποση δουλεια θα εχω εκεινη τη μερα. |
|
||||
|
||||
Εγώ μέσα και για τις 2 επιλογές. Το μαγαζί καλό είναι αρκεί να μη ζητάτε περίεργα πράγματα όπως φραπεδάκια κλπ (Λάμπρο) Εμείς οι ασπαστές του φρεντοεσπρεσσιονισμού θα είμαστε μια χαρά
|
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...........καλόοοοο
Εμένα πάλι με φοβίζει ο "μαλιάς", ο "παραγωγός δίσκων"...τρομάζει τις κοπέλες και πρέπει να το παίζω εγώ γλυκούλης !!! Μέσα πάντως και για τα 2. ¶ντε καιρό όντως έχουμε να τα πούμε απο κοντά. |
|
||||
|
||||
Μέσα είμαι και εγώ παιδιά!
Γιάννη με φραπέ μεγαλώσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι |
|
||||
|
||||
Αν μιλαμε για απογευματινες ωρες τοτε κατα 99% ειμαι κι εγω μεσα....
|
|
||||
|
||||
Απόγευμα μαζευόμαστε Γιώργο
|
|||
|
|||
Λογικά μέσα αλλά να μιλήσω και με τη γυναίκα....
|
|
||||
|
||||
Εντάξει γιατί το πρωί δεν προλαβαίνω. Εχω εκκλησία, λαική, μαγείρεμα, τέτοια πράγματα....
|
|
||||
|
||||
Αν δεν συμφωνήσει Βασίλη πες της πως δεν την ξανακαλώ στη ταράτσα
|
||||
|
||||
Εντελώς δίπλα είναι το Underdog.
Δεν είναι διαφήμιση άλλα διαθέτει "specialty" εσπρέσο. Ποικιλίες Περού, Γουατεμάλας, Βραζιλίας και Αφρικής. |
|
||||
|
||||
Βρε το πρόβλημα δεν είναι ο εσπρέσο, φραπεδάκι δεν έχει το μαγαζί! Κάποιοι θα τη βγάλουν με σπαστό από το περίπτερο Εγώ συμφωνώ να δοκιμάσουμε και κανένα άλλο χώρο πάντως
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μέσα και εγώ για της 17/12
|
||||
|
||||
Βιοτοπικες καλλιέργειες δλδ
|
||||
|
||||
Αν μπορεσω εννοειτε ειμαι μεσα!
Στο που θα κατσουμε δεν εχω κανενα θεμα παμε και σε παγκακι |
|
||||
|
||||
¶μα δεν έχω εμπλοκή με τα πιτσιρίκια
|
|
|||
|
|||
Χαχαχα όχι είναι θέμα βαρδιών ξεκάθαρα
|
|
||||
|
||||
Παιδια ειμαι μεσα και για τις δυο ημερομηνιες
|
|
||||
|
||||
Συμπληρώστε βρε παιδιά το doodle να δούμε ποια ημέρα μπορουν οι περισσότεροι
http://doodle.com/poll/mas3edf3xq5xxqga
|
||||
|
||||
Για άγνωστο λόγο οι επιλογές από το doodle χάθηκαν,
άλλα από όσο είχα δει δεν υπήρχες κάποιος που να μη μπορεί στις 17/12. Αρα πάμε για Σάββατο 17/12
|
||||
|
||||
Για να βλέπω συμμετοχές
Σάββατο 17/12/2016 κατα τις 5 στο The Sowl , Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 1) Τάκης
|
||||
|
||||
Σάββατο 17/12/2016 κατα τις 5 στο The Sowl ,
Ηρακλειδών 10, Θησείο https://www.google.gr/maps/place/%CE...993b6a5d11f791 1) Τάκης 2)kgf12345 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
1) Τάκης
2) kgf12345 3) Δημητρης rottbea 4) no_name
|
|||
|
|||
1) Τάκης
2) kgf12345 3) Δημητρης rottbea 4) no_name 5) Λάμπρος.Τ |
|
||||
|
||||
Μεσα ειμαι
|
|
||||
|
||||
1) Τάκης +1 (ίσως να φέρω και τη γυναίκα μαζί γιατί όλο μου κάνει παράπονα )
2) kgf12345 3) Δημητρης rottbea 4) no_name 5) Λάμπρος.Τ 6) christoschor
|
|||
|
|||
όπως καταλαβαίνετε ..αν έρθει η γυναίκα του Τάκη, οποιεσδήποτε συζητήσεις για κόστη ενυδρείων, σύντηρηση τους κτλ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ !!!
|
|
||||
|
||||
1) Τάκης +1
2) kgf12345 3) Δημητρης rottbea 4) no_name 5) Λάμπρος.Τ 6) christoschor 7) Maverick |
|
||||
|
||||
παιδιά μέσα είμαι και εγώ!
απλά έχω να πάω με το φορτηγάκι στον δημητρη golf να μεταφέρουμε ένα ενυδρείο που πήρε! μπορεί να καθυστερήσω λίγο! 1) Τάκης +1 2) kgf12345 3) Δημητρης rottbea 4) no_name 5) Λάμπρος.Τ 6) christoschor 7) Maverick voas |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|