|
|||
|
|||
Γκαπυ και Πλατυ
καλημερα εχω ενα ενυδρειο 60 λιτρα και εχω μεσα ενα χαρεμακι γκαπυ...μπορω να βαλω και πλατυ? και αν ναι ποση αναλογια? παλι χαρεμακι?
|
|
||||
|
||||
¶νετα, ένα χαρεμάκι πλάτυ, 1 αρσενικό 3 θηλυκά.
Διάλεξε ωραία χρώματα, ώστε να έχεις στο μέλλον και ωραία μωρά! |
|
|||
|
|||
η μπορω και μολυ να βαλω?
------------------------- οκ φιλε μου σευχαριστω πολυ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη danaos69 : 15-11-16 στις 11:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα μόλυ είναι λίγο πιο ζωηρά. Τα πλάτυ είναι τελείως ειρηνικά, οπότε δεν θα έχεις θέμα με τα γκάπυ. Προτίμησε πλατάκια.
|
|
|||
|
|||
οκ να σαι καλα...
|
|
||||
|
||||
....και βέβαια μ' αυτά τα ψάρια πρόσεξε με τις γέννες να μη ξεφύγει ο πληθυσμός των ψαριών σ' αυτά τα λίτρα
|
|
|||
|
|||
ναι πολυ σωστος θα εχω το νουμου...
|
|
||||
|
||||
λιγα τα λιτρα για 2 ειδη ζωοτοκων..
σκεψου 6 θηλυκες να γεννοβολανε συνεχως.. |
|
||||
|
||||
Ουτε εγω θα εβαζα και δευτερο χαρεμι ζωοτοκων σε αυτα τα λιτρα. Πολλα τα μικρα που θα γεννιουνται και περα απο τις ιδιαιτερες απαιτησεις σε ταϊσμα και αλλαγες νερου 2-3 φορες την εβδομαδα, θα πρεπει να αραιωνεις τον πληθυσμο πολυ συχνα.
|
|||
|
|||
Οκ τότε θα έχω το νουμου για τα μικρά που θα γεννιούνται...ευχαριστώ για τις συμβουλές...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γκαπυ πλατυ και ??? | puntakias22 | Ζωοτόκα | 6 | 06-11-13 07:25 |
γκαπυ-πλατυ , σιγουρα δεν υβριδίζουν ??? | kiriles | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 30-06-12 23:38 |
Βιβλιογραφια για γκαπυ - πλατυ | lordpektroni | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 20-03-12 18:07 |