|
||||
|
||||
Διατριβή για την κοινωνική συμπεριφορά των guppy
Σας παρουσιάζω μια διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης
με θέμα : "Early environment and the development of social behaviours in the Trinidadian guppy, Poecilia reticulata " του εξαίρετου επιστήμονα που έχουμε την τιμή να είναι μέλος και συντονιστής του GAB, του βιολόγου Γιάννη Λερή ή Maverick όπως τον ξέρετε. http://dspace.library.uu.nl/handle/1874/340544 *ας με συγχωρέσει ο Γιάννης που πήρα την πρωτοβουλία αλλά νομίζω ότι είναι πολύ σεμνός και αποφεύγει την αυτοπροβολή, όμως θα ήταν καλό να μας παρουσίαζε κάποια στιγμή και τις υπόλοιπες ενδιαφέρουσες δημοσιεύσεις του |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια Γιάννη.
Με τον Γιάννη, κάποια στιγμή, είχαμε μια πολύ μικρή συζήτηση με το αντικείμενο που έχει ασχοληθεί σε ένα ψαροκαφέ. Απλά είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό
|
||||
|
||||
Ο Γιαννης ειναι και ο επιστημονας μας εκτος απο πολυ καλος χομπυστας.
Δεν το διαφημιζει,αλλα μια μερα θα κανουμε ενα σεμιναριο και θα εχει κυριαρχο ρολο σε αυτο.
|
||||
|
||||
Εξαιρετική δουλειά!!!!! (με τις λίγες ματιές που έριξα...)
Λαμβάνοντας υπόψη πως είναι προσβάσιμη στο κοινο, την ανέβασα ήδη στην ομάδα μου στο FB (Ενυδρειακές Συζητήσεις) |
|
|||
|
|||
Πολύ σοβαρή μελέτη!
Μπράβο! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμπεριφορά γαρίδων | chrisvari | Γαρίδες | 12 | 15-05-13 23:12 |
Guppy Περίεργη συμπεριφορά | g81gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 44 | 24-10-12 15:41 |
Περίεργη συμπεριφορά guppy | gmanes | Ζωοτόκα | 9 | 08-03-09 22:57 |
Συμπεριφορά Tetra | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-11-05 10:31 |
Περίεργη συμπεριφορά guppy | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 29-04-04 13:03 |