|
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Για να δούμε θα προλάβουμε
|
|
||||
|
||||
Είπα και εγώ να βάλω συμμετοχή να βγω 5ος τώρα με τη νέα ημερομηνία θα βάλει και ο στρατηγός, θα κάνω ένσταση. πλάκα κάνω .
|
|
||||
|
||||
εντάξει παιδιά.....τελείωσε ο διαγωνισμός.....ας κάνουμε την απονομή
|
|
||||
|
||||
Ελα παιδακια,δεν χρειαζεται να εχετε το τελειο ενυδρειο για να το στειλετε στον διαγωνισμο...
Αρκει η συμμετοχη και τα σχολια των κριτών για να το κανετε ακομα καλυτερο! Σας περιμενουμε.
|
||||
|
||||
Eσυ όλο λογια είσαι πιστεύω να κατλαβες ,ούτε στα τηλέφωνα δε σε βρίσκουμε απο τα τσίπουρα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶ντε μποστανάδες.....ακόμα δεν κουρέψατε το γρασίδι? λόγια? ....μπααα....δεν μπορούμε να μιλήσουμε απ' τα τσίπουρα χικ |
|
||||
|
||||
Με βλέπω να κατεβαίνω και εγω με τα συννεφάκια και θα σας πάρω όλα τα βραβεία
Αντε βιαστείτε
|
||||
|
||||
Aυτο εγω τοχω σιγουρο :P δε μειναμε πολοι μποσταναδες εδω. Αλλα εμενα η καρδια μου παραμενει αφρικη εν καιρω και παλι -και- εκει!
|
|
||||
|
||||
Κουραμπιε με την παραταση κανονισε να στειλεις ε...
Θα εισαι ετοιμος.
|
||||
|
||||
H παραταση ολους μας βοηθαει
|
||||
|
||||
Ετσι μπραβο,για ολους σας το καναμε.
|
||||
|
||||
Οι αλγες ειχαν αλλη αποψη χαχαχ αλλα τωρα που τις εστρωσα κ αυτες παμε δυνατα. ΟΠΩΣ και ναχει θα στειλω εγω τοπα. Ακομα και αν ειναι στο 50% του δυναμικου του
|
|
||||
|
||||
Αν καταφέρω να μαζέψω τα φυτά που θέλω θα συμμετάσχω και εγω για την εμπειρία
|
|
||||
|
||||
Να το κανεις!
Να κερδισεις εχεις μονο...
|
||||
|
||||
Ναι σίγουρα,ε αφού το στήνω που το στήνω τώρα ευκαιρία είναι.
|
|
||||
|
||||
Βρε δεν με.... λέω εγώ;
Τρίτη απόγευμα γυρνάω σπίτι, μιας και είχα ξηλώσει το μισό ενυδρείο για να πάρω τα φυτά στην έκθεση λέω αφού δεν προλαβαίνω να τα ξαναβάλω και να τα σινιάρω μέσα σε δυο μέρες για τον διαγωνισμό, ας το χαλάσω το ρημάδι κι ας το ξαναστήσω από την αρχή. Και μόλις το τελειώνω το βράδι, μπαίνω και βλέπω την παράταση... Πλάκα με κάνετε, έτσι; |
|
||||
|
||||
Για σενα το εκανα βρε...
Ελα τρεχα τωρα να προλαβεις.
|
||||
|
||||
Δεν προλαβαίνω λέμε !!! Το κλάδεψα από την ρίζα
Αμα θες να φυτέψω ένα...ποτήρι και να στο στείλω |
|
||||
|
||||
φτιαξε κατι τις,για την χαρα και την προωθηση του διαγωνισμου.
Κοτζαμ Farmer μας κανει την τιμη να κρινει.
|
||||
|
||||
Να στειλω το δικο μου να γελασει το χειλακι του χαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
Καντου ενα face lift και στειλε,αμε!
|
||||
|
||||
Θα στείλω το φυτεμένο της έκθεσης !!!
|
|
||||
|
||||
Σωστος ο μπαιχτης!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Επειδή έχω δεί τις συμμετοχες να υπενθυμίσω οτι όταν βγάζουμε τις φωτογραφείες αφαιρούμε μεσα απο το ενυδρείο τα διάφορα εξαρτήματα πχ spray bar διαχυτές CO2 κυκλοφορητές θερμομετρα θερμοστάτες κλπ. και καθαρίζουμε καλά τα τζάμια καλά μεσα έξω.
|
|
||||
|
||||
Σωστος ο παλιος καλη επιτυχια σε ολους. Στρατηγε τρελανε μας.
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
Αν μπορεις να το κανεις μεχρι την ληξη της προθεσμιας μπορεις να ζητησεις αντικατασταση της φωτογραφιας.
|
||||
|
||||
Ποιος είπε ότι δε θα έχουμε δώρα? Ο Ιγνάτιος μας προσφέρει ένα εξωτερικο φίλτρο SUN SUN 302 για τον πρώτο σε ψήφους όλων των κατηγοριών.
Επίσης το κατάστημα Abyssos προσφερει στον πρώτο νικητή σε μικρό-μεσαίο-μεγάλο από 30¤ δωροεπιταγή μόνο για αγορά φυτών. Τέλος η εταιρεία "Πετράκης Νικόλαος & σια οε " προσφέρει στον πρώτο νικητή σε μικρή-μεσαία-μεγάλη κατηγορία από 1 συσκευασία 15 κιλών με φρούτα εποχής! Οι συμμετοχές τρέχουν μην καθυστερείτε άλλο!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sarpijk : 20-10-16 στις 12:29 |
|
||||
|
||||
Μια απ' τα ίδια. Αντικατάσταση θα παίξει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 3 | 10-03-17 19:24 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-06-15 20:23 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 20-06-15 01:56 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 08-06-15 19:09 |
Διαγωνισμός Φυτεμένου ενυδρείου στη Ρωσία 2014 | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 120 | 30-11-14 21:12 |