|
||||
|
||||
αυτα ειναι!επιτελους! μπραβο
|
|
||||
|
||||
Ωραία,
Υπάρχει λιγος χώρος από πισω να βάλουμε σωλήνες και καλώδια για το φίλτρο ή θα μπουμε στη λίμνη για να τα συνδέσουμε ;
|
||||
|
||||
Εχει ναι...Μαλλον.
Μπορει...
|
||||
|
||||
Ο χώρος των φυτών είναι στεγνός, οπότε πατιέται και περνάνε και ότι σωλήνες χρειαστεί
|
||||
|
||||
εχει απολα.dont worry!
κοιταξτε μην πιασετε ολοι τη λιμνη το πρωι και ερθω το μεσημερι και δεν εχω τι να κανω στα ενυδρεια σας κυριοι! |
|
||||
|
||||
Αυτές τις φωτογραφίες μόνο κατάφερα να βγάλω για σήμερα. Κανένας από την παρέα δεν έκατσε, όλοι ήμασταν στο πόδι, όλοι όλο και κάτι κάναμε. Μια φοβερή εμπειρία ήταν άπλα. Και μόλις άρχισε...
Ο Maverick & ο Bismakos στη πρώτη γραμμή Η ταμπέλα του περίπτερου μας Εδώ σκέφτονται και συζητάνε τα παιδιά για τις θέσεις των ενυδρείων και για το στήσιμο όλου του περίπτερου. Στα αριστερά ο Kostas G. , στη μέση ο Dimis, ο Bismakos στο βάθος και ο Τάκης στα δεξιά. |
|
||||
|
||||
Πάλι με το καφε στο χέρι εγώ
|
||||
|
||||
δεν πειραζει ρε τακη,μια βδομαδα ξεπατωθηκες με τις μεταφορες και τα βιδωματα
βασικα μαλον μηνας ειναι και οχι μια βδομαδα |
|
||||
|
||||
σαν εργοδηγος ο τακης με την φραπεδια
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Σε παρακαλώ,
φρεντο καπουτσίνο είναι και είμαι σαν προιστάμενος το εργοδηγός είναι τρε μπαναλ
|
|||
|
|||
¶ρχοντας είσαι. Ελπίζω να σε πετύχω την Παρασκευή να κεράσω μια φρεντάρα.
|
|
||||
|
||||
Δεν μπορεσα να σας ερθω σημερα!
Αλλα αυριο θα ειμαι μαζι σας μετα τη δουλεια! (το μεσημερι-απογευμα)
|
||||
|
||||
ετσι παιδια βαλτε καμια φωτο να μπουμε στο κλιμα εστο και λιγο γιατι σκαω που δεν μπορω να ειμαι εκει.
|
|
||||
|
||||
Να το χαρείτε παιδιά !!! είναι κάτι που όσοι συμμετάσχουν θα το θυμούνται πάντα
Και μας αρέσει να βλέπουμε τα χαμογελαστά πρόσωπα της ομάδας μας γι αυτό πάρτε τον φραπέ απ' τον Τάκη και δώστε του μια φωτογραφική |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θα σας ζητήσω και επίδομα φωτογραφικής μηχανής μετά
|
||||
|
||||
εγκρίνεται
|
|
|||
|
|||
Ωραια πραγματα!!!!!!!
Σας ζηλευω |
|
||||
|
||||
Θα το συζητήσω με τη συνομοσπονδία και να εγκριθεί από το σωματείο και θα σας απαντήσω
---------------------------------- Πρέπει να τραβήξουμε και καμια φωτό τον Dimi που στήνει το βιοτοπικό, αυτό πρέπει να το δείτε, έχει βάλει ένα μεγαφωνάκι με μουσική επάνω στο ενυδρείο και "κεντάει" Πόρωση ο άνθρωπος λέμε
|
||||
|
||||
Παιδιά όπως και βλέπετε σε κάποιες φωτογραφίες, φοράμε μερικοί τα μπλουζάκια του GAB. Αν σας αρέσει και θέλετε να έχετε τα ίδια και εσείς μπορείτε να τα παραγγείλετε από το www.shirtaki.com (για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο link που παραθέτω εδώ κάτω. Για αγορά από κει υπάρχουν μέχρι στιγμής τα μπλουζάκια και τα κάπελα. Καλήμερα σε όλους.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93075 |
|
|||
|
|||
Βάλτε μωρέ τον Τάκη να δουλεψει και λίγο! Όλη μέρα με τον καφέ στο χέρι, θα πάθουν αγκύλωση τα δάχτυλα, θα πάθουν τίποτα τα νεύρα του να πουμε, είναι και μεγάλος άνθρωπος!
|
|
||||
|
||||
αν υπαρχει wifi στο κτιριο της εκθεσης,θα εχει Livestream απτο στησιμο το απογευμα
πρεπει να εχει,αλλα δεν ξερω ακομα αν το εχουν ανοιχτο. παντως αν υπαρχει,θα το δειτε σε νεο θεμα |
|
||||
|
||||
Υπάρχει αν και λίγο αργό Γιώργο..! Θα τα πούμε στο περίπτερο σήμερα αύριο κλπ! Σκέφτηκα κ εγώ το λάιβ ειδικά τις μέρες που λειτουργεί η έκθεση!
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επιβλέπουν τους υφισταμένους Αντε όλοι ίσοι και όμοιοι είμαστε
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Είναι ξεκάθαρο σε όλες τις φώτο το πόσο ταλαιπωρείσαι -πνευματικά- για να δώσεις τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες |
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχα!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο παιδιά , είσαστε απίστευτοι !!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Ετσι
|
||||
|
||||
Θα ανέβει κάνεις κατά το μεσημεράκι προς την έκθεση? Μήπως πάμε παρέα?
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
Σήμερα θα έρθουμε και εμείς για το νάνο.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην έκθεση. | noe | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 46 | 12-02-09 18:24 |
Τι υλικό είναι αυτό στην φωτό? | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 01-11-08 14:48 |