|
1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με Χρυσόψαρα - Carassius auratus |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μεχρι Νοεμβρη θα εχω κανει τις απαραιτητες αναβαθμισεις
|
|
||||
|
||||
αυτα ειναι Χρηστο!! αναμενουμε να δουμε το νεο τους σπιτι!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το λες και μονος σου εξαλλου οτι θα αναβαθμιστει. Μη βλεπετε το διαγωνισμο ως ευκαιρια για "προσωπικη νικη" και "μπραβο", αλλα ως ευκαιρια για ενημερωση των επισκεπτων του διαγωνισμου, με σκοπο τη βελτιωση των συνθηκων διαβιωσης των τοσο αδικημενων αυτων ψαριων. Ακομα και τα ενυδρεια που θα εχουν λαθη, θα ειναι προς οφελος των ψαριων, με τα σχολια που θα γινουν για βελτιωση τους.
|
||||
|
||||
Συμφωνω απολυτα με τον Σπυρο.
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι θέμα νίκης ή μπράβο, απλά θεωρώ οτι το ενυδρείο μου απέχει αρκετά από ένα σωστών συνθηκών ενυδρείο για τα συγκεκριμένα ψάρια.
Μακάρι να μπορούσα να πάρω μεγαλύτερη γυάλα αλλά δυστυχώς δεν έχει νόημα να κάνω τώρα κάτι τέτοιο. Αν πάνε όλα καλά θα μετακομίσω του χρόνου και θα μπορώ να κάνω ότι θέλω, λίμνη δηλαδή... |
|
||||
|
||||
Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Σπύρο,
άρα δηλώνεις συμμετοχή στο διαγωνισμό
|
|||
|
|||
Καλή επιτυχία και από μένα σε όλους παιδιά.
Τάκη, θα βάλεις συμμετοχή ή θα είσαι επιτροπή ? |
|
||||
|
||||
Εννοειται οτι θα ειναι κριτης βρε
|
|
|||
|
|||
Δεν είναι δίκαιο αυτό...πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να τους κρίνουμε και εμείς....χαχαχαχαχα Και οι "κριτές ..κρίνονται"... |
|
||||
|
||||
αν ειναι ετσι θα παρουμε ολοι μερος
|
|
|||
|
|||
Φυσικά και να πάρετε όλοι μέρος. Για να δούμε και εμείς αν εφαρμόζετε στα δικά σας ενυδρεία αυτά που σγμβουλεύεται τους άλλους !!!
|
|
||||
|
||||
απο κει περιμενεις?
υπαρχουν παρουσιασεις απ τα ενυδρεια ολονων μας |
|
|||
|
|||
Ναι αλλά είναι "παλιές "....εκ τοτε....???
|
|
||||
|
||||
Γιατι παλιες; οι περισσοτερες ανανεωνονται συχνα..
|
|
||||
|
||||
Ξεκινησε η υποβολη των συμμετοχων, οσοι ειστε ετοιμοι αρχιστε να στελνετε τα καμαρια σας!!!
|
|
||||
|
||||
Για να βλέπουμε ψαρούκλες
|
||||
|
||||
Με βαζετε σε πειρασμο.......
|
|
||||
|
||||
Αστα αυτα και στειλε Χρηστο!!! Περιμενω!
|
|
||||
|
||||
αντε Χρυσοψαραδες μην ξεχνιεστε!!!!
περιμενουμε να καμαρωσουμε τα χρυσα σας! |
|
||||
|
||||
Tι κάνετε χρυσοψαράδες ???? Έλα να βλέπουμε όμορφα χρυσόψαρα !!!
|
||||
|
||||
Κρυβομαστε
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εγώ το δικό μου το τεντώνω κιόλας λίγο μήπως μακρύνει
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Αντε βρε σεις, βάλτε τα ενυδρεία σας στο διαγωνισμό,
άντε γιατί θα βάλω την Νταρντάνα και θα σαρώσει όλα τα βραβεία
|
||||
|
||||
------------------------- Ποιόν μπορώ να ενοχλήσω με πμ για κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζω;
~Ντεν έχω κιχλίντες καρντιά μου~ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gyristroula : 04-01-17 στις 12:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μπορεί το ίδιο πρόβλημα να το έχει και άλλος και να βοηθηθεί και αυτός
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν ξέρω πώς ακριβώς λέγονται τα είδη χρυσόψαρων που έχω (εκτός από το μπλακ μουρ)
|
||||
|
||||
Ολιβια στειλε πμ ,με φωτο
|
|
||||
|
||||
Εγω κανω κατι αλλαγουλες και θα ποσταρω.....
|
|
||||
|
||||
Αντε στειλτε!
Ολιβια , εχεις 1 black moor,2 fantail (το ενα calico απ οσο μπορω να διακρινω) και ενα oranda red cap |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 - Σχόλια & απορίες | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 220 | 04-10-16 08:09 |
Ανακοίνωση :1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | tsala | 1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | 0 | 07-09-16 11:26 |
Ψηφοφορία κοινού - 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 77 | 01-08-16 08:16 |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |