|
1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με Χρυσόψαρα - Carassius auratus |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 - Σχόλια & απορίες
Σε αυτό το θέμα μπορείτε να σχολιάσετε και να εκφράσετε τις απορίες σας, για τον διαγωνισμό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93515
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 07-09-16 στις 15:52 |
|
||||
|
||||
με το καλο παιδια!εχει ξαναγινει διαγωνισμος για χρυσοψαρα?
|
|
||||
|
||||
Δεν νομίζω Γιάννη, από όσο ξέρω όχι
|
||||
|
||||
Εν Ελλαδι οχι.. απ οσο ξερω κι εγω
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχα δεν βαζω αλλο ενυδρειο!!εχω λιμνη για χρυσοψαρακια εσεις να κανετε διαγωνισμο για λιμνες!!!
παντα πρωτοποροι!!! |
|
||||
|
||||
στησε ενα για τον διαγωνισμο με τα ψαρια της λιμνης
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
μη φατε εχω γλαρο θα το καψουμε και εδω ετσι οπως παει.περα απο την πλακα τρεχουν τρεις διαγωνισμοι και η εκθεση καοικηδιων!!! ακομα και σε ξενα σαιτ με πορους δεν εχω δει να συμβαινει αυτο καλο κουραγιο παιδια
|
|
||||
|
||||
Παιδιά θέλω λεπτομέρειες. Πότε πως για να ετοιμαστούμε
|
|
||||
|
||||
πω πω πω !!θα βγαλουμε γουστα !!!!
GOLDFISH POWER !! |
|
||||
|
||||
Χρήστο και Αρίστο δεν χρειάζεται κάτι σπουδαίο, ετοιμαστείτε να δηλώσετε συμμετοχή
|
|||
|
|||
Θα δήλωνα και εγώ συμμετοχή αλλά από τη στιγμή που τα λίτρα του ενυδρείου μου είναι λίγα για την ιχθυοφόρτιση που έχω δεν θα το κάνω .
|
|
||||
|
||||
180 λίτρα δεν είναι βρε Μάνο ;
αν οι αλλαγές είναι αυτές που πρέπει και οι μετρήσεις σου σωστές κάνε βρε
|
|||
|
|||
180 με καθαρά 160 και έχω 4 common/comet ενός χρόνου και 1 νεογέννητο. Πρέπει να αναβαθμιστώ.
|
|
||||
|
||||
Ναι Μάνο, αλλά το ενυδρείο σου από όσο θυμάμαι ήταν πολύ ομορφο
|
||||
|
||||
Μια χαρα ειναι το ενυδρειο σου Μανο, στειλτο (οταν ερθει η ωρα)!
Χρηστο , υπαρχει η ανακοινωση με ημερομηνιες /κανονισμους κλπ..για οτιδηποτε αποριες ,γραψε εδω |
|
||||
|
||||
Μάνο επίσης μέχρι τότε μπορεί να έχεις πάρει και μεγαλύτερη γυάλα
Και φυσικά κρατάς ότι έχεις σε αυτό Ετοιμάσου Μάνο
|
||||
|
||||
καλη επιτυχια και καλη συμμετοχη σε οσους λαβουν μερος!
|
|
||||
|
||||
Κανουμε διαγωνισμο για ενυδρεια με χρυσοψαρα???
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Ασε τα λόγια Λουκά και ετοιμάσου
|
||||
|
||||
Τωρα που το πουλησα???????
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ;
τι λες βρε ;
|
||||
|
||||
Τι πουλησες , το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ε ναι...!!!Εκανα μπανακι μιαα μερα μεσα στο ενυδρειο και τα χρυσοψαρακια δεν μου εκαναν απολεπιση!!!!Εεεε δεν καναμε και διαγωνισμους και η απογοητευση ηταν μεγαλη!!!!!!!!
ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Πω πω και σενα αχρηστα ε? Μα ουτε ενα μασαζ δε ξανουν? Ουτε εναν espresso?
|
|
||||
|
||||
Ασε Λουκά τα σάπια
Χρήστο ετοιμάσου
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα αφηνω κααι ετοιμαζομαι Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
λογω τρολαρισματος θα "μαγειρευτουν" τα αποτελεσματα κατα σου
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 - Σχόλια & απορίες | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 220 | 04-10-16 08:09 |
Ανακοίνωση :1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | tsala | 1st Goldfish Aquarium Contest - GAB 2016 | 0 | 07-09-16 11:26 |
Ψηφοφορία κοινού - 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 77 | 01-08-16 08:16 |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |