|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ντροπη σας! Τα καψαμε παλι το θεμα!
|
|
||||
|
||||
περα απο την πλακα βιοτοπικο ινδιας δεν στεκει νομιζω ποιας περιοχης?η ινδια ειναι η μιση ασια.τι ψαρια θα βαλεις?
|
|
||||
|
||||
Δεν λέω είναι εκπληξη Kerala India
Γιάννηδες πάλι καλά που έχω όλο τον κατάλογο
|
||||
|
||||
λογικα μπορεις να βαλεις φυτα και απο σρι λανκα αφου ειναι πολυ κοντα και με περιπου το ιδιο κλημα οποτε
Blyxa japonica,Aponogeton crispus,Cryptocoryne parva, Cryptocoryne wendtii,Hygrophila corymbosa 'angustifolia',Hygrophila corymbosa 'Stricta',Hygrophila difformis,Hygrophila polysperma και αλλα. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Γιάννη Μερικά τα έχω Για τα υπόλοιπα ελπίζω να βοηθήσετε οι Φυτεμένοι
|
||||
|
||||
εγω μονο eriocaulon εχω!! ειναι και η ροταλα νομιζω απο αυτη την περιοχη θα το ψαξω αυριο και θα σου πω εχει παρα πολλα φυτα απο την περιοχη που θες και πιανει και σρι λανκα εχουν τα ιδια φυτα
|
|
||||
|
||||
Κεραλα ειχαμε στησει και στο διεθνη διαγωνισμο ενα απιστευτο ενυδρειο.
Δες καλα ποιον ποταμο ή βαλτο της Κεραλα θα στησεις για εχει και "ξερα" ποταμια.
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ Ντίμη , θα το ξαναδώ το θέμα
Το ενυδρείο δυστυχώς δεν ειναι μεγάλο για να επιτρέπει πολύ aquascape, θα δω τι θα κάνω στο τέλος
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα; | geochaos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 16-11-15 21:53 |
Υπάρχουν αυτά τα ψαράκια στην Ελλάδα? | Strahos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 02-04-07 09:02 |
Φυτά στην Πάτρα | gewre | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 29-01-07 23:52 |
Eνώ υπάρχει φλερτ δεν υπάρχει φωλιά! | jjvrettis | Αναπαραγωγή | 12 | 28-01-05 15:38 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |