|
||||
|
||||
Τροφή για τους μονομάχους μου
Καλησπέρα στη παρέα.
Επειδή θα παραγγείλω από τον Ιγνάτιο τροφές για τα αφρικανάκια μου, θέλω τη γνώμη σας για ποια ή ποιες τροφές να πάρω για τα μονομαχάκια μου. |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα φίλε μου ! Θα σου προτείνα attisons betta της ocean nutrition και bloodworms κατεψυγμένα της ίδιας εταιρείας.
Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Θα τη ψάξω και σε άλλα καταστήματα. Βασικά έχω βρεί αυτήν http://www.igna.gr/index.php/eshop/f...0ml-35g-detail Τι λέτε? |
|
||||
|
||||
Α. Κατεψυγμένη daphnia, της ocean nutrition
B. Bloodworms, της sera Γ. Sera vipagran Δ. Formula One Flakes της Ocean Nutrition E. Betta Basic Food, της Tropical |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολύ. |
|
||||
|
||||
και αυτη εχω δει να την τρωνε με ορεξη.
http://www.aquarialand.com/catalog/p...rmet-100ml19gr αλλα τιποτα δεν ειναι σαν τις ζωντανες.αν μπορεις να κανεις καλλιεργεια κανα δυο ειδη,ειναι το καλυτερο. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶σε που από τον επόμενο μήνα θα λείπω για 4 με 5 συνεχόμενες μέρες μέσα στην εβδομάδα. Φυσικά η σύζυγος θα είναι σπίτι να τα ταϊζει αλλά ως εκεί. Φαντάσου να τις πω για καλλιέργεια σκουληκιών!!! |
|
||||
|
||||
Η betta gourmet ειναι καλη αλλα τα σκουλικακια που εχει μεσα αν δεν μαλακωσουν με το νερο δεν τα τρωνε ευκολα. Αλλα γενικα την ριμαζουν.
Αυτο που τρωνε με ορεξη οσες φορες και να ριξω ειναι grindal ζωντανα και ειναι πανευκολα στην διατηρηση της αποικιας.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
η καλλιέργεια των grindal είναι πανεύκολη, έχει ελάχιστες απαιτήσεις κ είναι καλή τροφή για τα ψαράκια. στην ουσία είναι ένα κουτάκι με χώμα, ξεχασμένο σε ένα ντουλάπι. δεν μυρίζει κ μην περιμένεις να δεις "σκουληκαντέρες" να προσπαθούν να ανοίξουν το καπάκι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
«Τους μονομάχους τους κρατάμε μόνους τους», μύθος? | Tolis | Bettas | 52 | 20-01-15 00:14 |
Μονομάχος-Τροφή | Stefanos098 | Bettas | 28 | 28-04-13 16:30 |
Η τροφή για χρυσόψαρα κάνει για μονομάχο; | Da Gypsy Fish | Διατροφή | 3 | 14-06-11 16:08 |
Τροφή για χρυσόψαρα σε μονομάχο | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-08-10 01:35 |
Ζωντανή τροφή για μονομάχο;;; | puravlos | Bettas | 3 | 24-06-07 03:16 |