|
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 Διαγωνισμός Φυτεμένων Ενυδρείων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυτός μάλιστα!! Έχω μια ελπίδα να κρίνει σωστά τις προσπάθειες μου στα φυτεμένα (νταμάρια) Ευχαριστούμε George για την συμβολή σου στον Διαγωνισμό μας |
|
||||
|
||||
αχαχχαχαχ το ιδιο ειπα Στεφανε θα υπαρχουν και σχολια των κριτων?εμενα θα μου αρεσε αυτο.
|
|
||||
|
||||
Μπραβο Στεφανε !!
Ευχαριστουμε G. Farmer! |
|
|||
|
|||
Ε, βάλτε τα δυνατά σας, φτιάξτε και παρουσιάστε κάτι καλό, όχι σαν κάτι άλλους που κανουν διαγωνισμό και παρουσιάζουν τη δουλεια τους λες και θα κερδίσει η χειρότερη συμμετοχή.
|
|
||||
|
||||
Παιδιά εμένα είναι η πρώτη μου συμμετοχή σε διαγωνισμό, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα δεν πάει για καλή θέση, είναι όμως το κύκνειο άσμα του ενυδρείου μιας και θα χαριστεί σε φίλο αφού εγώ θα στήσω καινούριο με διαφορετικό θέλω να πιστεύω aquascape. Αν κι είμαι ένα χρόνο σχεδόν στα φυτεμένα και με διάφορα ατυχήματα (άνοιγμα ενυδρείου), εντούτοις πιστεύω κάτι ψιλοέκανα και κάτι ψιλοέμαθα. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.
|
|||
|
|||
Δήλωσε ότι θα πάς σε "Αφρικάνικο" να πάρεις τις ψήφους της Αφρικής μαζί σου !!!
|
|
||||
|
||||
Χμμ καλά θα το σκεφτώ πονηρούλη
|
||||
|
||||
Καλη επιτυχια σε οσους λαβουν μερος και απο την μερια μου...Συμετοχες δεν βλεπω ρε παιδια... Που μπορουμε να τις δουμε???
|
|
||||
|
||||
Νωρίς είναι ακόμα. Έχουμε καιρό.
|
||||
|
||||
Εμένα με βλέπω τελικά να είμαι το φαβορί, δεν υπάρχει άλλη συμμετοχή πλην της δικής μου, ελπίζω με αντίπαλο τον εαυτό μου να πάρω καλή θέση.
|
||||
|
||||
Εμενα αν δεν φουντωσει θα βγαλω μια γλαστρα μου να στειλω.
Κωστα εισαι ειδη στην πρωτη θεση ακομα χαχαχαχα
|
||||
|
||||
Ναιαιαιαιαιαιαιαι
|
||||
|
||||
Ειναι πολυ νωρις ακομα και πολυς κοσμος λειπει , πολλα φυτα παλευουν με τον καυσωνα.... Υπομονη. |
|
||||
|
||||
Για τον μηνα Ιουλιο παντως βγηκα πρωτος χαχαχαχαχα.
Σταλθηκε απ τη μπακατελα μου.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και για τον Αύγουστο πρώτο σε βλέπω πάλι Πάντως μόνος σου δεν θα μείνεις. Θα αργήσω λίγο αλλά θα έρθω |
|
||||
|
||||
Έτσι ☺ όλοι οι φυτεμένοι πρέπει να στείλουμε.κι εγώ θα στείλω στο παρα πέντε έστω μόνο για την συμμετοχή μίας και δεν το βλέπω να προλαβαίνει να φουντώσει μετά το ξερίζωμα που του έκανα χθες 😁
|
|||
|
|||
Απορια!!!
Για να λαβω μερος στο διαγωνισμό στελνω τη φορμα με μαιλ κ το ανεβαζουν οι διαχειριστές στο φορουμ η πρεπει να το ανεβασω κ στο φορουμ οπως ειναι στο μαιλ που θα σταλει;;;
|
|
||||
|
||||
Μόνο στο email το στέλνεις, θα το ανεβάσουν οι διαχειριστές στο φόρουμ.
|
|||
|
|||
Ευχαριστω 😄
|
|
||||
|
||||
Στην παρουσίαση καθε συμμετοχής θα εχει κ λινκ για το journal του ενυδρείου ?
Αν μου ξέφυγε i m soz. Aν οχι προτείνω να μπει,εσωτερικο εξωτερικο λινκ για πολλούς λογους. Καποιοι σιγουρα μπορει να μην εχουν την πολυτέλεια χρονου κ μπλαμπλα η να το αλλαζουν καθε μηνα scape αλλα 2-3 φωτο απο παλια θα εχουν. Εστω αυτες. Μια σκεψη απλη ειναι που παει το διαγωνισμο ενα βημα παραπερα. |
|
|||
|
|||
θα αργήσουν οι συμμετοχές αλλά νομίζω πως θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός..!καλή επιτυχία σε όλους!μπράβο στους διοργανωτές..!
|
||||
|
||||
Κύριοι πως παει η προετοιμασία για το διαγωνισμο? Ο καιρος ειναι ιδανικος τωρα που δρόσισε και τα μαγαζια εχουν αρχισει εισαγωγες φυτων και ψαριων. Ενας μήνας έμεινε!
|
||||
|
||||
Ακόμη ούτε φυτά παράγγειλαμε!!!
|
||||
|
||||
εγω ειμαι πανετοιμος!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τι δουλειά έχει ο Γιώργος εδώ; Ωρε... λες να είναι άλλος... με το ίδιο όνομα; |
|
||||
|
||||
Αντε φυτεμενοι μην ξεχνιεστε μονο 9 ημερες εμειναν!!!
Ετοιμαστε τα ενυδρεια σας!!! |
|
||||
|
||||
τελευταία εβδομάδα!
|
|
||||
|
||||
Πολύ αδράνεια βλέπω.... αντε βρε να πάρουμε ιδέες....
|
||||
|
||||
Μετά απο διαβούλευση της συντονιστικής ομάδας ύστερα απο απαίτηση πολλών από εσάς, ανακοίνωνεται ως νέα προθεσμία υποβολής συμμετοχών η 4η Νοεμβρίου!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | sarpijk | 3ος Διαγωνισμός Φυτεμένου Ενυδρείου και Aquascape - GAB 2016 | 3 | 10-03-17 19:24 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-06-15 20:23 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 20-06-15 01:56 |
Παρουσίαση φυτεμένου ενυδρείου από την ομάδα του Aquascape.gr. | Aquascape.gr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 08-06-15 19:09 |
Διαγωνισμός Φυτεμένου ενυδρείου στη Ρωσία 2014 | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 120 | 30-11-14 21:12 |