|
|
||||
|
||||
![]()
τα νέα είναι πολλά. θα ξεκινήσω με τα καλά νέα που ένας συνχομπιστας μου χάρισε α/ο και τον ευχαριστω όσο δεν πάει. τα κακά νέα είναι πως η ευφυλια νέκρωσε εκτός από 1 κεφάλι τα σκληρά που μου δώσε ο Δημήτρης νεκρωσαν εκτός απ την ποσιλοπορα και τέλος το αλάτι έχει τελειώσει σχεδόν μη μπορώντας να κάνω αλλαγες. το ενυδρείο πλέον τρέχει κυριολεκτικά μόνο του με αποτέλεσμα να ξεσπάει φουλ άλγη και μη μπορώντας να κάνω κάτι. φωτογραφίες δεν χρειάζεται να βάλω πιστεύω
![]() ------------------------- οι μετρήσεις του Σαββάτου έδειξαν Sal: 1027 temp: 26 no3: 50 (με μέτρηση face to face) no2: 0 nh4: 0 kh: 10,9 mg: 1500 ca: 500 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 07-02-17 στις 00:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο πρέπει να ξεκινήσεις μεγάλες αλλαγές νερού. Γιατί το καθυστερείς τόσο. Αν βλέπουμε ένα πρόβλημα στο ενυδρείο κ το αφήνουμε στο έλεος του ειναι σίγουρη η καταστροφή, η οποία θα σε πάει πολυ πίσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα Γιωργο,δεν πειραζει φιλαρακι μου και οι αστοχίες μεσα στο προγραμμα ειναι!
Παμε γερά εχουμε συνεχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πάει Γιώργο? Τα έριξες τα νιτρικά? Σιγά σιγα θα πάρει τα πάνω του μη πτοήσαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη έχω κάνει 2 αλλαγές ολες κι όλες γιατι το αλάτι τελείωσε σχεδόν (μισή αλλαγή αν βγαζει) κι αυτές με α/ο με τη μείωση της φωτοπεριοδου και το αποτέλεσμα ήταν η άλγη να βγαίνει στη 1.5 βδομάδα. μετρήσεις δεν έχω πάρει ακόμα άλλα θα πάρω. φωτογραφίες μέσα στο σ/κ
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έχεις απο μετρησεις; αν είσαι ψηλά πρέπει να κανεις αλλαγές. Αν δεν έχεις αγοράσει αλάτι, έλα να σου δώσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Γιωργο!
Τι εκανες τελικά με τα θεματάκια που ειχες τελευταία; |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα παιδιά. συμπλήρωσα το τελευταίο αλάτι που έμεινε η αλατοτητα έπεσε στα 1024. δεν.έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα με τα ζωντανά μέχρι στιγμής. το θέμα είναι ότι με κούρασε το αλάτι της aquaforest και σκέφτομαι αφού αλλάξω αλάτι να τα βγάλω όλα τα κομμάτια του βράχου να άδειασω το ενυδρείο εντελώς να ξεπλυνω τον βράχο και ν αρχίσω απ την αρχη. το άλλο ερώτημα είναι αφού το φωτιστικό είναι 160w στα 220 λίτρα πόση ένταση πρέπει να χει και για πόσες ωρες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποιο λόγο να κανεις restart Γιώργο;
Ειμαι κατα αν δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
με αλλαγή του αλατιού δε θα χω και διακυμάνσεις στις τιμές μέχρι να στρώσει ολοκληρωτικά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν έχεις πρόβλημα με κάποιο pest ή κάποια δύσκολη άλγη δεν χρειάζεται να κανεις restart. Μετά απο μια καλή αλλαγή ή μετά απο 2- 3 μικρές αλλαγές θα βρει το δρόμο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Γιώργο!
δεν χρειάζεται να κάνεις restart στον ύφαλο,ένα σκιμμερ όποτε μπορείς να πάρεις και θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα σου! τις παραμέτρους μπορείς να τις ελέγξεις εσύ χωρίς να επηρεαστούν τα ζωντανά σου! καλή συνέχεια φιλαράκι και ξανασκεψου το! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά Γιώργο τι αποφασισες να κάνεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε κανένα νέο Γιώργο;
|
|
||||
|
||||
![]()
το μόνο νέο είναι ότι η αλατοτητα ανέβηκε στα 1030 με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η magnifica αλλά μέχρι εκει. δυστυχως θα βάλω μια άνω τελεια στο θέμα έως ότου βρω δουλειά για να ανταπεξελθω στις απαιτήσεις του ενυδρείου αλλά και της προσωπικής μου ζωής. μέχρι τότε θα μαι ένας απλός θεατης...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο το πλάτος 45εκ είναι πολύ λίγο. Ούτε 40 δεν θα βγει αν αφαιρέσεις το πάχος των τζαμιών
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Το ίδιο Γιώργο περισσότερο φάρδος...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 06-09-17 στις 05:23 |
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι να μπορούσα να παρέμβω αλλα ειναι εργοστασιακό της elite
|
|
|||
|
|||
![]()
Που θα το έχεις το ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
στο δωμάτιο μου. απλα δεν μπορώ να κανω κατι με τις διαστασεις αφού το ενυδρειο ειναι εργοστασιακο
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι έκανες Γιώργο με την αντλία;
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργαρα τι νεα φιλαρακι, τι εγινε τελικά;
|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο αυριο τα παντα ολα με φωτογραφικό υλικό
|
|
|||
|
|||
![]()
¶ντε Γιώργο περιμένουμε φωτο να κάνουμε λίγο μπανιστήρι.
Υπηρεσία σήμερα και χωρίς μπανιστήρι δεν παίρνει η μέρα! |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑ. η βάση ντύθηκε το σαμπ φτιάχτηκε η σωληνώσεις επίσης. σας παρουσιάζω ημιτελειωμενο το στήσιμο όπως και το σαμπ. χρειάζονται παρατηρήσεις τα παντα ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο! Ωραίες δουλειές
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία δουλειά γίνεται!
Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν πάντα .... |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω παιδια! με προβληματίζει μονο το διαμέρισμα της αντλίας. σύμφωνα με τον νινταλ το σκιμμερ δε θα πρεπε να ειναι κρεμασμένο ετσι όπως ειναι αλλα στο διαμέρισμα της εξαγωγής (1ο διαμέρισμα). το 2ο διαμέρισμα ειναι για ριακτορα (μπροστά) και πίσω δε θυμάμαι. το 3ο refugium κλπ κλπ και το 4ο αντλία. εσάς σας φαίνεται λογικό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σαμπ έχει θεματακι κατασκευαστικό έτσι όπως το βλέπω, μπορείς να κάνεις ένα σχεδιάγραμμα πως το έχεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργαρε καλησπέρα!
Το σαμπ εχει κολληθεί λάθος, πρεπει να τα αφαιρέσεις και να τα κολλήσεις ξανά! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |