|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Eυη αυτό το φουσκί χαχαχαχχαχαχα είναι lionhead και μου τον είχαν κάνει δώρο . Είναι λίγο χλαπάτσας σε σχέση με τα κοινά χρυσόψαρα αλλά τρώει σαν καρχαρίας Δεν ζει τον χειμώνα χωρίς θερμοστάτη .
|
|||
|
|||
Είναι σκέτος γλύκας Αρτεμισία μ να τον χερεσαι τι τα ταΐζεις????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 29-06-16 στις 21:10 |
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστώ Ευη μου σε αυτό το βίντεο τους δίνω κατεψυγμένη τροφή σκουλίκια και μετά αρακά με λαχανικά τους δίνω και γαρίδες και bloodworms και άπο τροφές Hikari διάφορες .
|
|||
|
|||
Στο θέμα τροφή έχω μείνει πολύ πίσω κ με έχουν γδαρει..... Στις τιμές εδώ θα ήθελα τα φώτα σου....
|
||||
|
||||
Ο αγαπημένος μου πωλητής τροφών Hikari είναι απο γερμανία τα 4 κιλά έχουν 17 ευρώ και 17ευρω τα έξοδα αποστολής , αλλά αν πάρεις 2-3 σακιά σου κάνουν δώρο τα μεταφορικά . Θέλεις να σου στείλω το λίνκ ?? Αν δεν μπορείς να κάνεις παραγγελία απο το ebay μπορώ εγω . Πές μου αν είναι .
|
|||
|
|||
Ναι αν μπορείς στείλε μ το link
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Μετά απο τόσα φίδια, το κακό έγινε Βρήκα εχθές το βράδυ (που επέστρεψα) ένα common χρυσόψαρο 15 εκατ. πίσω απο την λίμνη. Δεν είχε σημάδια πληγές απλά ήταν το μισό ζουληγμένο (απο την ουρά μέχρι την μέση) και ήταν σαν να του έβγαλες τα λέπια
Δεν ξέρω αν γίνεται ένα φίδι να φτύσει την λεία του έστειλα μήνυμα και στον Ηλία που είναι ερπετολόγος να μου πεί . Στεναχωρήθηκα για το ψαράκι, το είχα σώσει απο γυάλα και έγινε 5πλάσιο φωτό δεν ήθελα να βγάλω πραγματικά.....
|
||||
|
||||
Το κακό έγινε δηλαδή
|
|||
|
|||
Το ψάρι ήταν μεγάλο λίγο δύσκολο το βλέπω να ήταν φίδι σαν αυτό που είχες στη λίμνη.
|
|
||||
|
||||
Δυστυχώς Τάκη πηγα στο ποτάμι δεν έχει μείνει σταγόνα νερό απο τα ποτίσματα στα χωράφια, επίσης παρατήρησα ότι δεν έχω καθόλου βατραχακια για πρώτη φορά , οπότε αναμενόμενο ήταν να συμβει .....
|
||||
|
||||
Αν το ψάρι δεν ήταν μεγάλο δεν θα το είχα βρεί καθόλου ..... είμαι σίγουρη ότι το έκανε φίδι γιατι ο διπλανός μου έχει κουνελάκια και μια μέρα 1 δεν μπορούσε να το φάει και το έφτυσε ολόκληρο
|
|||
|
|||
Στην εξοχή δυστυχώς συμβαίνουν αυτά οι γάτες μου έχουν σκοτώσει αρκετά φίδια.
|
|
|||
|
|||
Ρίξε το φίδι στα koi να μη μείνει τίποτα
|
||||
|
||||
Λυπαμαι πολυ για το ψαρακι
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να το βρώ πρώτα Σταύρο και μετά θα δώ τι θα το κάνω
|
||||
|
||||
Εγω να δείς πόσο λυπήθηκα Γιάννη ..... αλλά ήταν αργά Μα να μην τα πειράζουν οι γάτες μου και να μου τα σκοτώνουν φίδια , είμαι να σκάσω πφφφ
|
||||
|
||||
παντως εχω την εντυπωση οτι τα φιδια τρωνε βαζοντας παντα το κεφαλι πρωτα.εσυ ειπες οτι ηταν στραπατσαρισμενο απο την μεση και πισω.δεν ξερω...
|
|
||||
|
||||
Αρτεμησία και εγώ λυπάμε για το ψάρι οχι όσο εσύ βεβαια που το κοίταζες στα μάτια τόσο καιρό αλλά δεν νευριάζω με το φίδι όπως καταλαβαίνεις.. Κάτι ρίχνουν περιμετρικά του οικοπέδου για να μην πλησιάζουν.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν νευριάζω με το φίδι βρε Νίκο , κάθε βδομάδα έβγαζα απο 1 και το πήγαινα στο ποτάμι. Το θειάφι που λές δεν κάνει τίποτα πήρα και άλλες κουταμάρες που τις χρυσοπλήρωσα τίποτα ... Μόνο με τους θηρευτες έχουν πρόβλημα .
|
||||
|
||||
Αρτεμησία πρέπει να δεις κάτι για εμπόδιο, κάποιο γεωύφασμα ίσως, σαν φράχτη
|
||||
|
||||
Κρίμα γλυκιά μου. Εύχομαι όχι άλλα τέτοια περιστατικά.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μακάρι Αννούλα . Ευχαριστώ για την ευχή !!
|
|||
|
|||
Κρίμα για το ψάρι...νομίζω ότι η λύση που θα αποδώσει
περισσότερο, εάν υπάρχει η δυνατότητα φυσικά και δεν σου δημιουργεί άλλο πρόβλημα, είναι να αυξήσεις των πληθυσμό των γατών... |
|
||||
|
||||
Καλημέρα Ευχαριστώ .
Έχω 10 γάτες (τεμπελόγατες) Τώρα έχω 4 μέρες να δώ φίδι , για να δούμε .....
|
|||
|
|||
10! Ουάου, δεν το θυμόμουν!
|
|
||||
|
||||
10 αρσενικους εχεις;
Σε μας με 3 κοριτσια , δεν περναει ουτε ακριδα Αλλα φυσικα, δεν εχω λιμνη για να προσκαλω νεροφιδα.. |
|
||||
|
||||
Καιρός είναι πάρεις και ένα γεράκι
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Είχα ένα τραυματισμένο, το χτύπησε αυτοκίνητο (εδω κοντά) και το έδωσα σε μια ειδική ομάδα που έχουμε εδω , μέσω της κτηνιάτρου μου
|
||||
|
||||
Α! Ναι ,τα χεις και μεσα...
Ναι και τα δικα μου στειρωμενα ειναι.. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Από δώ πάνε για ....τη λίμνη MALAWI ??? | Samian | Malawi | 23 | 14-08-11 16:06 |
Πάνε οι CRS (και βιοτοπος) | prospathw | Γαρίδες του γένους Caridina | 15 | 09-02-10 08:49 |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |