|
||||
|
||||
Εσυ αποφασιζεις
Στα ματια μου αυτα τα λεφτα ειναι παμπολα ,κολλαω 500λιτρο, οχι κουβαδακια |
|
|||
|
|||
Επειδη το οικονομικο θεμα ειναι προσωπικο θεμα δικο μου καλυτερα ας το αφησουμε στην ακρη ως κριτηριο και ας συζητησουμε με βαση τεχνικα θεματα , πχ σαν ποιοτητα κατασκευης πιο ειναι καλυτερο σαν μεγεθος κλπ κλπ... μπας και καπια στιγμη κατασταλαξω καπου
|
|
||||
|
||||
Εξαρταται πως θα γινουνε τα κολληματα....κατα τα αλλα την ιδια αντοχη εχουνε ολα...(τζαμαδικα)....
|
||||
|
||||
Απλα σου λεω το αν αξιζουν τα λεφτα που θα δωσεις.
Φυσικα ειναι δικαιωμα και επιλογη σου.. Απο αποψη κατασκευης ,δεν νομιζω να εχεις θεμα με κανενα ,αλλα δεν ειμαι αρμοδιος να σου απαντησω σε αυτο ,μιας και δεν εχω εμπειρια σε εργοστασιακα ενυδρεια |
|
|||
|
|||
ενα αλλο ερωτημα ειναι τι θα ηταν προτιμοτερο? πιο μεγαλο σε λιτρα η σε μηκος? *
πχ ενα *Juwel Rio 125 *με διαστασεις *81*x*36*x*50 εκ *με 125 λιτρα Ειναι*προτιμότερο απο το boyu 128 *με διαστασεις **51x57x67 cm 128 λιτρα ? Σε τιμη με την βαση τους μαζι δεν εχουν μεγαλες διαφορες το Rio 340 ευρω και το Boyu 370 ευρω αλλα ειναι κομπλε με θερμοσταστη , σκιμμερ , κυκλοφοριτη κλπ... |
|
||||
|
||||
Αναλογα τη θα μπει μεσα.
Αλλα φυσικα μεγαλυτερο ρολο για τα ψαρια παιζει το μηκος |
|
|||
|
|||
καλησπερα. να πω οτι άλλαξαν λιγακι τα αρχικα σχεδια . πηρα την εγκριση απο τα υπόλοιπα μέλη και μπορω να ανεβω μεχρι τα 200 λιτρα
* Πλεον ειμαι ανάμεσα σε 2 ενυδρεια * και τα δυο τυχαίνει να ειναι της*juwel.* Mπορω να διαλέξω αναμεσα στο *Juwel Rio 180 και στο *Juwel Lido 200 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
Κατασκευη κυβου | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 21-11-13 22:44 |