|
||||
|
||||
Είχα χρησιμοποιήσει πλαστικό σχαράκι νιπτήρα
Δες κι εδώ http://www.igna.gr/index.php/eshop/d...-dichty-detail |
|
||||
|
||||
Δεν εχουν,θα φερουν απο εξω.με βλεπω με σχαρακια νεροχυτη,κολλημενα απο την μερια του φιλτρου να μην φαινονται εντονα.
|
|
||||
|
||||
Συνεχεια εργασιων και κολλημα της πλατης του εσωτερικου σαμπ με κοντρες.οταν καταληξω με τις σχαρες,θα παρω και ποτηροτρυπανο για τις τρυπες...με προπονηση στο τρυπημα σε ενα ρεταλι που εχω
|
|
||||
|
||||
Εκανα και τις τρυπες σημεραααα...αφου περιμενα 16 μερες για την ποτηροκορωνα λογω βλακειας ελτα.αυριο κολλαω τα buffer πρωτα ο θεος
|
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!!
|
|
||||
|
||||
Ετοιμο και το επομενο σταδιο.περιμενω τιμη για ξυλα για καπακι
|
|
||||
|
||||
Σιγα σιγα προχωραω.χθες τρυπησα κι εκοψα ενα πλεξι μαυρο,για να μην φαινεται ο χωρος του φιλτρου απο μπροστα.σημερα εγινε το τελαρο του καπακιου,και η πατουρα εσωτερικα.
|
|
||||
|
||||
μπραβο! ωραια δουλεια!
|
||||
|
||||
Συνεχεια εργασιων στο καπακι με ενισχυσεις.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ωραίος ο μάστορας
|
||||
|
||||
Πάμε γερά φίλε μου
|
|
||||
|
||||
Γυαλοχαρταρισμα,τρυπημα και δοκιμη για μεντεσεδες inox και καπακια plexi 5 mm
|
|
||||
|
||||
Και ενα πρωτο χερι λογω αυπνιας...
|
|
||||
|
||||
Mπράβο , το έχεις Καλή συνέχεια !!
|
||||
|
||||
Καπακι τελος,μονο τα σελοφαν βγαζω στην τοποθετηση.απο το ενυδρειο βαφω πλατη ενα δευτετο χερακι κι ειναι ετοιμο.σημαντικο προβλημα...πως ανεβαινει ενα οροφο απο σκαλες,πολυ βαρος...
|
|
||||
|
||||
Με λίγη βοήθεια από τα φιλαράκια σου?
|
|
||||
|
||||
Καθαρισαν για παρτη μου τελικα τα φιλαρακια...με υποβοηθηση μπυρας βεβαια.τοποθετηθηκε και μεινανε καποιες λεπτομερειες που θα παρουν τον χρονο τους.ο φωτισμος βεβαια μετα και αντε θα τελειωσω φετος;
|
|
||||
|
||||
Πολυ καλη δουλεια μπραβο κι απο μενα!!Το τελαρο πως το εδεσες περιμετρικα εννοω κυριως στις γωνιες μπορεις να μας πεις και τι ξυλο εβαλες;
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Λοιπον,πηρα κοντρα πλακε θαλασσης στα 9mm.με συνδιασμο ξυλοκολλας αδιαβροχης και με καρφωμα με μικρα καρφακια εδεσα το τελαρο.εσωτερικα με κοντρα πλακε 3 cm,με καρφωμα κολλημα "εδεσε" το τελαρο και δημιουργηθηκε πατουρα για να κατσει στο χειλος του ενυδρειου.στις 4 γωνιες κολληθηκαν και καρφωθηκαν τριγωνικα χοντρα κοντρα πλακε για να δεθει καλα η κατασκευη.μετα στοκαρισμα τριψιμο,βαψιμο.στο τελος γωνιες inox και plexi 5 mm με μικρα χερουλια
|
|
||||
|
||||
Τοποθετημενο στην θεση του...κολλησα dc- fix αυτοκολλητο στα αριστερα.τωρα θελει κι αλλες καθαριοτητες,αλουμινογωνιες και βλεπουμε....
|
|
||||
|
||||
Ετοιμο...
|
|
||||
|
||||
Αντε με το καλό να το δούμε και γεμάτο
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
Ετοιμος και ο φωτισμος...
|
|
||||
|
||||
Συνεχεια στησιματος με προμηθεια εξοπλισμου.βεβαια λογω διακοπων γεμισμα απο 17/8 και μετα...
|
|
||||
|
||||
Ξεχασα....ελαφροπετρα απο πρακτικερ!
|
|
||||
|
||||
Αντε ξεκίνα τι στρώσιμο
|
||||
|
||||
Τι να βαλω μεσα δεν ξερω.....
|
|
||||
|
||||
Τι εννοείς ;
από ψάρια τι να βάλεις μέσα ;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
διαχηση co2 σε sump? | stelios816 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-12-12 19:32 |
SUMP | AFRICANOS | Φίλτρανση | 9 | 02-06-08 20:07 |
Sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 15:47 |
sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 06-09-07 07:20 |
sump | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 03-06-07 11:58 |