|
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 Διαγωνισμός ενυδρείων με ψάρια από τη λίμνη Malawi, την Tanganyika ή την Victoria |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Θέλω να λάβω μέρος σαν αρχάριος αλλά δεν κάνω μετρήσεις σε pΗ, GΗ, KΗ.
Μπορώ να λάβω μέρος χωρίς αυτά ή είναι απαραίτητη προϋπόθεση? |
|
||||
|
||||
Καλό θα ήταν για την αξιολόγηση αλλά κατά τη γνώμη μου εφόσον χρησιμοποιείς νερό δικτύου οι τιμές στην Αθήνα είναι ικανοποιητικές για τα ψάρια μας (βάλε αυτές με την ένδειξη "~τιμές δικτύου")
|
|
||||
|
||||
Αγαπητοί αφρικανοί
για τεχνικούς λόγους η ημερομηνία λήξης υποβολής συμμετοχών στον διαγωνισμό άλλαξε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90456 Έχετε λιγότερο από ένα μήνα για να υποβάλετε τη συμμετοχή σας οπότε μη το αφήνετε τελευταία στιγμή ώστε να διευκολύνετε κι εμάς. Ελπίζω μετά τις διακοπές του Πάσχα να είστε πιο ζωηροί και να δούμε περισσότερες συμμετοχές *Παρακαλώ επίσης αυτούς που έχουν ήδη υποβάλλει συμμετοχή αλλά υπάρχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες τους (είτε έχουν χαθεί από τον ιστότοπο που τις φιλοξενούσε, είτε είναι ελλιπείς) να τις στείλουν στο μεϊλ του διαγωνισμού. |
|
||||
|
||||
Παω στη σελιδα με τις αναρτησεις πριν κανενα μηνα να δω τα ενυδρεια και βλεπω πρωτη αναρτηση KostasG ,δευτερη ΚostasG,τριτη KostasG..Φανατικος αφρικανος ο KostasG σκεφτομαι..Επιασε ολες τις λιμνες..Κοιταω εχτες να δω τις υπολοιπες και συνεχιζει τις αναρτησεις ο ΚostasG..Tεσσερις,πεντε,εξι,δεκα...τι εγινε ρε λεω..μετα καταλαβα
|
|||
|
|||
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.................
Αυτά είναι... Ο Κώστας και ο Τάκης στα Αφρικάνικα και ο Κλεόβουλος με τους δίσκους !!! ....Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.....!!! χαχαχαχαχαχα........ |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βρε Βασίλη, και ειδικά ο Κώστας καμία σχέση με Αφρική, όπως εγώ με τα Θαλλασινά Παράθεση:
Αυτό και αν είναι
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶ντε να βλέπω συμμετοχές (όχι του Κώστα ) |
|
||||
|
||||
15 μέρες έμειναν.............κουνηθείτε βρεεεεε
|
|
||||
|
||||
Καλημερα!!εχω στειλει e mail την συμμετοχη μου εδω και πολυ καιρο ομως απαντηση δεν πηρα!!ισως να μην ειναι εγκυρη αλλα πειτε το μου τουλαχιστον !!ευχαριστω!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Καλημέρα Αλέξανδρε,
Την συμμετοχή σου την έστειλες μόλις 4μέρες πριν. Ισχύει, απλά είμαι εξωτερικό για δουλειά και γιαυτό δεν έχει ανέβει ακόμα. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. Με εκτίμηση, -Κωνσταντίνος
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ!!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
14 μέρες έμειναν.....
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Βλέπω να προλαβαίνει ο Τυρινθος να φτιάξει το 3μετρο ξύλινο χαχαχαχαχα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
έτσι κι αλλιώς θα είναι εκτός συναγωνισμού αφού είναι κριτής |
|
||||
|
||||
ετσι κι αλλιως ειμαι εκτος συναγωνισμου εγω
καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μου.αρκει να βγει το ονειρο μου ετσι οπως το φανταζομαι.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Μαζί με μια νεογέννητη μικρούλα κιχλίδα (όπως της φωτό) |
|
||||
|
||||
Εσυ να προσεχεις εκει που γυρνας
|
|
||||
|
||||
12 κι απόψε έμειναν.....
|
|
|||
|
|||
Καλή σου ημέρα.
Τον άρχοντα που έχεις στην φωτογραφία τον γνωρίζεις ? Όχι τίποτε άλλο αλλά με τον δρόμο που έχω πάρει με βλέπω να τον φτάνω σύντομα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...conomists.html αρθρακι της βρετανικης sun της οποιας μονο η σελιδα 3 ,καθε τευχους αξιζει(page 3) |
|
||||
|
||||
12 μέρες έμειναν.....
μη στριμώχνεστε |
|
|||
|
|||
Κλεόβουλε καλημέρα. Δε θέλω να γραψω κάτι για τον διαγωνισμό, απλά ήθελα να εισχωρήσει στο θεμα σας ενας Αμερικάνος για να σας κάνει σπάσιμο ως ένδειξη διαμαρτυρίας που δε διοργανώνεται ένας αντίστοιχος διαγωνισμός για εμας. Χαχαχαχαχαχαχαα.
Την καλημέρα μου! |
|
||||
|
||||
Μην ανησυχείτε.....αμερικανάκια, κιτρινομούρηδες, λαχανοκαλλιεργητές και αλμυροί.....έρχεται και η σειρά σας
Καλημέρα σε όλους! |
|
||||
|
||||
11 έμειναν.....
|
|
||||
|
||||
10 μέρες έμειναν.....
η αντίστροφη μέτρηση άρχισε |
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Έχετε 9 μέρες και 10 νύχτες καιρό να γίνεται όλοι αφρικανοί νταμαράδες. Μετανοείτεεεεεεεεεεεεεε
|
||||
|
||||
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακοίνωση : 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | 1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | 1 | 28-04-16 12:32 |
1st African Rift Lake Aquarium Contest - GAB 2016 | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 24-02-16 21:57 |
African Cichlids - Victoria Lake | Vasilis Xanth | Malawi | 4 | 06-02-08 12:32 |
Rift lake cichlids + Plecostomus | newfish | Malawi | 1 | 04-01-03 17:39 |
Plants in a rift lake tank | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:20 |