|
|||
|
|||
αγορα φιλτρου..
γεια σας παιδια..εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο και οικονομικο φιλτρο για ενα ενυδρειο 80 λιτρα?μηκος 60 εκατοστα..να παρω εσωτερικο η εξωτερικο?το ενυδρειο ειναι διπλα στο κρεβατι μου και ετσι δεν θελω ενα φιλτρο που να κανει και πολυ θορυβο..το ενυδρειο ειναι φυτεμενο!ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
Καλησπέρα. Το ενυδρείο τι ζωντανά φιλοξενεί? Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό στην επιλογή ενός φίλτρου. Λειτουργεί τώρα αυτή τη στιγμή το ενυδρείο ή ψάχνεσαι για να το στήσεις? Εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις για ένα εξωτερικό φίλτρο και όχι για εσωτερικό για πολλούς λογούς. Υπάρχουν και τα κρεμαστά φίλτρα. Η τσέπη σου αντέχει για τα επώνυμα φίλτρα ή θα κοιτάξεις για τα φτηνά κινεζικά? Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά. Δώσε περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου και πιστεύω θα λάβεις αρκετές απαντήσεις. Φιλικά πάντα, Γιάννης.
|
|
|||
|
|||
εψαξα και βρηκα 2 φιλτρα...και τα δυο eheim..το ενα ειναι το eheim biopower 160 και το αλλο eheim 2211 αλλα ειναι εξωτερικο τι λες?θα εχω ραμσχορν σαλιγκαρια γαριδες και νεον..αυτα..
------------------------- το εξωτερικο αυτο ειναι καλο??κανει θορυβο μηπως??τι γνωμη εχεις?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotirissotiris : 21-04-16 στις 17:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το τρέχω εδώ και 2 εβδομάδες σε 60άρι με γκάπυ. ΥΓ. Είχα πριν εσωτερικό κινέζικο και το βουητό του ακουγόταν στον επάνω όροφο! |
|
||||
|
||||
Καλησπερα! Χωρις να γνωριζω το biopower ψηφιζω 2211 μονο και μονο επειδη ειναι εξωτερικο και αθορυβο.Πιο ευκολο στην συντηρηση,χωρο για βιολογικο υλικο και δεν πιανει χωρο μεσα στο ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
σιγουρα για εξωτερικο αλλα σε κατι πιο δυνατο απο το αδυναμο 2211!!
|
|
|||
|
|||
παιδια δηλαδη θα μπορω να κοιμηθω??γιατι οπως ειπα το εχω απο διπλα μου..δεν θα εχω προβλημα με το 2211?αρα οι περισσοτεροι μου λετε να παω σε εξωτερικο...οταν λες ποιο δυνατο τι εννοεις το ενυδρειο ειναι 80 λιτρα...η εχειμ λεει οτι αυτο ειναι για πολυ περισσοτερα λιτρα..
|
|
||||
|
||||
οι εταιριες αναφερουν την ονομαστικη ροη των φιλτρων και ιδανικη ιχθυοφορτωση,η πραγματικη να υπολογιζεις οτι ειναι περιπου -35%.απο θορυβο δεν θα εχεις θεμα,προσωπικη μου αποψη καλυτερα να περισσευει παρα να μη φτανει ειναι να πηγαινες σε ενα 2213(πολυ μικρη διαφορα τιμης με το 2211), περισσοτερη ροη και πολυ μεγαλυτερος χωρος για βιολογικο υλικο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|||
|
|||
αρα αν ειναι παω στο 2213...
------------------------- Eheim ecco pro 130 - 2032 γι αυτο τι γνωμη εχετε?ειναι στην ιδια τιμη με το 2213.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sotirissotiris : 21-04-16 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εγώ από το ecco δεν είμαι ευχαριστημένος. Μου έπεφτε πολύ η ροή,(άγνωστη αιτία) το πήγα να το δουν γιατι ειναι στην εγγύηση, δεν βρέθηκε κάτι και παραδόξως εδώ και 10-15 μέρες δουλεύει καλά. Πάντως τελευταία φορά που το μέτρησα με μηδέν μανομετρικό, μετά από καθάρισμα, έδινε 480 λίτρα. Που 750 που λέει η eheim και πόσο λιγότερο θα βγάζει όταν πρέπει να ανεβάσει το νερό 70-80 πόντους στο ενυδρείο. Αν καταλήξεις σε eheim γνώμη μου είναι να πάρεις ένα από τα classic και μάλιστα το αμέσως επόμενο από αυτό που προτείνει για τα λίτρα σου.
|
||||
|
||||
Καλυτερα εξωτερικο, παντος για εσωτερικο εχω fluval u3 σε 100λτ και ειναι πολυ καλο φιλτρο σε σχεση ποιοτητας τιμης , δομικα εχει 2 θηκες δεξια αριστερα με σφουγκαρια,μετα εχει κουμπωτα μεσα απο τα σφουγκαρια μαυρα σφουγκαρια ανθρακα που τα εχω βγαλει , και στο κεντρο μια θηκη για βιολογικα .το κοστος του ειναι γυρω στα 30 ευρω
https://www.aquadunia.com/wp-content.../fluval_u3.jpg
|
||||
|
||||
Για 80 λιτρα, το 2213 , οχι το 2211.
Επισης τα νεον ,θελουν μαλακο νερο , δλδ επεξεργασια του νερου τους με τυρφη η Α/Ο. Αν δεν επεξεργαζεσαι το νερο ,καλυτερα να επιλεξεις καποια αλλα ψαρακια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παω για αγορα φιλτρου. | akoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 14-07-11 14:45 |
αγορα φιλτρου για 150αρι | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-07-09 00:10 |
ΑΓΟΡΑ ΦΙΛΤΡΟΥ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-04-09 14:50 |
Αγορα Φιλτρου | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 09-08-05 10:32 |