|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
μια μικρη αλλαγη σκηνικού....
στο μικρο ενυδρειο που ετοιμαζω αρτεμια, εβαλα στο νερο δαφνια η οποια ειναι σε θερμοκρασια 25 βαθμους και εριξα και ενα γονο απο τους μεγαλους που δεν εχει διπλη ουρα...η γεννα ειναι black moor για να δουμε πως θα παει?? ή θα μεγαλωσει πολυ γρηγορα ή μεχρι αυριο θα σκασει απο το φαγητο!!!! θα δουμε συντομα -------------------------
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 06-02-16 στις 20:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τον έχεις ονομάσει Λούκουλο?
|
|
|||
|
|||
θα φανει αυριο!!! μπορει να τον πω και μακαρίτη!!!
|
||||
|
||||
Tίποτα δεν θα πάθει θα τρώει όσο θέλει όπως και αν ήταν σε λίμνη και θα μεγαλώνει μια χαρά
|
|||
|
|||
ο μακαριτης μας αφησε..... ή εφαγε του σκασμου ή σφηνωσε πισω απο το μπουκαλι με την αρτεμια.
σημερα εβαλα αλλα 5 να δω τι θα γινει, μεχρι τωρα ολα καλα απο το πρωι που τα εβαλα!!!!
|
||||
|
||||
Kρίμα το πλασματάκι
|
|||
|
|||
κι επειδη μας αρεσουν οι φωτογραφιες...
σημερα ανακαλυψα αυτο!!! φαινονται καθαρα τα γονιμοποιημενα αυγα, αυτα που ειναι λευκα ειναι χαλασμενα. τωρα πατερας και μητερα...αγνωστων στοιχειων!!!
|
||||
|
||||
Κουνέλια είναι αυτα , δεν είναι χρυσόψαρα....
|
||||
|
||||
Μπραβο βρε Σταύρο
Ετοίμασε φάρμα για χρυσόψαρα
|
||||
|
||||
πεταξε τα να γλυτωσεις!
|
|
|||
|
|||
Χαχαχα
Σήμερα το πρωί που σηκωθηκα είχαν σκάσει τα αυγα κ ο γόνος κολλημένος στα τοιχώματα!!!! Και εκείνα που τα εχεις στον κουβά, τα προσέχεις, έχεις stc για θερμοκρασία, αεροπετρα, μπλε του μεθυλενιου κ προσευχεσαι καθημερινά πιάνουν fungus ------------------------- Όλα θα γίνουν
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 15-02-16 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
ενα μεγαλο update....!!!
μετα απο σχεδον 3 μηνες, απο μια πολυ καλη και μεγαλη γεννα black moor, το οποιο μπορω να πω με σιγουρια πως ηταν το καλυτερο σχολειο, ηρθε η ωρα τα λιγοστα ψαρια που εμειναν να μπουνε στο ενυδρειο με τα μεγαλα.... 2 πηγανε στα καλυτερα χερια που μπορει να παει ψαρι... και απο ολα τα ψαρια ισως ενα μονο να εχει τελεια ουρα...!!!! την επομενη φορα θα ξερω πιο καλα.... παμε στη γεννα με τα commet μιας κι το ενυδρειο που τα ειχα αρχιζε να ειναι πολυ μικρο για τον αριθμο και το μεγεθος τους επρεπε να πανε σε κατι μεγαλυτερο και οπως καθε νεα αρχη υπαρχουν πολλες δυσκολιες.... μια ηταν οτι επρεπε να βαλω καποιο φιλτρο.. ετσι εκανα μια πατεντα , κατι σαν bakki η και κρεμαστο μπορεις να το πεις... και εδω φυσικα δεν ελειψαν τα απροοπτα.... το τουλι που εβαλα στην εισοδο της αντλιας εφυγε και καποια μικρα πηγαν σε αλλα ενυδρεια ουρανια!!!!! εδω και δυο φωτογραφιες την ωρα που τρωνε στο μεγαλο προβλημα που εχω αυτη τη στιγμη και θελω βοηθεια ειναι το εξης.. το παλετοκιβωτιο που εχω μεσα τα ψαρακια ειναι στο πατωμα.... η τροφη που μενει στον πατο δεν ξερω πως να τη σιφωναρω....η τελος παντων να την απομακρυνω.... καμια ιδεα?????
|
||||
|
||||
Πλασματάκια όμορφα !!!!
Εδω μια χαρά τα φτιάχνεις τα φίλτρα σου στην Λίμνη ????? Αααααα ..... Ευχαριστώ βρε Σταυρο για τα blackmoorάκια μου μεγαλώνουν Φτού φτού να γίνουν σαν τα Κόι Έχει κατι σκούπες για ενυδρεια με κάτι σαν φούσκα που την πατάς και αντλεί νερό , κάτσε να βρω .....
|
||||
|
||||
Σταυρο σαν αυτή
|
|||
|
|||
κι εγω κατι τετοιο σκεφτηκα.... λες να εχει η ελενη??
|
||||
|
||||
Xμ δεν θυμάμαι Σταύρο πάρε ένα τηλέφωνο .
|
|||
|
|||
μερικες φωτογραφιες απο το φιλτρο μου!
βρηκα μια γλαστρα που αγκαλιαζει στα καγκελα και στο πισω κομματι εβαλα την εισαγωγη δλδ αυτο που στελνει η αντλια απο πανω υλικο για μηχανικη φιλτρανση και για να μεινει στη θεση του υλικο για βιολογικη φιλτρνση. το νερο υπερχιλιζει στο μπροστα μερος οπου υπαρχει κι αλλο υλικο βιολογικης φιλτρανσης και απο τις τρυπες που εκανα ξανα πεφτει στη δεξαμενη... Αυτα!!!!
|
||||
|
||||
Ωραια πραγματα Σταυρο!!!
Για την τροφη που τυχον μενει , βαλε σαλιγκαρακια , ramshorns, mts κ.α |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
ειχα βαλει στο ενυδρειο που τα ειχα πριν ramshorn που μου εδωσε ο Τακης αλλα αυτα ειναι μαστιγα δεν σταματανε να γεννάνε και η αληθεια ειναι οτι δεν βλεπω να τρωνε οτι απομενει...
|
||||
|
||||
Χα!
Ναι , ειναι , αλλα δεν αφηνουν τπτ , μην τα φοβασαι.. Τα apple ,περισσοτερο βρωμιζουν ,παρα τρωνε.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
αμα μπορεσω θα βαλω αυριο φωτογραφια απο ενα 20lit ταπερ ικεα που πετουσα μεσα οσα μεγαλωναν απο το ενυδρειο με το γονο.... εχει ισα με 5000 αυγα
|
||||
|
||||
Να ξέρεις πως τα ramshorn παραγουν και infosuria.
μακάρι να μπορουσα να τα ειχα και στα χρυσόψαρα, το ενυδρείο θα ελαμπε
|
|||
|
|||
Εεεεεεε θα με κάνεις να βάλω και μετά πως τα μαζεύω!!!!
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γεννητουρια | GIORGOSKARA | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-09 22:19 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ (apple snails) | ronjones | Σαλιγκάρια | 3 | 26-06-09 19:53 |
Εχθες ειχαμε γεννητουρια | eon123 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 08-06-08 15:33 |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |