|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Χαχχαχαχαχ συγνωμη βρε παιδια απλα μου συμβαινει το ενα μετα το αλλο :/
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 17-02-16 στις 22:58 |
|
||||
|
||||
Όλα καλά θα πάνε Εύη , στο τελος θα το θυμασαι και θα λές "εγω τα έκανα όοοολα αυτα ? "
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:11 |
|
|||
|
|||
Πρωι πρωι στην αλλη ακρη του νησιου στον τεχνικο για την αντλια .....
Ευτυχως φτιαχτηκε με 20 ευρω... Ειχε χαλασει το λαστιχακι μεσα και ειχε περασει λιγο νερο στο μοτερ... Εβαλε λαστιχακι εβγαλε το νερο κ οκ ολα...... Ηρθα μεσα στην τρελη χαρα συνδεσα παλι με το φιλτρο και βαουλα.... Εσωσα τα ψαρακια μου με τη βοηθεια λοιπον ενως νικαρη μας μεταφερθηκαν και τα ψαρακια μεσα και δεν χωρτενω να τα χαζευω ..... Ποσο τα αγαπω..... Ποσο ευτυχισμενα διχνουν μεσα στη μικρη λιμνουλα .... Γυριζαν να την εξερευνησουν ολη τη λιμνουλα.... Και μεγαλα κ μικρα.... Κ επειδη φοβαμαι με τις γατουλες μου που της εχει μαθει το ζιζανιο η μικρη η ξαδερφη μου να πηγαινουν στην μεγαλη τη λιμνη κ να ψαρευουν εβαλα και διχτι πολυ ψιλο και θα κοιμηθω ησυχη |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Mπράβο κοπελίτσα μου τα κατάφερες είδες που όλα πήγαν καλα ?
Εγώ έχω 10 γάτες και δεν πείραξαν ποτε τίποτα , οι δικές σας ψαρεύουν ??? Αδεσποτες είναι οι γάτες ?? Δεν έχω ξαναδεί τόοοοσα πολλά χρυσόψαρα έπαθα πλάκα , βγάλε αύριο καμία κοντινή φωτό να τα θαυμάσουμε Ευη γιατι σου εβαλαν τόσο μικρό λάστιχο στο φίλτρο και στην αντλία ?? τι είναι 1/4 ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:11 |
|
||||
|
||||
Πω πω ψαρι και κακο!
Να σου ζησουν! Καλα εκανες κι εβαλες διχτυ,ποτε δεν ξερεις.. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Ναι κυκλοφορουν και οι υπταμενοι φιλοι μας αμα θελω να τα χαζευω τσουκ τραβαω το διχτακι και καθομαι εκει τα ταιζω και τα βλεπω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EYH_SANTORINI : 13-02-16 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τα είδα τα φυτά φυσικά μην ανησυχείς δεν παθαίνουν τίποτα μέσα στους κουβάδες. Εγω έτσι ξεχειμωνιάζω πολλά φυτα κάθε χρόνο για να μην παγώσουν , σε κουβάδες
Δεν έκανες απλά "κάτι" έσωσες τα ψαράκια σου μέσα στην δεξαμενή ήταν καταδικασμένα χωρίς φίλτρανση το είδες και μόνη σου όταν σου είπα να ανέβεις να δείς τι γίνεται ... ¶ντε με το καλό να φτιάξεις την μεγάλη με την ησυχία σου
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:12 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Τωρα που μπηκα. Τα ψαρακια ηρεμησα δεν μπορειται να φανταστειται ποσο...!!!! Αμα με αφησεις καθομαι και τα θαυμαζω με της ωρες φωναζε η μαμα μου ευη θα κρυωσεις..... |
|
||||
|
||||
Mπράβο Εύη τα αγαπάς κοιτα μην κρυώσεις και δεν πάς στην έκθεση
Να κάνεις κάθε βδομάδα μια αλλαγή νερού το 1/3 μην επαναπαυθείς με το φίλτρο γιατι έχεις πολλά ψαράκια οκ ??
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:12 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Δεν πειραζαν τιποτα μεχρι που τις εμαθε η ξαδερφη μου η μικρη το θεωρει παιχνιδι που με τσιτωνει μικρη ειναι και δεν ακουει.... |
|
||||
|
||||
Μπραβο Ευη
μα πόσα ψάρια έχεις ; Αμέτρητα είναι Να τα χαίρεσαι
|
|||
|
|||
Aπορώ. Πως καταφερες να κάνεις τόσο καλό ΟΒΑΛ κόψιμο Μπετονένιου δαπέδου?
ΟυάΟυ!!!! ---------------------- (πήγαινε στην προηγούμενη σελίδα, δεν το είχα δει οτι υπάρχει δεύτερη) ---------------------- Οντως είναι πολλά τα ψάρια! |
|
||||
|
||||
3-4 μέρες δεν μπήκα και έφτιαξες ολόκληρη λίμνη. Ρε μπράβο. Πόσα λίτρα είναι?
Πω πω ψάρια και πανικός !!! Θα χρειαστούν οι αλλαγές νερού που λέει και η Artemisia γιατί είναι μπόλικα τα ζωντανά σου |
|
||||
|
||||
Είδες τι χάνεις όταν δεν μπαίνεις
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Ηθελα να δωσω μερικα για να εχουν μια καλυτερη ζωουλα να μην ειναι ολα μαζι αλλλα σκεφτομαι αμα δωσω που θα καταληξουν.... Και αν θα τα αγαπησουν.... Ελπιζω να βρουμε τον in the pond η τον σοφρωνη που λενε τα παιδια για να φτιαχτει γρηγορα η μεγαλη λιμνουλα και να μεταφερθουν στον τοπο τους.... |
|
||||
|
||||
Κοπελίτσα μου καλή εσυ Δυναμικότητα φούλ
Ευη άλλαξες γνώμη δεν θα βάλεις liner ?? Tι θέλεις πες μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος
|
|||
|
|||
Οχι liner εχουμε που εχουμε ριξει μπετα ειπαμε να κανουμε μια σωστη δουλεια οποτε τσιμεντοκονια και fiberglass απλα εχει μεγαλη διαφορα η τιμη που μου δωσανε στο νησι απο την τιμη που λεει ο in the pond οτι πηρε τα υλικα :/
|
|
||||
|
||||
Στείλε μου το τηλ σου , με ΠΜ , θα παώ να ρωτήσω στον φίλο του μπαμπα μου που έχει σκάφη αναψυχής και το είχαμε συζητήσει για την δικιά μου είναι γνώστης
|
|||
|
|||
Αφου εισαι Αθηνα μπορεις να πας απο εκει
αλλα και τηλεφωνικα θα σου δωσει τιμες (μονο για υλικα) εχει τις καλυτερες τιμες στην Αθηνα και πουλαει με το κιλο πολυεστερα. https://www.aandreou.gr/index.php?op...d=6&Itemid=437 Ζητα τιμη για το κιλο πολυεστερα και τιμη τετραγωνικου για πανι, θα σου πει περιπου ποσο πολυεστερα θελει το τετραγωνικο για 2 φυλλα πανι. Μονο για τα υλικα ομως τιμες, η εφαρμογη ειναι αλλη ιστορια και υπολογισε τουλαχιστον 30% συν υλικο απο αυτο που θα υπολογισεις στα χαρτια. Συν χρηματα ακομα για αρκετο διαλυτικο (ασετον) ρολλα και πινελα. |
|
||||
|
||||
ΕΥΗ, μελέτησε λίγο το θέμα του Βασίλη (in the pond) για να δεις πως δεν θα βάλεις μόνο πολυεστέρα, έχει δουλειά, πολύ δουλειά, και προφανώς μεγάλο κόστος
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....812&page=3/#72 σκέψου το , μήπως τελικά σε συμφέρει να βάλεις λινερ
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Σας έλειψα καθόλου......????? ερχομαι με νεα και μεγαλες αλλαγες.....
|
|
||||
|
||||
Που είσαι βρε κοπελίτσα μου καλή ?? Σε μένα ναι Για να πάρουμε μάτι
|
|||
|
|||
αρτεμισια μου σε περιμενω σαντορίνη αυτη τη στιγμή μετραω 3 λίμνες στο σπίτι..... liner τελικά αλλα ταλεπορια μεγαλη ασε τουλαχιστον ειναι αρκετα χοντρό και δεν φαινεται καθόλου το καλήψαμε ριακια ιστοριες ασε ασε πρεπει να τα δεις απο κοντα....
|
|
||||
|
||||
Εμείς να μη δούμε ;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλοι μου φιλοι | Singha | Χρυσόψαρα | 15 | 01-07-09 21:32 |
φιλοι απο τη Χίο! | gap | Greek Aquarist's Boards | 1 | 15-12-08 18:50 |
Καλοι φτηνοι και μικροι χρονοδιακοπτες ? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 13-12-07 10:09 |