|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα,,,,να ξεθάψω το θέμα γιατί κάτι τέτοιο θα με ενδιέφερε πολύ???
|
||||
|
||||
¶γγελε, πως πάει? Λειτούργησε όπως το ήθελες?
Περιμένω ενα raspberry pi, σου έχει μείνει καμία πλακέτα άμα είναι να το στησω και εγώ μήπως το τελειώσουμε? Ηλεκτρόδιο πεχά έχω (αν και δεν ξέρω αν λειτουργεί)..
|
||||
|
||||
Έχουμε καμία εξέλιξη;
|
|
||||
|
||||
Το σύστημα λειτουργεί.. Και οι πλακέτες υπάρχουν.. ¶νθρωπος να τις συναρμογισει δεν υπάρχει..
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |