|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Βαρελι εχεις ;
Πρεπει να κανεις μετρησεις οπωσδηποτε
|
||||
|
||||
Και πρεπει κατι να κανεις να κρυφτει το εργοστασιο αριστερα
|
||||
|
||||
το ξερω οτι πρεπει να κανω μετρησεις...αλλα δεν εχω τεστακια και με τον νεο μηνα θα παρω...
------------------------- Και αυτο το ετοιμαζω...2 πραγματα εμειναν και για αυτο και θα το καλυψω
--------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 19-12-15 στις 17:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ετσι Για να χαρουμε και λιγο με ενα βιντεακι
|
||||
|
||||
Nα τα χαίρεσαι βρε Λουκά Μην ανησυχείς , μετρίασε λίγο το φαγητό γιατί τα βλέπω όλα μπουλούκια
|
||||
|
||||
τι μπουλουκια...αυτα δεν λενε να μεγαλωσουν οπως του κ.Τακη..!! χααχαχαχχαχα
|
||||
|
||||
Μην ελπίζεις άδικα...
Στον Τάκη αν δώσεις iguana θα ξαναγυριστεί το Gozila.... |
|
||||
|
||||
χααχααχ ειμαι σιγουρος
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Παρατηρησα και μια παρομοια συμπεριφορα αλλα χωρις να καθεται κατω,ενα φανσυ μου...
Σημερα θα παρω μετρησεις να δω τι γινεται..γτ εδω και κανα μηνα που αλλαξα λιγο τις ρουτινες διχως να μπορω να κανω αλλιως παρατηρησα τις αλλαγες αυτες σε αυτα τα 2 ψαρακια... Ο απαθανοντας ηταν ο ενας και τωρα πλεον πιο φανερα το αλλο... Δεν ξερω τι μπορει να γινεται.. ------------------------- Πηρα σημερα μετρησεις με τεστ API Αμμωνια,νιτρικα και νιτρωδη... Επειδη παιρνω πρωτη φορα...για βοηθηστε με λιγο με τις ενδειξεις γτ εμενα μου φαινονται λιγο περιεργα τα νουμερα..... Εγω βλεπω ΝΟ3=10 ΝΟ2=0,25 Ammonia=0,25 Αναρτηζω καποιες φωτο...
--------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Λουκα κοψε το ταισμα
Τα ΝΟ2 με ανησυχουν κάνε αλλαγες και βαζε και Prime μετα απο τοσο καιρο δεν επρεπε να εχεις ΝΟ2 η αμμωνία ειναι αμελητεα, και αφου έχεις και χαμηλη θερμοκρασία ειναι σχεδον ακινδυνη
|
||||
|
||||
εγω καλα τα βλεπω ολα (και την αμμωνια, νομιζω ειναι 0) , τα no2 δεν μ αρεσουν...
κανε μια επαναλληψη. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχω να βαλω prime κανα μηνα...Αυριο θα βαλω με την αλλαγη που θα τους κανω... ------------------------- Αυτη πηρα μολις...
--------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Βαλε μια δόση Prime σύμφωνα με τα συνολικα λιτρα του ενυδρείου , τώρα
και διπλη να βάλεις καλο ειναι
|
||||
|
||||
τώρα
|
|
||||
|
||||
Συνολικα λιτρα ειναι περιπου 200 το σαμπ και αλλα 700 αρα βαζω δοση για 900 λιτρα δλδ 5 καπακια περιπου...βαζω και ξανα μετα τεστ?
------------------------- παιζει ρολο που ειχα ταισει πριν 1-2 ωρες πανω κατω? γαριδα..
--------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 06-01-16 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ναι , παιζει...
βαλε prime και μετρα μια απ΄ ολα αυριο... τα diy και οι κατεψυγμενες θελουν προσοχη και μετρο.... |
|
||||
|
||||
Η δυνατη βιολογια δεν επηρεάζεται αν ειχες ταισει και τι ειχες ταισει, ακόμα και ποσο είχες ταίσει, κάπου υπάρχει προβλημα.
αν δεν έχεις πειράξει κάτι τωρα τελευταια , πολύ φοβάμαι πως κάτι δεν είναι σωστό στο φίλτρο, ροή , τρόπος διάταξης υλικών κλπ ------------------------- Γιάννη αν 700αρι ενυδρειο με 900 λίτρα νερό επηρεάζεται απο κατεψυγμενη τροφή , κάτι δεν παει καλα
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 06-01-16 στις 21:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
σωστα , το λεω για την ωρα...
πιστευω το ενυδρειο ειναι ανωριμο ακομα και θελει προσοχη. Η διαταξη των υλικων - κακη ροη , ειναι κι αυτο ενα θεμα που μπορει να συμβαινει.... |
|
||||
|
||||
Και προς το παρον τι μπορω να κανω?!!
|
||||
|
||||
για την ωρα εγω θα σου πω, βαλε prime , ταιζε normal (για ολα φταιει ο Τακης βεβαια που βαλθηκε να μας πεισει οτι οι καρχαριες του ειναι comet ) , παρε μετρησεις αυριο και βλεπουμε...
|
|
||||
|
||||
Κοβεις το φαι και αλλαγες.
Ετοιμασου την άλλη εβδομάδα που θα λείπει η γυναικα μου να σου κάνω επίσκεψη
|
||||
|
||||
μονο μην πας με κανα 3κιλο φιλεταρισμενο γαυρο στο χερι
|
|
||||
|
||||
Αμε οποτε θελετε...
Ελατωνω το φαι φανταζομαι οπως ειπε και ο γιαννης εβαλα πριμε,αυριο κανω και αλλαγη,μετραω πριν και μετα για να δω διαφορες...και ανεβαζω φωτο..
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν δείτε πως ταΐζω και πόσο ταΐζω θα σας πέσει το σαγόνι Τώρα το χειμώνα βέβαια το έχω μειώσει
|
||||
|
||||
Εγώ του τα έχω πεί , ταϊζει πολύ , τα ψάρια είναι μπουλούκια . Θέλουν τον χρόνο τους να μεγαλώσουν εκτός απο φαί Λουκά μου και εσύ δεν μεγάλωσες επειδή σε ταίζαν όλη μέρα
|
||||
|
||||
σοφη κουβεντα
|
|
||||
|
||||
Καλα ναιι αλλα ταιζα συμφωνα με την θερμοκρασια μμ...5-6 γευματα...που ηταν το λαθος?!!
|
||||
|
||||
τα 5-6 γευματα
γοννο μεγαλωνες? εγω τους γοννους απο βαρεμαρα τους ταιζα 3 , βαρια 4 φορες... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Για μενα 5 φορές/ημέρα είναι πάρα πάρα πολύ ειδικά τώρα . Να φανταστείς το καλοκαίρι και σε λίμνη ταϊζω 3 φορές τα χρυσόψαρα , τώρα σχεδόν καθόλου αν δεν ερθουν να ζητήσουν φαγητό δεν τους δίνω . Αν είχα αυτές τις μετρήσεις θα ανησυχούσα.....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σπιτικο φαγητο για θαλασσινο ενυδρειο | Gladiator | Μεσογειακό | 2 | 11-11-11 22:47 |