|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
θα κανω αλλα ξερω απο την πισινα οτι ειναι μαλακο.απο πελατη δεν με χανετε....και για πες εσυ που ξερεις.τι ψαρια μπορω να βαλω σε αυτα τα λιτρα.αν υπαρχει καποιο λινκ να δω.να αρχισω να ψαχνω.
|
|
||||
|
||||
τι διαστασεις εχει το ενυδρειο?μαλαουι θα το κανεις?
|
|
|||
|
|||
165χ58χ55.δεν ξερω ακομα που θα παω.
|
|
||||
|
||||
ξερω εγω ομως http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=1
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αφού έχεις μαλακό νερό, εγώ θα έβαζα δίσκους
αλλά αφού θέλεις σκληρά, θα έβαζα Malawi mbuna http://www.cichlid-forum.com/profile...gory.php?cat=2 ή Tanganyika tropheus http://www.cichlid-forum.com/profile...ory.php?cat=15 ή τα "θηρία" που αρέσουν στον φίλο μου από πάνω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
καταστροφη η αληθεια ειναι οτι με τετοιο ενυδρειο μπορει να βαλει οτι του αρεσει οποτε ας τα δει και αποφασιζει.. |
|
||||
|
||||
μη με παρεξηγείς....αφού έβαλα τις φατσούλες
|
|
|||
|
|||
εγω να σας πω την αληθεια θα ηθελα να εβαζα νανο κιχλιδες.τις λαυρευω.αλλα ξερω οτι δεν αξιζει.οποτε να σας περιγραψω περιπου πως το φανταζομαι..αρκετα ψαρια με κινηση παντου.να τα βλεπουν και να γουσταρουν.με χρωματα,
|
|
||||
|
||||
ναι βρε το καταλαβα!σιγα μην αλλαξοπιστησεις
|
|
|||
|
|||
Neolamprologus similis , Neolamprologus leleupi, Altolamprologus calvus Yelllow, Cyprichromis leptosoma "Mpulungu
καπου ειδα αυτο το ενυδρειο.τι λετε? |
|
||||
|
||||
Στη θέση των similis αν βάλεις κάποιο Julidochromis θα συμφωνούσα
|
|
|||
|
|||
αυτα τα ψαρια ειναι ευκολο να τα βρω η μπα.
μεσα.απλα παντα ειχα αγαπη για τα σιμιλις οποτε ειπα.αλλα οκ δεν εχω θεμα. |
|
|||
|
|||
καλημερα παιδια και καλη χρονια.ο αγιος βασιλης ηρθε για εμενα.σημερα το πρωι εβγαλα απο το φορτηγο το ενυδρειο.δεν το εχω παρει ακομα.την δευτερα θα παει στο ξενοδοχειο.ειναι κουκλα. και εφτασε κομπλε.
|
|
||||
|
||||
Καλη χρονιά, καλογέμιστο και καλοριζικο Δημήτρη
|
|||
|
|||
Κατο μονο εσυ εμεινες με υβριδικο ξυλινο ενυδρειο...
|
|
|||
|
|||
καλησπερα παιδια.σημερα το πηρα και εκανα λιγη δουλεια.λιγο καθαρισμα λιγο στησιμο.μια ερωτηση.το φωτιστικο του εχει τ5 λαμπες θαλασσινου.θελω να βαλω λεντ.να παρω τ5 λεντ η να βαλω λεντοταινια?και τι λαμπες να βαλω?λευκο θερμο.Α,εχει πανω 5 λαμπες.
|
|
||||
|
||||
καλορίζικο και καλόγεμιστο να ειναι
|
||||
|
||||
εχει φωτιστικο θαλασσινου??? κανε το ένα fish only παιδι μου να γουστάρεις...
καλογεμιστο!
|
|||
|
|||
Μπα.εγω ειμαι στην αφρικη.
Αλλα θα μου πει καποιος για τις λαμπες? |
|
||||
|
||||
Δεν θα τις χρειαστείς και τις 5 λάμπες. Δεν ξέρω αν ανάβουν χωριστά αλλά θα πρότεινα να κρατήσεις μια μπλε του θαλασσινού και να βάλεις μια με άσπρο ψυχρό ή βάζεις Τ5 λεντ.
|
|
|||
|
|||
Δεν το εχω βαλει να δουλεψει.θα το κανω σε λιγο αλλα πρεπει να αναβει χωριστα.δεν τις κραταω αυτες οτι φως μπαινει στο ξενοδοχειο πρεπει να ειναι λεντ.θελω να παρω μια πιστοποιηση.και θελω μονο λεντ.
|
|
||||
|
||||
Τα πολλα Κ των θαλασσινων τονιζουν πολυ ομορφα το μπλε που εχουν πολλες αφρικανες,φανταζομαι γι αυτο το λεει ο Κλεοβουλος..Επισης το φως τους κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ πιο κοντα στο φυσικο φως στα πρωτα μετρα κατω απο το νερο...Αλλα αφου ειναι στη μεση η πιστοποιηση...Αν πας σε Τ5 led tubes συνδιασε τες με κανενα δυο μετρα μπλε αδιαβροχη λεντοταινια να εχεις περιπου το ιδιο αποτελεσμα..
|
|||
|
|||
υπαρχει μια εταιρια που σου δινει καποια κλειδια και σε διαφημιζει για την καταναλωση σε ρευμα απο τα φωτα.θελω να την παρω και εχω αλλαξει τα παντα σε λεντ.βεβαια δεν λεει καπου για ενυδρειο αλλα φανταζομαι οτι οταν θα ερθουν θα το δουν.οποτε να ειμαι οκ.
δεν παιζει να υπαρχει τ5 λεντ με καποιο χρωμα? |
|
||||
|
||||
Απο οτι εχω δει σε Τ5 Led υπαρχουν τρια χρωματα 3000,4500 και 6500..Για 6500 εισαι..
|
|||
|
|||
Θα το ψαξω να δω τι θα παρω.στευτομαι να μην βαλω λεντοταινια γιατι θα πρεπει να το ανοιξω και να κανω αλλαγες μεσα.ενω με τις τ5 ειμαι οκ.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Πολλοι αφρικαβοι κοιτανε τα fish only. Ας κανει ο μητσος το αφρικανικο να ειναι κομπλε και καποια στιγμη θα το κανει και fish only!!! |
|
|||
|
|||
Στο ξενοδοχειο ποτε.στο σπιτι μου reef.στο εχω ξανα πει.ασε που τωρα που το καθαριζω και εχω φαει στην μουρι την βρωμα του reef.,θα το σκευτω πολυ καλα πριν το κανω.
|
|
||||
|
||||
Και Τ5 να βαλεις ,θελει καποιες μετατροπες αφου πρεπει να αφαιρεθουν τα ballast..
|
|||
|
|||
Αλλο θεμα τωρα.το σαμπ που εχει ειναι, ρεεφ.εβγαλα λοιπον τα μεσα χωρισματα.οι διαστασεις του ειναι,75μηκος 49 πλατος κ 45υψος.πως να βαλω τα νεα.?
------------------------- Αφου πανω εκει θα μπουν τα λεντ τ5.γιατι να τα βγαλω.εκτος κ αν κατι λεω λαθος.δεν τα παω καλα με τα ηλεκτρολογικα.σορρυ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ikaria_jim : 05-01-16 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
ενυδρειο-ξενοδοχειο... | thanasis76 | Malawi | 7 | 24-10-10 21:48 |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |