|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι χαμηλός λόγω ότι με το που έκανα αλλαγή νερού δεν είχαν ανάψει ή λάμπες ακόμα, και είχα μόνο μια 18watt για να βλέπω τι κάνω , τώρα έχει φωταγωγηθει πλήρως για ένα 5ωρο 2 με 7
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Noμιζω οτι θα βγει ο κακος ο λυκος!
|
||||
|
||||
![]()
Στέφανε κατι τετοιο θελω να πετύχω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο σου.περιμενυμε και update.αν θες γραψε μασ και παραμετρους νερου λιπανση.μπας και τσιπμησουμε τιποτα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Update στην αλλαγη νερού την Τρίτη
![]() Δεν μπορω να κανω αποκοπή την φόρμα παρουσίασης γιατι ειμαι με ταμπλετ Αλλα να μερικές πληροφορίες Ph 6.7 Gh 6 Kh 3-4 Co2 μπουκάλα 5κιλη 24ωρη παροχή 2φυσαλιδες το δευτερόλεπτο. Λιπανση ξεκίνησα estimative index με DIY λιπασματα αλλά μειωμένη ως προς τα νιτρικά φοσφορικά. Αλλαγές νερου εβδομαδιαια 60-70% πολλες φορες κανω και μια ενδιάμεση αμα εχω κέφια. Φωτο περίοδος 7ωρες Φωτισμος 104watt t5 ,2 grolux ,1 warm,1daylight Υποστρωμα χαλίκι απλό μαυρο με ταμπλετες απο λιντλ. Φιλτρο 900λιτρα ανα ωρα cristalprofit jbl. Εχω και ενα wave maker fluval αλλα τα ψαρια δείχνουν να ενοχλούνται οποτε δεν το ανοίγω. Ολα τα έγραψα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φωσφορικα και σιδηρο μετρας Νικο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννης
![]() Φοσφορικα νιτρικα μετραω οταν ξεκιναω λιπανση ,για να τσεκαρω αν ειναι σωστα τα μίγματα μου,και μετα ξαναμετραω αν δω τιποτα περίεργο ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μερικες σημερινες φωτο
![]() 5 εβαλα μια ανεβασε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να το ξεστησεις χαλια ειναι
![]() ![]() ![]() Μια αλλα τουμπανη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο εγινε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως παει το δασος????
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
εχει γινει οντως δασος
![]() κλαδεματα φως λιπασματα και σχεδον οι κορμοι δεν φαινονται μολις βρω χρονο θα βαλω μια φωτο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για βαλε γτ αδημονω για νεα...
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε τι γινεται μ αυτο το ενυδρειο σε ποια φαση ειναι εχουμε update;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένω αύριο μια ludwigia arcuata και θα γίνει μια μεγάλη ανακατάταξη ή μπορεί και όχι 😁 όσο μου αρέσει άλλο τόσο με δυσκολεύει στο κλάδεμα , εχω ξεκινήσει από το καλοκαίρι και μια καινούργια επιχείρηση και δεν εχω πολύ χρόνο, θα κάνω σύντομα ένα update πάντως 😀
|
||||
|
||||
![]()
ενα βιντεακι απο χτες και σημερα με ακαθαριστα τζαμια
και αναμμενα φωτα αλλα ενταξει καλουτσικο ειναι ![]() στα 480p φαινετε καλυτερα εχουν φυγει ξυλα φυτα και αρκετες πετρες ολα εγιναν σιγα σιγα με γεματο ενυδρειο οποτε δεν μπορουσα να κανω καποιο καινουριο aquascape , παω απλα για μεγαλη φυτομαζα καλοκουρεμενη και ευκολη στην συντηρηση ειναι ακομα στην αρχη θελει ενα τριμηνο τετραμηνο να φουντωσει σωστα ολο και να παρει χρωμα και σχημα η arcuata https://www.youtube.com/watch?v=-UJL5YUgsA0
|
||||
|
||||
![]()
John πολυ ωραιο γινεται!micranthemoides ειναι ο θαμνος;
Μενει να φουντωσουν κ τα υπολοιπα! Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
σορρυ ρε συ τωρα το ειδα που μπηκα να ανεβασω σημερινο βιντεο
ναι micranthemum ειναι , και με ταλαιπωρει στο κλαδεμα γιατι παει σφαιρα ![]() ------------------------- χτεσινο βιντεο ετσι για πλακα το τραβηξα εκανα ενα γρηγορο κλαδεμα οτι να ναι αλλαγη νερου εχω να κανω 12 μερρες λογω προβληματος στην μεση μου, νιτρικα 0 εννοειται ![]() λιπανση δεν εχει πεσει για 25-30 μερες τιποτα ,γενικα λογω της μεσης μονο ταιζω και δεν ασχολουμαι πολυ ,αλλα θα κανω αυτοματοποιημενες λιαν συντομως
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnpecn` : 21-06-17 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που χάθηκες βρε Γιάννη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εδω Τακη δεν χαθηκα καθε μερα μπαινω αργα το βραδυ σας διαβαζω μετα την δουλεια για χαλαρωμα
![]() δεν πολυγραφω γιατι εχω πολυ δουλειά το καλοκαιρι
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο,αν και θα θελα και την καμερα σε κινηση
![]() ![]() καλα το micranthemum ειναι μεγαλος μπελας στο κλαδεμα,αλλα κ πολυ ωραιο φυτο για aquascape!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο φιλτρο | dinos123 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 23-04-12 21:52 |
καινουριο φυτο | aquahobby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 12-04-11 12:47 |
καινουριο ενυδρειο | giota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-03-11 00:09 |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |