|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μια συμβουλή για το φίλτρο, βάλε την αντλία να στέλνει στη επάνω σωλήνα, και η κατω σωλήνα να ειναι έξοδος. Θα το καθαριζεις πιο ευκολα χωρις να πρέπει να τα βγαζεις όλα, και θα βάλεις τα σφουγγαρια από πανω για να βγαίνουν ευκολα
------------------------- Καλοριζικα και τα ψαρια
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 23-12-15 στις 22:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |