|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Απιστευτο...
Γεια σας μετα απο πολυ καιρο!!γραφω απλα για να βρω μια εξηγηση στο πως εγινε κατι στο ενυδρειο του γαμπρου μου.
Εχει λοιπον ενα 100αρι με γκαπυ πλατυ καποια cory κ 1 ancistrus sp3...α κ μερικες γαριδες!το καλοκαιρι κ συγκεκριμενα τον αυγουστο μετα απο τον θανατο ολων των γκαπυ πλατυ αποφασισε να το κλεισει τελειως!!προχθες ομως ειπε να το ξαναγεμισει με ψαρακια κ το εθεσε παλι σε λειτουργια αλλα με μεγαλη εκπληξη του διαπιστωσε οτι καμια 10αρια γαριδες αλλα κ το sp3 ζουσαν κ βασιλευαν τοσους μηνες χωρις φως,τροφη,φιλτρο αλλα κ οξυγονο!! Τι παιχτηκε εκει;; |
|
||||
|
||||
παιχτηκε οτι η φυση βρισκει παντα το δρομο προς την επιβιωση αλλα οι βλαβες θα ειναι ανεπανωρθοτες!!ευχομαι να ζησουν και να βασιλεψουν γιατι τους αξιζει μετα απο αυτο που περασαν
|
|
||||
|
||||
Θα τους κανει δωρο ενα καινουργιο φιλτρακι (το οποιο θα ψαξω εγω) κ θα στρωσουν....
Η φυση παντα βρισκει τον δρομο...εχεις δικιο!!! |
|
||||
|
||||
Ετσι ειναι η φυση , βρισκει το τροπο της.
Εκανες καμια μετρηση να δουμε πως ηταν η κατασταση του νερού ;
|
||||
|
||||
Οχι απ'οτι ξερω δ εκανε καμια μετρηση γιατι θα μου το ειχε αναφερει!!!αν κ φαντασου το ενυδρειο του ετρεχε για 3 χρονια χωρις καμια μετρηση....
|
|
||||
|
||||
και χωρις κανενα τυπικο στρωσιμο να φανταστω..εχω δει αρκετα τετοια σκηνικα αλλα ευτυχως λιγοστευουν με την προσπαθεια καποιων.
ελπιζω τωρα να ξεκινησει σωστα ο φιλος.εσυ σιγουρα θα τον βοηθησεις! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απιστευτο!!!!!!!!!! | harmasn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-12-11 22:32 |
Απιστευτο... | mink | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 12-05-11 10:56 |
~!@ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ~!@ | john922 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-02-09 22:27 |
Απιστευτο!!!!!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-03-05 14:55 |