|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ναι Γιαννο μου ναι Απο τον βοριά είναι δεμένο θα το φτιάξω και άλλο
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:10 |
|
||||
|
||||
Μποφόρρρρρρρ άνετα κάνω χαμηλή πτήση ΄......
http://s447.photobucket.com/user/Art...z09ig.mp4.html
|
||||
|
||||
Το έκλεισε τελικά. χεχε. Καλή δουλεία. Τώρα δεν θα έχεις άγχος να σου πηδήξει και κάνα ψάρι από έξω. Ξεκίνησαν τα νούφαρα να βγάζουν πάλι φύλλα? 15C θερμοκρασία? Όπως πας, σε λίγο θα τους ξεκινήσεις πάλι την καλοκαιρινή τροφή
|
|
|||
|
|||
Έτσι..... Και μετά θα μου λέει δε θέλω να μεγαλώσουν αλλο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ναι δεν έχω άγχος η αλήθεια είναι και θα κάνει και δουλειά με την θερμοκρασία, αλλά χάθηκε όλη η ομορφιά δεν πειράζει την άνοιξη θα επανέλθουμε δριμύτεροι και θα φτιάξω και καινούριο φίλτρο με την βοήθεια του Γιαννη_Κόι μεγαλώνουν οι ανάγκες μας βλέπεις , μισό μέτρο γίνανε στο δεύτερο χρόνο !!! ¶ντε έλα καμια βόλτα στα βόρια να βοηθήσεις εσυ το έχεις με τις κατασκευές ------------------------- Μέχρι 80 εκατοστά μετά τέλος , δεν θέλω τέτοια .... που να πώ στο Σάκη "αγάπη η λίμνη θέλει προέκταση" ...... Με βλέπω να ψάχνω φιλοξενία Θα δείς όσο θα περνάει ο καιρός Σταύρο θα με θυμηθείς .....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 23-11-15 στις 17:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αντε κάνε το φίλτρο να το δούμε
|
|||
|
|||
Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω μια ξύλινη κατασκευή με ναιλον.... Κάτι σαν θερμοκηπίο όχι μόνιμο.... Μόνο για φέτος ώστε να ξεχειμωνιασουν τα ψάρια. Χθες είχε 10βαθμους το νερό και το πρωί άρχισε να έχει εξωτερική 6. Λογικά από δω και πέρα τα ψάρια δε θα τρώνε.... Οπότε αφού είναι η πρώτη τους χρονιά ίσως τα κλείσω για 4 μήνες.... Εσύ πως πας ?
|
||||
|
||||
SUPER Σταύρο , είμαι τόοοοσο ευτυχισμένη , εδώ είχαμε τα ξημερώματα 4 βαθμούς και το νεράκι 15 έκλεισα και τα χρυσόψαρα εχθές να κάνω λίγη οικονομία με τον θερμοστάτη .
Πάω το βράδυ με τον φακό και είναι σαν να κοιτάω μέσα σε σάουνα , μετανιώνω που δεν το σκέφτηκα πέρυσι και υπέφερα ....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:10 |
|
||||
|
||||
Σήμερα το πρωί είχαμε -5 αυτό που βλέπετε στην φωτό παρακάτω είναι πάγος .... και όμως στις λίμνες μου τρέχουν υδρατμοί απο παντού απο την διαφορά θερμοκρασίας "χαμάμ" τα ψαράκια μου
|
||||
|
||||
Δεν θα σχολιάσω το χαμάμ αλλά σε θεωρώ τυχερή που ζεις σε αυτή την άγρια ομορφιά σε ζηλεύω
|
|||
|
|||
Το βράδυ και ς τους θερμαντήρας Αρτεμισία;
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Στην μικρή ναι , γιατι μεγαλώνω και 2 Κόι
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 14-12-15 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αν δεν καις θέρμανση , τότε πρόσεξε αν επισκευάσει σωστά το τσιμέντο! στο ξαναέγραψε ότι οι κατασκευές σου δεν θα σε γλυτώσουν από το να παγώσει τι νερό όταν κάνει γερά κρυα.
|
|
||||
|
||||
Δεν κατάλαβα Γρηγόρη ??? "επισκευάσει σωστά το τσιμέντο"
|
|||
|
|||
Ο.....κορεκτορας, αν δεν επισκευάσες σωστά, το τσιμέντο της μεγάλης λίμνης σου, που ράγισε πέρσι και είχες προβλήματα. Όταν κάνει συνεχόμενες μέρες με ολικό παγετό, ή κατασκευή που έκανες από πάνω, χωρίς θέρμανση εντός νερού, δεν θα σε γλυτώσει από το να σχηματιστεί επιφανειακός πάγος.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:11 |
|
||||
|
||||
Tωρα κατάλαβα θα δούμε πώς θα πάει και αν δώ ότι πέφτει κάτω απο -10 θα μπεί και εκεί θερμοστάτης
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:11 |
|
|||
|
|||
απίστευτη η λίμνη σου πραγματικά, την ζηλεύω. πεντακάθαρα νερά, υπέροχο δημιούργημα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- What's up Pond people Σήμερα χιονίζει !!!!! Είπα να φτιάξω ένα βίντεο να δείτε τι γίνεται κάτω απο το χιόνι Θερμοκρασία -3 με -5 εξωτερική . Θερμοκρασία στις λίμνες δεν ξέρω γιατί μελάνιασαν τα χέρια μου μέχρι να τις ανοίξω ------------------------- Έχω να δώ τόοοοσο χιόνι πολλά χρόνια , αν δεν σταματήσει μέχρι αύριο θα μείνω σπίτι καμιά βδομάδα .....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 03-01-16 στις 16:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Γουσταρωωωωωωωωωωωωωωωωω
Εμας εδω μας κορόιδεψε μονο το κρυο μας εμεινε
|
||||
|
||||
Εσύ γουστάρεις ,χαχαχαχαχαχαχαχαχα εγώ να δώ τι θα κάνω
------------------------- Πολύ χιόνι μόνο το σκυλί μου χαίρεται αντέ τώρα να καθαρίσω τις σκάλες από το χιόνι. ....
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μη μιλάς, ειδατε και άσπρη μέρα
εμεις εδω κάτω ούτε ετσι ειδαμε άσπρη μέρα
|
||||
|
||||
Εύχομαι όλοι να ζήσουν λοιπόν την δική τους άσπρη μέρα
------------------------- Καθάρισμα τέλος
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 04-01-16 στις 13:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Πολυ ωραια δουλεια!!! Μπραβο σας!!!!
|
||||
|
||||
Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ¶νδρο
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 01:13 |
|
||||
|
||||
Είπα να κάνω ένα μικρό βίντεο σήμερα που τάιζα αν και ο καιρός είναι βροχερός και μου βγήκε λίγο σκοτεινό
https://www.youtube.com/watch?v=hQT5...ature=youtu.be
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ παιδιά
|
||||
|
||||
φάγανα είναι βλέπω.
μπράβο για τα παιδιά σου
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Αλέξη
Δεν είναι απλά φαγανά είναι τα γουρούνια του γλυκού νερού εγω πάντα σε δίαιτα - διατροφή τα έχω , γιατι αλλιώς θα γίνουν έτσι :
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου ,3650 λίτρα ( η πορεία τις κατασκευής) | mpampis varytimos | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 109 | 23-04-22 19:03 |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |