|
||||
|
||||
sailor's rimless reef 250lt+80 sump
Ηρθε η ωρα να σας παρουσιασω το νεο μου υφαλο.Αφου απεκτησα περυσι το μικροβιο και εμπλεξα με την θαλασσα με ενα 100λιτρο φετος καταφερα και εφτιαξα ενα μεγαλυτερο.Λογω των οικονομικων τα περισσοτερα αγοραστηκαν μεταχειρισμενα ενω καποια πραγματα ειναι diy με την βοηθεια των φιλων bouboulas και vasilis 4x4.Παμε λοιπον:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ
Δοσομετρική αντλία(Ναι/Οχι):οχι
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΣΤ (συμπληρώστε τις τιμές και με τι τεστ μετράτε και πόσο συχνά)
|
|
||||
|
||||
μερικες φωτο απο το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
συνεχεια...
|
|
||||
|
||||
μπραβο φιλε μου , δεν ειμαι θαλασσινος αλλα το ενυδρειο σου δειχνει πολυ ομορφο και πολυ προσεγμενο
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ φιλε Αποστολη!!!Το παλευω οσο μπορω!!
|
|
||||
|
||||
Πολλά μπράβο!
Έχεις κανει πολύ καλή δουλειά. Τα ζωντανά σου είναι όλα υγιέστατα! Στην πορεία θα δεις ότι θα σε ανακουφίσει μια δοσομετρικη η ένας ριακτορας, αλλα θα το δεις. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ Παναγιωτη!!!Αυτο ειναι το διλημμα που με απασχολει.Μου αρεσει πιο πολυ η δουλεια που κανει ο ριακτορας αλλα φοβαμαι να μπλεξω παλι με μπουκαλες co2(την οποια παρεπιμπτοντως την πουλησα πριν λιγο καιρο αυτην που ειχα για το φυτεμενο).Απο την αλλη καλη η δοσομετρικη αλλα θελει συνεχως μετρησεις αλλαγες κτλ.Θα δω πως θα παει και βλεποντας και κανοντας.
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Γιώργο,πολύ όμορφο το ενυδρείο σου.
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο Γιωργο, Μπραβο
|
|
||||
|
||||
Ωραιο Γιωργο πολυ ωραια δουλεια !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
|
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο!!!!
|
|
|||
|
|||
Φιλαρακι πολυ ωραιο το ενυδρειο!!!
Ποσ σκεφτεσαι να το συνεχισεις? Εχεις σκεφτει να βαλεος καποια στιγμη ριακτιρα η δοσομετρικη? Οι καταναλωσης θα ανεβενουν... |
|
||||
|
||||
Για σου φιλαράκι μου με την ενυδρειάρα σου. ¶ντε σιγά, σιγά να στοκάρουμε κάνα κοράλλι γιατί τώρα έχεις πολύυυυυυ χώρο
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Που θα παει κι αυτο?Σιγα σιγα θα το γεμισουμε.Σιγα-σιγα ομως γιατι μετα δεν μας παιρνει για μεγαλυτερο !! |
|
||||
|
||||
Μια νέα προσθήκη!!Ένας γιατρός(labroides dimidiatus) ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά με πελάτη το scopas tang
|
|
|||
|
|||
Ωραίος!!!
Θα δεις ωραίες βόλτες μεταξύ τους!!!! |
|
||||
|
||||
Απίστευτη συνεργασία!!Και πήγε κατευθείαν πάνω στο scopas το οποίο αμέσως στήθηκε για καθάρισμα
|
|
||||
|
||||
Να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να τα χαίρεσαι φιλαράκι μου !!!!!!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ Σταμάτη!!!
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Καλοριζικο.
Εφαγε τπτ το ψαρακι??? |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Σάκη!!!Σήμερα μπήκε το ψαράκι και ακόμη είναι φοβισμένο.Κυνηγάει μόνο την τροφή που έρχεται κοντά του
|
|
||||
|
||||
Σ-Υ-Γ-Χ-Α-Ρ-Η-Τ-Η-Ρ-Ι-Α φοβερη δουλεια εχεις κανει να το χαιρεσαι!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ!!Το παλευω όσο μπορώ και προσπαθώ να αποφύγω λάθη που είχα κάνει παλιότερα στο μικρό ριφακι που είχα πρίν και μέχρι στιγμής πάει καλά
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
πολυ ωραιοοοο
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Planted rimless 200liter | Γαβριλος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 25-04-14 12:40 |
κυκλοφορια για reef και αντλια επιστροφης απο το sump | harris samos | Κυκλοφορία | 13 | 25-11-13 21:11 |
Σχέδια για 450αρι υβριδικό ξύλινο rimless.. | jimbit22 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 05-07-13 07:26 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |