|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Eρωτηση για κιχλιδες malawi
Kαλησπερα και καλως σας βρηκα! Ειμαι παλια στο χομπι αλλα νεα στο φορουμ.Προσφατα αλλαξα τα ψαρακια μου και απο δισκους πηγα στις αφρικανες.Εχω 4 ζευγαρια σε 350 λιτρα.Η ερωτηση μου ειναι ποιες τροφες προτεινετε για τις συγκεκριμενες κιχλδες
|
|
||||
|
||||
καλως ηρθες!!
πως να σου πουμε τι τροφες τρωνε αφου δε μας λες ποιες κιχλιδες ειναι? καλυτερα να μας κανεις μια παρουσιαση του ενυδρειου να το δουμε κι εμεις και μετα συζηταμε.. |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Χαχαχαχα ενταξει παιδια εγινε η παρουσιαση
|
|
|||
|
|||
Eχετε να μου προτεινετε κατεψυγμενες τροφες για τις αφρικανες μου ; εχω hongi, red zebra, socolofi και mpanga.Ως τωρα ταιζω με tropical malawi flakes ,spectrum & spirulina granulat της tropical επισης
|
|
||||
|
||||
γιατι δεν φτιαχνεις εσυ μια κατεψυγμενη της αρεσκειας σου?τοσες ιδεες εχει εδω μεσα για diy..δεν υπαρχει κατι καλυτερο πιστεψε με..
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Helena με κιχλιδες Malawi | irongud | Σαλιγκάρια | 3 | 27-08-11 17:54 |
Nik25-Kιχλιδες Malawi | Nik25 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 01-12-06 22:46 |