|
||||
|
||||
αγγουρι για otos
καλημερα παιδες!!!!!εχω ριξει μεσα σε 120 λιτρα 3 otos......μετα απο αρκετες μερες παρατηρω οτι τρωνε μονο καποιες ταμπλετες βυθου που πηρα απο τον φιλο που τα πηρα.......για να ριξω αγγουρι σαν αλλαγη ας πουμε μηντρωνε συνεχεια το ιδιο βασικα πρεπει να το βρασω καλα?δεν εχω ξανα δοκιμασει κατι τετοιο και θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω..... επισης τους εχω μαζι με cherry barbs
|
|
|||
|
|||
το αγγουρι θα το βαλεις ωμο.
επισης αν σε περνουν τα λιτρα σου βαλε κ αλλους |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να ειναι πάνω από 6 ψάρια αν ειναι δυνατον, νιώθουν πιο μεγαλη ασφαλεια, και δεν κοπαδιαζουν
|
||||
|
||||
τελεια......σας ευχαριστω....επισης αν βαλω και αλλα 3 δεν πρεπει να ειναι οι ιδιοι?
------------------------- κοιτα τα εχω σε 120 λιτρα λογικα με περνει να βαλω και αλλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvasko : 08-07-15 στις 11:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αγγουρι - ωμο
οτος - μαλακο (νερο) , ελπιζω να το'χεις... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
otos μπορω? | savvasko | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 21 | 27-04-15 11:31 |
Cpd με otos μπορώ; | jimbit22 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-11-12 14:07 |
Αγγουρι σε guppy | aNe | Ζωοτόκα | 1 | 26-09-10 19:36 |
Otos και Δίσκοι | Liolios | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 20 | 29-05-07 14:54 |