|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ρε συ, δεν το κανετε επάγγελμα, να τελειώνουμε???? |
|
||||
|
||||
βρηκα και πηρα ενα χερουλι και το εγκατεστησα στο κουτι απο πανω. ολοκληρωθηκε τωρα το κουτι. βολευει παρα πολυ ετσι, ειναι και στιβαρο και πιανεται πολυ ευκολα οριστε δυο φωτογραφιες:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 06-11-19 στις 21:25 Αιτία: Επαναφορα φωτογραφιων |
|
||||
|
||||
Γιάννη θα σου ανοίξω δουλειές τώρα,
αφού έγινε τόσο ωραίο, βγάλε τα εξαρτήματα και βάψε το ή πέρασε το ένα βερνίκι, και τη πλευρά που είναι η θερμανση βάψε το κόκκινο και την άλλη πλέυρα που είναι για τα ανεμιστηράκια βάψε το μπλε
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ωραιος |
|
||||
|
||||
made in plexTakis gt
|
|
||||
|
||||
Μπράβο ρε τρελοκομεία καταπληκτική δουλειά!!!!
|
||||
|
||||
Με το που πήγες σπίτι τον κούμπωσες αμέσως ε
|
||||
|
||||
αμεσως δε λες τιποτα
το βασικο ειναι οτι ετσι οπως το εχεις φτιαξει ειναι πανευκολο να μπει και να συνδεθει ο stc1000.πρεπει να εκανα περιπου 1 λεπτο για ολη τη διαδικασια |
|
||||
|
||||
¶λλο ένα για έναν καλό συνχόμπιστα εδώ μέσα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 06-11-19 στις 21:26 Αιτία: Επαναφορα φωτογραφιας |
|
||||
|
||||
Τον έβαλα κι εγώ σε ένα προχειροκούτι, τον έναν απ τους 3
Ο 4ος ειναι σε επιπλο, ευτυχως |
|
||||
|
||||
Μια χαρά είναι Σάκη
και φυσικά και το δικό σου Γιάννη
|
|||
|
|||
Αντε βρε "χρυσοδάκτυλε" φίλε μου να δούμε τι έργο τέχνης θα φτιάξεις το Σάββατο.
|
|
|||
|
|||
Κουτί απο Ferrero καλυμμένο με αυτοκόλλητο.Και έφαγα και τα σοκολατάκια.
|
|
||||
|
||||
ποιοτικός μάστορας
|
|
|||
|
|||
Τα σοκολατάκια να δεις ποιοτικά που ήταν.Παντως απο μακριά μια χαρά φαίνεται.
|
|
||||
|
||||
Μόνο μην κάνεις επάγγελμα την κατασκευή κουτιών για STC, γιατί σε βλέπω 10 κιλά πιο βαρύ!!!
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα,
μπορειτε να μου πειτε πως ν συνδεσω τα ενδεικτικα λεντακια για να βλεπω ποτε ο κοντρολερ δινει ρευμα στις δυο πριζες ? Απλα συνδεω τους δυο πολους των λεντ στις δυο εξοδους του stc για την καθε πριζα (ψυξη -θερμανση) η χρειαζεται και καμια αντισταση για να μην καει το λεντ? Τα λεντ που αγορασα ειναι σαν αυτα : http://www.markidis.gr/product_info....ducts_id=41784 Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
Συνδέεις τα λεντάκια τραβώντας ρεύμα από την ένωση στις πρίζες
αν δεις εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223 απο το 8 και το καφε για το ένα, και από το 6 και καφέ για το άλλο
|
||||
|
||||
Επελεξα την συνδεσμολογια που παραθετεις στο τελευταιο ποστ με γειωση, οποτε λογικα θα πανε καθε λεντ με τα ζευγη 5-6 και 7-8 , χωρις αντισταση κτλ σωστά?
|
|
||||
|
||||
Δεν αλλάζει κάτι αν έχεις γείωση, έτσι όπως το έκανες δεν νομίζω πως θα δουλέψει, πχ αν στο 6 & 8 είναι η φάση στα led θα πηγαίνει μόνο φάση , αν είναι το ουδέτερο , μόνο ουδέτερο
|
||||
|
||||
Μαλλον το πιασα. Ουδετερο και 6 για το ενα λεντ , ουδετερο και 8 για το αλλο.
|
|
||||
|
||||
Τελικά αυτό ήταν Τάκη,
Παρέλαβα σήμερα τον κοντρολερ, τα συνδεσα όπως παραπάνω και ολα καλα. Σ ευχαριστώ πολύ |
|
||||
|
||||
Νασαι καλά φίλε μου
|
|||
|
|||
Τάκη μου άρεσε τόσο που το προσπάθησα και εγώ. Αρχικά έφτιαξα με copy paste το καπάκι που θα αντικαταστήσει το εργοστασιακό της juwel στο οποίο έκανα τρεις τρύπες, δύο για τα ανεμιστηράκια εισαγωγής (8μμ της arctic) και μία για εξαγωγή η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξτρά fan αν τα δύο δεν είναι αρκετά. Το αποτέλεσμα είναι αυτό:
|
|
|||
|
|||
Στην συνέχεια καταασκευή του κουτιού για τον stc 1000, με κάποιες διαφοροποιήσεις ώστε να βολέψει λειτουργικά. Χρησιμότατες εδώ και οι συνδεσμολογίες του delta
|
|
|||
|
|||
Και το σύστημα μονταρισμένο στο ενυδρείο. Πέρα από το λειτουργικό όφελος, η χαρα της κατασκευής ήταν όλα τα λεφτά
|
|
||||
|
||||
Όμορφα πράγματα και εσύ έκανες εδώ, μπράβο Βάλε και τα τρία fans να χτυπάνε προς τα μέσα.
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα stanissalus, προς το παρόν έχω δύο ανεμιστηράκια που ρίχνουν αέρα μέσα. Η μεσαία τρύπα είναι για να εκτονώνεται ο αέρας και αν χρειαστεί θα μπει και τρίτο ανεμιστηράκι πάλι για εισαγωγή αέρα. Θα το δω όταν πιάσουν οι καλές οι ζέστες.
|
|
||||
|
||||
Θα το δεις και εσύ στη πορεία μόνος σου προσωπικά άλλα δεν νομίζω να χρειάζεται. Φτάνουν και περισσεύουν οι τρύπες του ενυδρείου που υπάρχουν πίσω για την εξαγωγή του θερμού αέρα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY αυτοματη αναπληρωση by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 146 | 25-03-19 23:56 |
DIY ξυλινη βαση ενυδρειου by stanisalus18 | stanisalus18 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 54 | 02-01-15 02:47 |
DIY με κουτί από ταμπλέτες? | candus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 23-01-08 17:37 |