|
||||
|
||||
Ωραία Μπήκε επιτέλους Ελλάδα ο Jebao RW4 Μεθαύριο θα τον έχω.
|
|
||||
|
||||
με το καλό
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Αντε αλανι μου!! δευτερη παρτηδα φραγκ περιμενη....
|
|
||||
|
||||
Ήρθαν οι αντιεπιστροφείς από Hong Kong (στην Ελλάδα διανομή από ελτα) νωριτέρα από τον κυκλοφορητή που έρχεται από Γερμανία (στην Ελλάδα διανομή από ελτά κουριερ) εδώ είναι για να γελάμε.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μολις ερθει ο κυκλοφοριτης περνεις και αλλα κοραλια!!! |
|
||||
|
||||
αύριο μεθαύριο θα είναι όλα εδώ. βασικά αύριο ο κυκλοφορητής και τα υπόλοιπα υπολογίζω μεθαύριο.
|
|
||||
|
||||
Ήρθε και ο κυκλοφορητής και μπήκε στο ενυδρείο.... Τώρα το Σάββατο περιμένω κάποια ακόμα πράγματα για να μπει μπροστά και η δοσομετρική. Απλά πάει λίγο πίσω η αναπλήρωση γιατί είχα αρκετές αποτυχίες στο κόλλημα. χαχαχαχ
|
|
||||
|
||||
Αναπλήρωση κάνεις τη γνωστή DIY;
|
||||
|
||||
Ουσιαστικά δεν είναι diy αλλά έχεις να κάνεις κάποια πράγματα. Είναι αυτή από waterwaves. θα σου πω με προσωπικο μήνυμα λεπτομέρειες.
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Καλή συνέχεια φίλε μου.....
|
||||
|
||||
Θα πρόσθετα βράχο για να εχω πιο σταθερη βιολογία και καλυτερη φιλτρανση μιας και δεν εχεις βαλει skimer...
Ή μηπως έβαλες??? Και θα εκανα ενα νησί με βραχο για να εχουν χωρο τα ψαρια μου αλλα και να δημιουργήσεις κρυψώνες... |
|
||||
|
||||
Μια χαρά είσαι.
Υπομονη και αλλαγές. |
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Υπομονή και αλλάγες Πολύ καλά τα λες αλλά δεν μας έχει κάνει καλή θάλασσα αυτές τις μέρες εδω και είμαι λίγο πίσω στις αλλαγές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 14-06-15 στις 22:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Όταν δεν μπορείς από θάλασσα κάνεις με συνθετικό
|
|
||||
|
||||
ε δεν νομίζω 1-2 μέρες να μου δημιουργήσουν πρόβλημα αλλά σίγουρα αν υπάρξει πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πάμε με συνθετικό
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
¶λλα καλο είναι να έχεις στο ντουλάπι σου συνθετικό |
|
||||
|
||||
Να σου πω την αλήθεια το έχω στο μυαλό μου αλλά περισσότερο για τον χειμώνα γιατί τώρα είμαι τελείως εκτός προυπολογισμού οπότε υπολόγισα ότι καλοκαίρι είναι 1-2 μέρες το πολύ να πάει πίσω η αλλάγη αν έχει κανένα αεράκι περιέργο
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|