|
||||
|
||||
Τι ειδους αλγη ειναι αυτη?
δεν μπορω να την ξεχωρίσω ποιο ειδος ειναι μοιαζει με hair algae και με την spirogyra silkagae.
Bαζω και φωτο μπας και καποιος αναγνωρίσει καλυτερα. |
|
|||
|
|||
η φωτο???
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Για hair μου φαίνεται αλλά έχεις γεμίσει και πρέπει να βρεις το λόγο που αναπτύσσεται.
|
|
|||
|
|||
τριχοειδής κ έχει γίνει σαν το μαλί της γριάς!
Πρώτη πράξη , χεράκι κ καθάρισμα , ξήλωμα το πολύ πολύ , αλλαγή νερού κ δες που έχεις φως ... ή παραπάνω απο λάμπες ή φως του χώρου... δεν ξέρω από λίπανση βιταμίνες τι βάζεις αλλά ή περιόρισε ή ακόμη καλύτερα κόψε τα για λίγο καιρό... |
|
||||
|
||||
Λίπανση έχω κόψει, τώρα από φως είναι απέναντι από το παράθυρο αλλά δεν μπαίνει απευθείας φως μέσα, παίζει ρόλο; να βάλω μια φωτογραφία αύριο μέρα να φανεί περίπου; γιατί δεν βγάζω άκρη, και η αλήθεια είναι έκανα αλλαγές στο σπίτι με Παράθυρα και τέτοια, και μετά άρχισε αυτό το πανηγύρι
|
|
|||
|
|||
κ το φως κάνει πρόβλημα κ η αντηλιά επίσης.
Καθαρισμό όπως σου πρότεινα κ αλλαγές νερού... σε ενυδρείο μου έβγαζε στην πλάτη επειδή δεν είχα κάτι σαν φιλμ κ επειδή ο τοίχος είναι άσπρος εκανε αντανάκλαση κ γέμιζε με άλγη. μόλις έκλεισα την πλάτη , κόπηκαν όλα μαχαίρι. Η περίεργο "πλάσμα" η άλγη... σαν την πεθερά ένα πράγμα... φυτρώνει απο εκεί που δεν το περιμένεις κ δεν την ξεφορτώνεσαι εύκολα!!! |
|
||||
|
||||
Χάχα δίκιο έχεις, αύριο θα βάλω μια φωτογραφία να το δεις καλύτερα, υποψιάζομαι ότι 90% αυτό είναι γιατί πριν το είχα πίσω από τον τοίχο, αύριο κιόλας μετά την φώτο και τα σχετικά με βλέπω για μετακόμιση
|
|
|||
|
|||
αντί να μετακομίζεις τα πάντα , τράβα την κουρτίνα! κάνει καλή δουλειά!
|
|
||||
|
||||
Χάχα καλά τα λες αλλά είναι από τις άλλες τις κουρτίνες roman θα δεις αύριο., δεν γίνεται αυτό όπως τις άλλες πάντα θα μπαίνει φως μέσα
|
|
||||
|
||||
Φώτο 1
|
|
||||
|
||||
Φώτο 2
|
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι τώρα είναι καλύτερα
|
|
|||
|
|||
μου αρεσει που σου εδωσα διαφορες επιλογες κ επελεξες την πιο μπελαλιδικη αλλα συνάμα κ σωστή! αν θες μπορείς να καλύψεις κ το πλευρό με κάποιο τρόπο (φιλμ , χαρτί , αυτοκόλλητο) ωστε να μην έχει άλγη στο πλευρό...
να το χαίρεσαι |
|
||||
|
||||
Polykarpos σε ευχαριστώ πολύ, η συμβουλές σου ήταν πολύ σωστές, ειχα την υποψία και τώρα με εσένα το επιβεβαίωσα,επίσης ναι μου έδωσες πλήθος επιλογών Νάσαι καλά.
Οπότε περιμένω τα αποτελέσματα και ενημερώνω |
|
|||
|
|||
Αλίμονο , για αυτό είμαστε μια παρέα όλοι εδώ κ όπου μπορούμε να βοηθάμε...
καλά αποτελέσματα να έχεις για να το χαρείς κ να μην έχεις άλλες ιστορίες! |
|
||||
|
||||
Α ξέχασα να κάνω καμιά συσκοτιση η να συνεχίσω κανονικά τον φωτισμο;
|
|
|||
|
|||
καθάρισε πρώτα το μαλλί της γριάς που έχεις εκει μέσα κ άστο να δεις πως θα του κάτσει ο νέος τόπος...
μην πας απο την μια άκρη στο άλλο άκρο , πολύ φως σε σκοτάδι!!! θα τα τρελάνεις!!! |
|
||||
|
||||
Οκ σωστά :thumbup:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που οφειλεται αυτη η μουχλα-αλγη? | johnb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 10-04-14 19:44 |
τι αλγη ειναι αυτη? | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 30-03-14 05:21 |
Τι αλγη ειναι αυτη ??? | bas_754 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 8 | 28-01-14 01:17 |
Αυτη η αλγη...... | panoscorfu | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 28-01-09 22:51 |
τι αλγη ειναι αυτη??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 23-05-05 22:21 |