|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αλλαγη βυθού σε γαριδαδικο
Εχω ενα γαριδαδικο με red cherry που τρέχει απο τον Δεκέμβριο.Θελω να αφαιρεσω ολο τον βυθό και στην θέση του να βάλω χαλαζιακη άμμο.Θα υπάρξει θεμα με τον νέο βυθό?Δηλαδη θα πρεπει να τρέξει δυο μήνες χωρις γαριδες η εφόσον το ενυδρειο εχει ωριμάσει δεν θα υπαρχει θεμα?
|
||||
|
||||
το ενυδρειο μπορει να εχει ωριμασει και το νερο το ιδιο αλλα απο την στιγμη που θα αφερεσεις τον ολο ωριμο βυθο και θα βαλεις αστρωτο θα πρεπει να τον αφησεις να ξανα ωριμασει
|
|
||||
|
||||
Η όλη διαιδικασία δεν θα είναι ότι καλύτερο για τις γαρίδες.
Τι βυθό έχεις τώρα και γιατί δεν σου κάνει; Με ποιά μεθοδολογία θα πας να αλλάξεις το βυθό;
|
||||
|
||||
Ευχαριστω για τις απαντησεις.
Παράθεση:
Ο δευτερος λογος-και πιο ασημαντος- ειναι οτι θελω να αλλαξω το aquascape γενικοτερα. Η διαδικασια που σκεφτομαι ειναι: να γινει ειναι μεταφορα ολων των ζωντανων σε κουβα του ικεα με το μεγαλυτερο μερος του νερου του ενυδρειου και σιγα σιγα να στησω το νεο.Αν στις δυο πισω γωνιες κρατησω το παλιο υποστρωμα και βαλω στο υπολοιπο ενυδρειο το νεο θα εχω παλι θεμα;Θελω να πω το παλιο θα λειτουργησει σαν μπολι η θα εχω παλι το ιδιο αποτελεσμα;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
Αλλαγη βυθού | Τσουπρακάκος παναγιώ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-01-15 11:13 |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |