|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ph ειναι σταθερο Γιάννη 7,7 - 8 με τους 4 rw-15 σε καλα επίπεδα,αλλα ομως και το πρωι αερίζεται όλος ο χώρος μιας και ειναι διαμπερές και αρκετά μεγάλος! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεμίζει γρήγορα ρε , εμ δεν το περίμενα και εγώ ότι πρίν κλείσει χρόνο δεν θα πέφτει καρφίτσα μέσα πάμε για ριακτορες λέμε χαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα σαν να το εστησες χτες αστερι!!! Μα πως τα καθαρισες; Τα στεγνωσες τελειως; Το τζαμι με τι το εξυσες;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το διατηρώ ετσι και το καθάρισμα του σαμπ γίνεται με σφουγγάρι ενυδρειακο άσπρο και ξύστρα,ο χρόνος συντήρησης του σαμπ γενικά μαζι με αλλαγή νερου διαρκεί συνήθως κανενα μισάωρο με σαράντα λεπτά! Αλλάζω 100 λίτρα εβδομαδιαίος δλδ το 60% της χωρητικότητας του σαμπ! Τα πανω τζάμια του main τα κανω με μακριά ξύστρα και ενυδρειακο άσπρο σφουγγάρι και διαρκεί κανενα 20λεπτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Μας ζήτησε ο Σάκης φωτο φρέσκιες και ανταποκριθήκαμε! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τουμπανοοοο λέμε!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ σακη!
να είσαι καλά φίλε και εσύ να χαίρεσαι το δικό σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Μοναδικα κομματια και απιστευτη αναπτυξη!!! Εχεις γραψει ρουτινες;; Θαυμασιο!!!
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα το κυανό άστο μόνο του να κάνει κύκλο και να φύγει!
Για τα υπόλοιπα ότι και να πούμε είναι λίγο! Οι καλοι παραμετροι που εχει το ενυδρειο έδωσαν ζωη στο μισοπεθαμενο το κοράλλι! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε Νικο,πανεμορφο και παει σφαίρα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Γιαννη!
να είσαι καλά φιλαρακι και εσύ να χαίρεσαι το στολίδι σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Πριν απο λιγο και μετα απο μετρήσεις έριξα τις ανάλογες δοσολογίες> 1 κουτ. Σόδα 5 κουτ ασβέστιο 15 κουτ μαγνήσιο. Τα κοράλλια μετα απο λιγο μου ανταπέδωσαν την χαρά τους κατω απο το φεγγαροφως! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όταν λες αν έχω γράψει τις ρουτίνες τι εννοείς? |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικο περιμένω κι άλλες φωτο!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Νικο,σφαιρα παει λεμεεεεεεε!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
οπα καλουδια εισαγωγης απο το τροπικο νησι της Σαμου λεμεεεε!!! χαχαχα μεγια αγορινα καλοριζικα!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να εισαι καλα λεων και σε εσένα εύχομαι τα καλυτερα για την ρεεφαρα σου φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα είχα κολλήσεις απο τα φραγκ του σακη αλλα και απο νέο κοράλλι του Κωστα το οποίο θα το βγάλω αυριο κοντινή φωτο! Ειναι ακόμα στρεσαρισμένα αλλα πιστεύω να πανε καλα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιάννη,να εισαι καλα φιλαρακι μου και σε εσένα πραγματικά εύχομαι το καλύτερο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα θα ανεβάσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Νικολα!!! Υπεροχο!!!
Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Σε Ευχαριστω Γιωργο να εισαι καλα φιλαρακι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μας εβγαλες τα ματια.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπέροχο Νίκο!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
νικο το καπακι του σκιμμερ ειναι βρωμικο. Δεν ξερω αν το εχεις δει αλλα στην φωτο φαινεται με γυμνο μάτι.
σε παρακαλώ κάνε κάτι γιατί χτυπαει
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιάννη!
Να εισαι καλα και να χαιρεσαι το στολίδι σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ......... Ευχαριστω Γιάννη,εύχομαι και στο δικό σου τα καλυτερότερα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλα Νικόλα κ απο εδώ, να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ την ενυδρειαρα σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
χρόνια πολλά!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |