|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
απο χομπιστα το πηρα.. αν δεν βρεις , πες μου να σου στειλω ενα κλαδακι.. δεν φυτευεται, μεγαλωνει αργα .. σαν την ανουμπια ενα πραγμα αυτο ειναι.. |
|
||||
|
||||
Μπραβο βρε Γιάννη
καλα , τα ψάρια σου είναι σαρκοφάγα ; δεν τρώνε πρασινάδα ; Μπραβο που μπορείς και κρατάς φυτά μαζί τους. Τα δικά μου είναι "Μηχανές του γκαζόν"
|
||||
|
||||
εσυ εχεις και μακρουλα..
και τα δικα μου τερατα στο μεγαλο , ουτε ανουμπια δεν σηκωνουν.. αλλα εκεινα ειναι και μισο κιλο κρεας Λες απο την πολυ γαριδα να εγιναν σαρκοφαγα οχι ρε, συ τσιμπανε βασισνερια... τρωνε και συχνα σπιρουλινα και πρασιναδες... εχουν αδυναμια στο μπροκολο ε, ειναι και ηρεμα ψαρακια... |
|
||||
|
||||
ακομα δεν την εβαλα και κοντευουν να την ξεκανουν!
εβγαλα τωρα και τις ριζες , γιατι ετσι πως την κυνηγανε φοβαμαι μην της βγει κανενα ματι .. |
|
||||
|
||||
Δύο με μία?
Πρέπει να βάλω το σήμα |
|
||||
|
||||
ρε την κακομοιρα
|
|
||||
|
||||
χαχα , ετσι για να βγουν πιο γερα τα μωρα
------------------------- δεν θα μεινει για πολυ.. θα επιστρεψει στο ενυδρειο της σε λιγες μερες με τον γκεϊ συγκατοικο της Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tsala : 19-01-15 στις 19:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Βρε Γιάννη, πρόσεχε το κορίτσι
|
||||
|
||||
Δεν παθαινει τιποτα ...
|
|
||||
|
||||
καθαρισα αυτην την βδομαδα το χαλικι στα "μεγαλα" χρυσοψαρα που ηταν ενα χαλι απο αλγες κλπ.
και ειπα να καθαρισω και των μικρων.. ειχα περισευμα 9-10 κιλα μαυρο χαλικι , ε και ειπα ευκαιρια να το αλλαξω.. νομιζω το μαυρο τονιζει πιο πολυ το χρωμα των ψαριων και των φυτων.. |
|
||||
|
||||
Πωπω καθαρα φυτα χωρις άλγη σε χρυσοψαράδικο.
Και ο μαυρος βυθος όντως δειχνει ώραια
|
||||
|
||||
παραδοξως αλγη εχω μονο στην πλατη στο φιλτρο και λιγη πρασινη στο πισω τζαμι
|
|
||||
|
||||
Οταν λες "μεγαλα" τι εννοεις ;
Μηπως να μου τα στείλεις για κανα μηνα για να δεις τι σημαινει "ΜΕΓΑΛΑ"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μεγαλα εννοω , ενηλικα - ωριμα - με μονη ουρα χρυσοψαρα, οχι διασταυρωση με κοι |
|
|||
|
|||
Έτσι εξηγείτε το μέγεθος των χρυσόψαρων του Τάκη.
Τα διασταυρώνει με ΚΟΙ................ Μπαγάσα!!!!! |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Το ενυδρειο ξεστηθηκε και δωθηκε..
τα ψαρια μεταφερθηκαν σε νεο ενυδρειο που εχει ο αδερφος μου μαζι με αλλα 2 fancy (το θυληκο moor που φαινεται πιο πανω κι ενα αρσενικο veiltail) To νεο τους ενυδρειο ειναι 90 χ 45 χ 40. Εδω ειχαμε και τα γεννητουρια τελικα , καθως βρεθηκαν ψαρακια μεσα στο sump. H μανα ειναι σιγουρη, τωρα ποιος απο τους τρεις ειναι ο πατερας δεν ξερουμε 10 ψαρακια μαζεψαμε.. παιζει να υπαρχει και κανενα ακομα μεσα.. θα δειξει |
|
||||
|
||||
Γιάννη ξεστοκάρεις ενυδρεία και ψάρια ;
Το veiltail που βλέπω είναι ολόιδιο με το δικό μου Να δω τι θα κάνεις τα ψαράκια όταν μεγαλώσουν, θα ψάχνεις πάλι για ενυδρείο
|
||||
|
||||
Μπραβο Γιαννη, παντα τετοια.
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω παιδια! να'στε καλα!
Ναι Τακη, φευγω απο Βεροια, αρα αναγκαστικα, εχω αδειασει 3 ενυδρεια μεχρι τωρα.. ενα 220 λιτρο θα παρω μαζι μου, με τα ψαρακια που εχω στο θεμα "κοινωνικο 110l".. Ευτυχως τα χρυσοψαρα θα μεινουν εδω, τα κοιταει ο αδερφος μου.. Το veiltail αυτο ειναι που σου ειπα οτι ειναι σαν το δικο σου... αλλα ειναι και τα 2 αρσενικα, αλλιως κατι θα καναμε |
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Γιαννη!!!!Εχεις σκεφτει να κανεις καμμια φαρμα
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω Χρηστο!
χαχα! ναι , αλλα δεν εχω λεφτα! χαχαχχα Θα κανω μινι φαρμα με τα gertrudae στο 220λιτρο τωρα.. Τα δικα σου ειναι κομπλε, θα μπουν σε λιγο με τα αλλα, δεν υπαρχει λογος αλλης καραντινας.. ασε που η μεγαλη κυνηγαει την μικρη Το μικρο , το δικο μου βγηκε αγορι.. τι θα γινει με αυτα τα αγορια |
|
||||
|
||||
Να σου ζήσουν!!
|
||||
|
||||
thx!!!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ | savvas88 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 26-03-13 01:59 |
χρυσοψαρα με κοι | μανωλης123 | Χρυσόψαρα | 9 | 07-05-11 18:34 |
DIY 3d bg gia 60λ Χρυσοψαρα | Nektamen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 12-04-11 13:59 |
χρυσοψαρα+??? | dinos99 | Χρυσόψαρα | 22 | 02-11-07 15:43 |
Χρυσοψαρα - Νεα Αρχη | cathyki | Χρυσόψαρα | 7 | 16-05-06 18:51 |