|
||||
|
||||
Καλα αλατια για reef ειναι το proreef εγω με αυτο παιζω , το reefersbest πιο ακριβο
το bioactive εχει και πηγη ανθρακα μεσα , το redsea το απλο , μονο με αλλαγες νερουμε σωστο αλατι και την καταναλωση της κοραλλινης θα ερθει στα ισια του
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αρα δεν εχεις θεμα τα υπολειπα απλα μετρα τα σωστα μην τρελενεσαι.. |
|
||||
|
||||
Αα πες ετσι ρε συ τα 20 νιτρικαα ειναι απολυτα φυσιολογικα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
σορρυ ρε φιλε.... μεγα τυπογραφικο λαθος....
και λιγο κολλησα και δεν ηξερα γιατι μου φωναζεις.... ευτυχος που σε ενα αλλο φορουμ με ρωτησαν αν τα εγραψα αναποδα... για παρτο παλι απο την αρχη τις φωνες σου να σε διαβασω.... χαχαχαχα ------------------------- αφου τις προηγουμενες μερες ειχε στρωσει.... και δεν ειμαι και πρωταρης να βαλω ψαρια με ΝΟ2... θα επρεπε να αφησω το χομπι μετα απο τοσα χρονια... ------------------------- Παράθεση:
το ΚΗ το εκανα 2 φορες μαλιστα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 08-03-15 στις 21:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
13 kh με νερο οσμοσης? δυσκολο κατι γινεται.. tds μετρας?
------------------------- και δεν σου φωναζω απλα θα σου ξαναπω χαλαρα.. οσο πιο χαλαρα πας τοσο καλυτερα τα αποτελεσματα που θα εχεις φιλε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 08-03-15 στις 22:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
TDS μου ειχε μετρησει ο φιλος μου που βαλαμε το συστημα και ηταν πολυ καλο, αλλα δεν θυμαμαι νουμερο... το φωνες το ειπα με χιουμορ... εξαλου αν ειχα 20 νιτρωδη θα ειχες ολο το δικιο αλλα γενικα το παω ηρεμα και αναλογα τις μετρησεις... ------------------------- Μολις μπηκε και το σκιμερακι μου. με το που μπηκε επιασε δουλεια, αν και προσπαθω να το ρυθμισω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 09-03-15 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
¶φρισεαπο το κακό του!!!!
|
|
||||
|
||||
o αφρος να ειναι στο υψος του λαιμου θαναση..
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Σύστημα υπερχείλισης έχει;
|
|
||||
|
||||
εχει εχει...
------------------------- παιδια μεχρι που ξαπλωσα χθες ρυθμιζα που και που το σκιμμερακι. κατα τις 12.30 που ξαπλωσα και μεχρι τις 6.30 το πρωι ειχε μαζεψει μολις μισο εκατοστο νερο, αλλα μιλαμε για πολυ καφετιλα... το αδειασα μιας και εφυγα για δουλεια και μεχρι το απογευμα που θα παω σπιτι κατα τις 7 να δουμε τι θα εχει μαζεψει... καλα παει... πολυ καλη δουλεια απο την πρωτη μερα....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-03-15 στις 08:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Θαναση για αρχη θα βγαλει πολυ πραμα ξαι για πολλους λογους.Αλλα μετα απο καιρο θα δεις οτι αμα δουλευει καλα η χαετο δεν θα βγαζει σχεδον τπτ το σκιμμερ.
με την χαετο πος πας ειδες αναπτυξη? |
|
||||
|
||||
Θανάση καλημέρα
Προσπάθησε το ύψος του αφρού να είναι στη μέση του κύπελλου συλλογής, εννοείται πως όσο είσαι στην αρχή και στρώνει το skimmer θα ρυθμίζεις συνέχεια. Βοήθησε με σε κάτι, το ύψος του νερού στο διαμέρισμα του skimmer είναι χαμηλότερο απο το ύψος του στο διπλανό διαμέρισμα ή με παραπλανά η φωτό? Και ένα τελευταίο, τα φελιζόλ για ποιό λόγο τα έβαλες έβαλες πάνω απο το sump? Αν κάποια στιγμή παρατηρήσεις πτώση της τιμής του ph αφαίρεσε τα
|
||||
|
||||
Συμφωνώ κι εγώ!!! Δεν υπάρχει λόγος για τα φελιζόλ!! Λογικά τα έχεις βάλει για μόνωση, αλλά εμποδίζεται η ανταλαγή αερίων, και είναι συχνό φαινόμενο να πέφτει το ph λόγω συγκέντρωσης CO2, αν και το σκιμμερ βοηθά αρκετά σε αυτό!!
|
|
||||
|
||||
το είχα παρατηρήσει στο δικό μου ενυδρείο, είχα βάλει plexi απο πάνω και μου κατέβαζε το ph 0,2-0,3 μονάδες παρότι το skimmer ήταν κτηνάκι
|
||||
|
||||
Η οξυγόνωση παίζει μεγάλο ρολο για το πεχα.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
τον αφρο στο κυπελο οπως λες καπου εκει το βαζω αλλα ξαφνικα η παει χαμηλα, η παει πολυ πανω... θελει τις μερες του και αυτο... τελος το αφρολεξ το εχω για την υγρασια, ολα καλα με την γυναικα μου, αλλα δεν μπορει την υγρασια... τουλαχιστον γουσταρει και θελει τα ενυδρεια.... μην τα θελουμε ολα... αυτο που λετε για ph δεν το φανταστηκα, ισως γι αυτο να εχω καπος χαμηλο Ph . λογικα τωρα με το σκιμμερ θα στρωσει... θα δουμε οταν κανω μετρησεις... ευχαριστω πολυ για ολα ολους σας!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-03-15 στις 12:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
πρεπει να εχει χορο γιανα μεγαλωνει!
|
|
||||
|
||||
θα της κανω σημερα... απλα την λυπαμε να την πεταξω...
|
|||
|
|||
μην ανχονεσαι στηλε σε κανενα αλλο αμα θελει!
αμα σου χαλασει σου στελνω αλλη ουτε σιαλος εμενα τιγκαρε παλι.... |
|
||||
|
||||
O Σάκης έχει δίκιο Θανάση, βάλε αγγελία και χάρισε την αντί να την πετάξεις, όλο και κάποιος θα την χρειάζεται
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- παιδια μετα απο 12-13 ωρες αυτη ειναι η συγκομιδη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 10-03-15 στις 19:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Έχεις να αδειάσεις κυπελιακια ακόμα...
|
|
||||
|
||||
δεν το λες και κυπελακι... χαχαχα για μπολ σαλατας μου κανει....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μονο σε σαμπ μπορεί να μπει? |
|
||||
|
||||
ναι, θελει να εχει χωρο, να εχει φωτισμο, και καλη ροη....
|
||||
|
||||
Ψιλοπραγματα εβγαλλε , περιμενα πιο πολυ να σου πω
|
||||
|
||||
ε, δεν ειχε και φορτιο... ισως γι αυτο.
|
||||
|
||||
Καλώς τα δέχθηκες τα ζωντανά σου....
Πρόσεξε τα για τις επόμενες ημέρες. Το σκίμμερ σου δουλεύει μια χαρά κάνε και μια αλλαγούλα. Καλή συνέχεια.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ναι ναι, θα ετοιμαστω και για αλλαγη...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με fish only, με προοπτικες για reef...!!! | thanasis76 | Fish Only | 10 | 19-10-14 11:02 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |