04-02-15, 20:33 | #1 |
Λευκο φιλμ (θολουρα) στην επιφανεια
04-02-15, 20:33
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλησπερα σας,
Εδω και 2 ημερες εχω διαπιστωσει λευκη θολουρα (σαν φιλμ ,σαν γαλα) ΜΟΝΟ στην επιφανεια ( με την αναταραξη του νερου ''διασπαει'' σε μικρα κομματια, αλλα γενικοτερα παραμενει) ... δεν εχω πουθενα αλλου γενικοτερη θολουρα στο ενυδρειο,οποτε δεν νομιζω να προκειται για bacterial bloom.. το ενυδρειο ''τρεχει'' εδω και 2 χρονια , με 2 εξωτερικα φιλτρα χωρις κανενα προβλημα και λογικη ιχθυοφορτιση για 200 λιτρα. Ταισμα ψαριων σε λογικα πλαισια 6 ημερες την εβδομαδα (την εβδομη ημερα νηστεια ...) Οι μετρησεις που μολις εκανα (με υγρα test της API) ειναι απολυτα φυσιολογικες (NH3 / NH4=0 & PH =7,4 ) Τι φταιει ? Τι πρεπει να κανω ωστε να ''φυγει'' αυτη η θολουρα ?? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας |
|
Εμφανίσεις: 2640
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστω για την βοηθεια σας
|
|
||||
|
||||
Εχεις μεσα φυτα?
|
||||
|
||||
Με τι τροφές ταιζεις?
Μάρκα και είδος τροφής εννοω |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppie στην επιφανεια?? | ΗΛΙΑΣ | Ζωοτόκα | 27 | 13-11-10 10:56 |
Σαλιγκαρια στην επιφανεια | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-03-10 11:23 |
φυσαλλιδες στην επιφανεια | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-02-10 12:43 |
φυσαλιδες στην επιφανεια | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 18:22 |
Φιλμ στην επιφάνεια | Celda | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 25-10-05 10:23 |