|
Λοιπός εξοπλισμός Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ρεφρακτρομετρο απο eBay???
Καλησπέρα σε όλους!μια ερώτηση ρε παιδια!επιδι εχω αρχίσει σιγα σιγα να στηνω ένα κυβο με προορισμό για FO και αγοράζω εξοπλισμο....
Γνωρίζει κανεις το ρεφρακτρομετρο απο το eBay αν ειναι καλα,μετράνε σωστά,ειναι αξιοπιστα???? ------------------------- Εεεεεε παιδια...δεν γνωριση καποιος?δεν έχει παρη κανένας απο eBay ρεφρακτρομετρο??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 12-01-15 στις 11:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
αν δεν είναι από e-bay ?
πριν μερικα χρονια πηρα αυτό. http://www.fish-street.com/salinity_..._aquarium_tank καμια 25αρια ευρω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. το εχω συγκρινει με αλλα και είναι εντελως αξιοπιστο στις μετρήσεις του.
|
||||
|
||||
Ναι και αυτο!δεν εχω θέμα για σικγεκριμενα απο eBay απλα μαζεύω εξοπλισμο για θαλλασινο FO και απο ελλαδα ειναι πανάκριβα,διλαδη ρεφρακτρομετρο απο 70 μέχρι 120¤ οποτε στα 25-30¤ απο εξωτερικο ειναι super!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
co2 απο ebay | nicpapa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-03-12 12:21 |