|
|||
|
|||
καπακι
Καλησπέρα παιδιά καμιά πρόταση πώς θα το κλείσω αυτό το καπάκι που ειχα μου έσπασε!!
http://s36.photobucket.com/user/Maki...7ee96.jpg.html |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
το ιδιο ισως μπορει να γινει και με ξυλο θαλασσης |
|
||||
|
||||
Για ευκολα με καποιο κομματι αυτοκολητου(μαυρο βινυλιο)
Για δυσκολα με καποιο κομματι κοντρα πλακε,πλεξιγκλας
|
||||
|
||||
Τα κομμάτια τα έχεις ;
|
|||
|
|||
Δυστυχώς όχι φίλε μου ένα κομμάτι είναι
|
|
||||
|
||||
Ηρθε το Ιππικο (βλέπε Τάκης)... οπότε ετοιμάσου για πατέντα με πλεξιγκλας...
Αυτο το ένα κομματι, δεν επιδιορθώνεται? Εχει σπάσει το σώμα ή εχει σπάσει στους συνδέσμους? |
|
||||
|
||||
Εσπασε και έχασες το κομμάτι ή απλά έσπασε ; Σε ρωτάω γιατί μπορεί να κολληθεί, αν λείπει κομμάτι πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο στη θεση , ένα άλλο κομματι πλεξιγκλας δηλαδή. Αυτα τα καπάκια συνήθως κολλάνε και με χλωροφόρμιο, εγω έχω κολλήσει , αλλιώς με κόλλα Bisson για σκληρά πλαστικά.
Επειδή στη φωτό δεν μπορώ να καταλάβω που έσπασε για αυτο σε ρωτάω
|
|||
|
|||
Δεν υπάρχει καθόλου το έχασα ?το πέταξα ?δεν το θυμάμαι καθόλου
|
|
||||
|
||||
Τότε το καλύτερο είναι ένα άλλο κομμάτι μαυρο πλεξι. Το σημείο αυτό έχει καμπύλη ; κουρμπα ; ένα ίσιο κομμάτι μπορει να μπει και να εφάπτεται καλα ;
|
|||
|
|||
Όχι είναι ενιαίο μόνο ένα κομμάτι που είναι οι σωλήνες από τα φίλτρα!!!
Λέτε να βάλω μαύρο βινύλιο αυτοκόλλητο ??? Γιατί για να φτιάξω πλεξι δεν το νομίζω!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Η έννοια αυτκόλητο με φοβίζει λίγο. υγρασία , υδρταμοι που μπορεί να στ΄ζουν μέσα στο ενυδρείο κλπ. Μη το φοβάσαι βρε το πλεξι. Πήγαινε να σου κόψουν ένα κομμάτι μαύρο , και αν δεν μπορείς με χλωροφόρμιο, με κόλλα bisson για σκληρα πλαστικά θα κολλήσει. Αν δεν σε ενοχλει το διαφανες, πάρε ένα κομμάτι 0,5 Χ 0,5 με 5 Ευρω από το Leroy, και αν δεν εφαρμόζει ίσια πάρε και μια κόλλα με 3 Ευρώ και έλα να στο κόψω και να στο κολλήσω, χλωροφόρμιο έχω, γενικα βρες ένα κομμάτι και έλα να στο κόψω και να στο κολλήσω, δεν είμαστε και πολύ μακρυά, Περιστέρι Κερατσίνι
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπακι | pulsedia | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 08-11-13 09:10 |
Τ5 54w *4 σε καπακι απο rio 300 | paco | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 18-09-09 10:22 |
Nεο καπακι | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 05-04-09 21:58 |
ΚΑΠΑΚΙ 80χ35 | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 12-10-07 17:15 |