|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Ας βάλω μερικές νέες φωτο αφού έγιναν κάποιες αλλαγές (τα L.caeruleus sp. "yellow" F1 αντικαταστάθηκαν με τα πολύ σπάνια Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef" F1) και έχουν μεγαλώσει μερικά μικρά saulosi
1.στο κέντρο 2 αρσενικά Ps.saulosi και ένα θηλυκό (το πορτοκαλί) 2.το κυρίαρχο αρσενικό saulosi 3.αρσενικό saulosi που προσπαθεί να κρατήσει χρώματα θηλυκού 4-5.ανθισμένη ανούμπια στο κέντρο 6-7-10.Labidochromis caeruleus "Nkhomo Reef" 8. αριστερά Metriaclima callainos, δεξιά θηλυκό saulosi και στο κέντρο Labido & callainos 9.στο κέντρο θηλυκό callainos μπουκωμένο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 09-10-14 στις 19:42 |
|
|||
|
|||
Πανέμορφα!
|
|
||||
|
||||
εσύ άσε τα πανέμορφα και δείξε μας τα δικά σου υπέροχα πως έγιναν
|
|
|||
|
|||
απλα υπεροχα κλεοβουλε..χιλια μπραβο για τα πανεμορφα αυτα κιχλιδακια.
|
|
||||
|
||||
Πολυ όμορφα Κλεοβουλε!
Να τα χαίρεσαι!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Κλεόβουλε!!! Φανταστικά!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ Βασίλη! εσύ τι κάνεις, ξεκίνησες?
|
|
||||
|
||||
Σήμερα το απόγευμα θα βγω για να μαζέψω πέτρες, και σιγά σιγά να ξεκινήσω το στήσιμο αφού τις καθαρίσω καλά. Ψάρια θα παραλάβω σε καμμιά 10αριά μέρες. Δεν κρατιέμαι....
|
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία τα ψαράκια σου Κλεόβουλε, να τα χαίρεσαι!!! Βγάλε saulosi καθαρά για τον λαό! Μπας και σταματήσει αυτό το ''red coral'' !
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφα τα ψαρακια σου!!!
το θερμομετρο τι επαθε και ξαπλωσε στο πατωμα?? με κατι τετοια που βλεπω με κοβω να στηνω και ενα με mbuna να εχω |
|
||||
|
||||
Με το καλό Βασίλη....και ν' ακούς τον γείτονα σου
Παράθεση:
Παράθεση:
(ένα τρελό πράμα...τα βεντουζάκια των θερμομέτρων μου κλατάρισαν όλα μαζί αυτό το καλοκαίρι ....) |
|
|||
|
|||
Ψάχνω να βρώ χρόνο να επεξεργαστώ τις φωτογραφίες. Ελπίζω αυτό το Σ/Κ
|
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφα ψάρια με ωραία χρώματα!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και είμαι γνωστός φωτοχάλιας που θα πάει, θα βρω ένα καλό φωτογράφο στη νέα μου πατρίδα |
|
||||
|
||||
Μεγαλώσανε
Τι αναλογία βγήκαν; |
|
||||
|
||||
δύο αρσενικά και τα άλλα θηλυκά (φαίνονται προς το παρόν).
|
|
||||
|
||||
φοβερα δασκαλε!!!! πολυ ωραια ψαροκατασταση εχει γινει εκει μεσα!
700 λιτρα malawi http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49108 700 λιτρα με φροντοζες blue zair moba http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=57957 η λίμνη μου! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=49324 |
|
||||
|
||||
Χαίρομαι που σ' αρέσει Σάκη
|
|
||||
|
||||
Έχω ευχάριστα νέα
2 θηλυκά saulosi μπουκώθηκαν ταυτόχρονα και αποφάσισα να τις μεταφέρω σε άλλο ενυδρείο μόνες τους. (ουφ, για να τις πιάσω χρειάστηκε να ξεστήσω σχεδόν όλο το ενυδρείο). Από προχθές κολυμπάνε σε μικρό ενυδρειάκι 15+ μικρά Φωτο οσονούπω (Σάκη-kouman με την ευκαιρία, σ' ευχαριστώ πολύ για το δωράκι. Θα είναι χρήσιμο την επόμενη φορά ) |
|
|||
|
|||
Γιατι δεν μου ειπες να σου στειλω την ψαροπαγιδα μου και ταλαιπωρηθηκες?
Νομιζες οτι μετα θα σου ζητουσα τα νεογεννητα? Αντε με το καλο ..... |
|
||||
|
||||
Οι φωτο που υποσχέθηκα (σόρυ για την ποιότητα και τις αντανακλάσεις)
Pseudotropheus saulosi "Taiwan reef" F3 , 4 ημερών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 02-11-14 στις 08:48 |
|
||||
|
||||
Να τα χαιρεσαι Κλεοβουλε.
|
|
||||
|
||||
να σου ζησουν τα μικρα!!ειναι πανεμορφα
ωραιες φωτο |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
απλα υπεροχα τα μαναρια σου
|
|
||||
|
||||
Να τα χαιρεσαι τα αφρικανοπουλα!!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κλεόβουλε, ωραία πράγματα, και ακόμα ένα μεγαλύτερο μπράβο για τα καθαρά saulosi.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Τα μικρά κοντεύουν να γίνουν 15 ημερών, χωρίς καμιά απώλεια και τρώνε ακατάπαυστα. Μετράω τουλάχιστον 17 |
|
||||
|
||||
Μπράβο Κλεό!Είναι είδος που αρκετά συχνά το ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν καθαρό.Καλή ανάπτυξη να έχουν και καλή διάδοση του είδους!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
700 λίτρα malawi | giorgio | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 25-04-13 13:57 |
Malawi 500 λίτρα | ntritzt | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 32 | 21-12-12 16:33 |
400 λίτρα Malawi! | \/ag | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 23-11-12 01:43 |
650 λίτρα malawi τι να βάλω? | theodarras | Malawi | 40 | 14-11-10 18:50 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |