|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ΜΑλλον θα ερθω να σας βρω και εγω.Αμα εχω γυρισει απο την θαλασσα
|
|
||||
|
||||
καλησπεραα!! εχετε σκεφτει σε καμια συναντηση να φατε κανα καλαμακι??? χοχοχοχο φιλικα ε!!
|
|
|||
|
|||
Λέω να έρθω κι εγω στο πάρκο Τρίτση στους Αγίους Αναργύρους αύριο 14-10-2012 και ώρα 17:00 .
|
||||
|
||||
Ελα να κερασω καφεδακι!!!
|
||||
|
||||
εκτός απροόπτου θα ειμαι και εγω εκει για λίγη ωρα..αντε να μαζευόμαστε..!!!!!
|
|
||||
|
||||
Προτιμουμε το σαντουιτς!!
|
||||
|
||||
Έχει πάρκινγκ εκεί παιδιά;
|
||||
|
||||
Ατελειωτο!
|
||||
|
||||
Βγαλτε και καμια φωτο...
|
|
||||
|
||||
παιδιά..θα εμφανιστώ για λίγο ...ελπίζω να ειναι κανείς εκει ....(στην καφετέρια με τις πράσινες καρέκλες )...τα λεμε
|
|
|||
|
|||
Ελα να ανεβαίνουν και οι φωτογραφίες !!!
Οσοι δεν ήρθατε απλά χάσατε . Είχαμε μια καλή ενημέρωση απο το Πράσινο και συμβούλεψε τους νέους για τις κακοτοπιές που μπορεί να συναντήσουν . Προσπάθησα κι εγώ να βοηθήσω , ανταλλάξαμε απόψεις και όλοι κάτι μάθαμε . Χάρηκα πάρα πολύ για τη φιλοξενία απο τα παιδιά και ευχαριστώ το Γιώργο για το κέρασμα !!! Εφυγα με τις καλύτερες εντυπώσεις και ελπίδα για το μέλλον , το μόνο που ήθελα να είναι περισσότεροι , πιστεύω την επόμενη φορά να έρθουν κι απο άλλα φόρουμ χομπίστες να τα πούμε . Ευχαριστώ πολύ !!!
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΑΜΑΤΗΣ : 14-10-12 στις 22:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εμείς ευχαριστούμε για τις συμβουλές!
|
||||
|
||||
Ειχες παει και εσυ μωρη?
Ε ρε...Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη!
|
||||
|
||||
ομορφα περάσαμε και σημερα
|
|
||||
|
||||
Το ξέρεις ότι αν δεν πήγαινα με γεμάτο αμάξι η παρέα θα ήταν μισή!
|
||||
|
||||
Στελιο μου αρεσαν πολυ αυτα τα κουμπακια που ανεβοκατεβαζουν τα τζαμια! Τα εβγαλα ... νομιζω οτι θα χρειαστεις καινουργια!!
|
||||
|
||||
Θα περιμένω τον Geo να ανεβάσει τις φωτογραφίες... έτσι για να σε θυμούνται πώς ήσουν πριν σε περιλάβω!
|
||||
|
||||
εγω αν και πολυ ηθελα σαν φοιτητης δν ειχα μεταφορικο....
αμα κανονισουμε τπτ φλο καφε το αλλο σ/κ τοτε μεσα... |
|
||||
|
||||
Τόσα λεωφορεία φτάνουν εκεί, εύκολα ερχόσουν!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ελα να σου δωσω το τηλεφωνο του Εξελιξ.
|
||||
|
||||
Περιμένω τη στιγμή που θα μου ζητήσεις να πάρω κι εσένα! Ζεματάει η βενζίνη λέμε!
|
||||
|
||||
Ελα ρε πως κανεις ετσι...Διπλα σου ειναι τα Μεγαρα!
Αμαν πια... Κλαίουσα Ιτια!
|
||||
|
||||
τα γραφεια του συλλογου στην πλατεια μεμου εχουνε κλεισει?
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
||||
|
||||
Επ καλώς τον παλιό
Ο σύλλογος και τα γραφεία έχουν κατεβάσει ρολά εδώ και καιρό δυστυχώς |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν.Μακ. και Θρακη, συναντήσεις | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 815 | 31-07-17 21:19 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |