|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
μιας και εισαι πειραια κανε μια βολτα στον υδατινο,εχει σιγουρα copadichromis..
μιας και εχεις 1.80 μηκος σκεψου και καποιο επιβλητικο ειδος οπως το venustus που σου προτεινε ο Kixlidatos..εχω κι εγω και πραγματικα καθε μερα με εκπλησει η νοημοσυνη αυτου του ψαριου!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αν και εγω εχω 3 αυλονοκαρες σε αυτο το μηκος,και ποτε δεν μου υβριδισαν,αλλα παντα υπαρχει η πιθανοτητα να γινει. Στα σιγουρα αν θελεις να βαλεις 2 αυλονοκαρεςκαι να μην υβριδισουν ειναι ,το ενα χαρεμι να ειναι οποσδιποτε Jakop,kai το αλλο οτιναναι.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Sciaenochromis fryeri aulonocara baenschi βασικά αυτά τρία είδη θέλω να βάλω μπορώ η όχι? αλλιώς να κοιτάξω mbuna. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το ενυδρειο ειναι δικοσου,και κανεις οτι θελεις και βαζεις οτι θελεις. Καλη συνεχεια
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
εσύ καλά κάνεις άλλα δεν μου δίνεις λύσεις όμως. αυτά που λες σαν να μου λες βάλε ενα είδος, αυτο δεν είναι λύση.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν σου ειπα να βαλεις ενα ειδος,αλλα δυο,μονο το ενα να ειναι Jakop.(αυτο ειναι εμπειρια δικη μου5 χρονων,και σου την δεινω μασημενη ετοιμη,για να μην κανεις λαθος)και για να μην βγαλεις αδεσποτα και τα διαδωσεις.Κακο ειναι?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
γιατί θα υβριδίσουν και οι απόγονοι τους δεν πρέπει να διαδίδονται. Η πρόταση που είχα κάνει πιο πάνω περιλαμβάνει το Sciaenochromis που σ' αρέσει και ένα Aulonocara (μπορείς να βάλεις ένα απ' αυτά που σ' αρέσουν). Σαν τρίτο είδος διάλεξε τα Nimbochromis venustus που σου πρότειναν τα παιδιά πιο πάνω ή πχ κάποιο Copadichromis ή Protomelas ή Otopharynx ή Placidochromis (διάλεξε κάποιο είδος σχετικά μικρόσωμο, κάποια μεγαλώνουν πολύ). |
|
|||
|
|||
για αρχή ας βάλω 2 είδη αυτά μετά βλέπουμε το τρίτο αν θα χρειαστεί, βασικά αν έβρισκα και ένα κίτρινο χρώμα καλά θα ταν άλλα για αρχή θα είμαι με 2.
με αυτά Sciaenochromis fryeri aulonocara dragon blood λες να έχω πρόβλημα και με αυτά? |
|
||||
|
||||
Δεν θα έχεις πρόβλημα.
Μπορείς να τα συνδυάσεις και με Labidochromis sp. yellow αν θέλεις κάτι σε κιτρινάκι (είναι mbuna αλλά συμβατό). |
|
||||
|
||||
dinoula ετσι ειναι δυστυχως τα πραγματα. εκει που υπαρχουν εκατομυρια ειδη πολυχρωμα ψαρια, καταληγεις να πρεπει να διαλλεξεις αναμεσα σε 5-6 . και αν δεν βρισκονται και ευκολα, αναμεσα σε 2-3.
Ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωσεις για να εχεις ενα σωστο ενυδρειο χωρις προβληματα. αξιζει ομως γιατι ετσι βλεπεις και χαρακτηρες και γενικα σε διαφοροποιει απο πολλους που απλα κανουν οτι ναναι. ξερεις ποσες φορες ερχομαι αντιμετωπος με κοσμο που ερχεται σπιτι... - βαλε και κανα κοκκινο . βαλε και κανα πρασινο. αδειο ειναι το ενυδρειο. βαλε ενα βατραχο. βαλε εναν αστακο! βαλε δυτη με μπουρμπουληθρες... τι να τους πεις. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinoula : 07-07-14 στις 12:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
κιτρινακι ειναι και το exochromis anagenys
συγνωμη δεν μπορουσα να κρατηθω |
|
||||
|
||||
Είμαι κάτι σαν ναρκωτικό
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
σήμερα πείρα 3 red dragon blood ελπίζω τα δυο να ναι θηλυκά.
μια ερώτηση να κάνω το συγκεκριμένο ψάρι δεν πουλάει κάνεις και δεν βρίσκεις εύκολα, έχω ψάξει παντού μόνο σε ένα πετσοπ έχω δει και στον ΠΕΤΡΟ τον ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. το συγκεκριμένο ψάρι έχει φτιάξει ο άνθρωπος? η ζει σε κάποιο λίμνη της Αφρικής? γιατί μόλις διάβασα σε ένα site ότι έφτιαξαν η Γερμανοί, ξενέρωσα. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Βαλε φωτο να δουμε αν ξεχωριζουν. Τα θηλυκα ειναι αρκετα μικροτερα και τα πανω πτερυγια στο τελος ειναι κυκλικο,ενω τα αρσενικα ειναι μητερα
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μήπως έχεις για πούλημα κάνα θηλυκό? και αν πουλάει κανεις Sciaenochromis fryeri 1f kai 2m |
|
||||
|
||||
Εχω και τα δυο,αλλα δεν κρατω γεννες,οποτ βαλε αγγελια και σιγουρα frery θα βρεις.Που ξερεις οτι ολα ειναι αρσενικα?Γιατι αν ειναι θα σκοτωθουν μεταξυ τους.Και εγω οταν το πειρα δεν ηξερα οτι ηταν φτιαχτο.Βαλε φωτο να δω
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
Κι εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79778 |
|
|||
|
|||
Σήμερα έκανα και το πρώτο τεστ και το νερό είναι πάρα πολύ καθαρό αλλά έχει χαμηλό ph έτσι έβαλα μπαφερ θα τσεκάρω αύριο να δω.
Σας βάζω μερικές φωτογραφίες και πείτε μου πόσα αρσενικά και πόσα θηλυκά έχω, σύνολο 4 ψαράκια είναι, ελπίζω να είναι 1 m 3f. |
|
|||
|
|||
και αυτα.
|
|
||||
|
||||
Τα αλμπινο δεν τα ξερω ,αλλα θηλυκια δεν εχεις
------------------------- Πολυ ομορφο ενυδρειο,μπραβο σου
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 09-07-14 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Και όλα είναι red dragon blood δεν είναι διαφορετικά. |
|
||||
|
||||
http://www.cichlid-forum.com/profile...?id=1312Μαλλον αυτα ειναι τα αλπινο σου
http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1313 Και αυτα ειναι τα κανονικα σου? Ολες οι θηλυκες αυλονοκαρες ειναι σχεδον ομοιες και καφε ------------------------- Οσα ψαρια εχουν κοκκινα ματια ειναι τα αλμπινο
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 09-07-14 στις 19:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Για πες μου ποιο να κρατήσω. ------------------------- Μπορείς να μου δήξεις πως είναι το θηλυκό του. Ώστε μήπως και ψάξω να βρω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinoula : 09-07-14 στις 20:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18000
Δες εδω για τα θυληκα...Ειναι τα γκρι-καφε. Απο τα ψαρια που σου προτειναν παραπανω δες και το λιθοβατη(Otopharynx).Πανεμορφο ψαρι και εχει και κιτρινακι..Να και ο δικος μου μαγκας
|
|||
|
|||
Υπέροχο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εδώ δείχνει ότι τα θηλυκά έχουν ανοιχτό ροζ χρώμα και μικρά φτερά σε σχέση το αρσενικό. |
|
||||
|
||||
Μαλλον εχει να κανει με το ρετουσαρισμα που εχουν δεχτει..
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |