|
||||
|
||||
παιδια μονο με το μαγιο μου μπαινω.
απλα θελω οταν ειναι τα ψαρια μεσα για λογο ασφαλειας δικη τους να μην μπαινω, εκτος αν ειναι αναγκη... αν χρειαστει την μονη προσοχη που χρειαζεται ειναι με τα σαλαχια επιδη εχουν το κεντρι τους!!! σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια...
|
|||
|
|||
μπράβο πολύ όμορφο έγινε αν επιτρέπετε πόσο σου κόστισε περίπου ?
|
|
||||
|
||||
με ειχαν ξαναρωτησει, αλλα δεν θυμαμαι... καπου τα ειχα υπολογισει ολα.. αν το βρω θα σου πω...
|
||||
|
||||
Κοστος $$$$$$$$$$$ ΑΞΙΑ ανεκτιμητη
|
|
||||
|
||||
καλα δεν το συζηταω... το να κατασκευαζεις κατι... ειναι ανεκτιμητο. ισως σε μερικους αυτο του ακουγετε καπος, αλλα πολλες φορες κατασκευες μου κοστιζουν παραπανω αλλα η χαρα της κατασκευης δεν περιγραφετε...
|
||||
|
||||
Καθότι DIYακιας , δεν το συζητάω, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση
|
|||
|
|||
ολοι οι ελληνες ειναι ειμαστε του χειροποίητου-πατεντας, αμα δεν το κανεις ολο δεν εχει σημασια... καλα τα μηχανηματα και οι τεχνολογια αλλα αμα δεν κανεις και λιγο πατεντα δεν γινεται!!
|
|
||||
|
||||
Σημερα εγινε η μεταφορα του πρωτου ψαριου. δεν μπορω να πω οτι εγινε με επιτυχια μιας και το ψαρι τραυματιστηκε στο ενα του πτερυγιο...
ειναι πολυ δυνατο ψαρι και με το που μπηκε στην αποχη εγινε χαμος στο σπιτι.... εχω ριξει φαρμακο στο ενυδρειο και για την ωρα δειχνει οτι δεν θα του δημιουργησει προβλημα... αναμενω να περασει και το βραδυ να δω πως θα ειναι αυριο και σε 2-3 μερες...
|
||||
|
||||
Με το καλό και τα υπόλοιπα.
Είναι τερατάκι και αυτό , που να το κουμαντάρεις
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παρα πολυ δυναμη...!!!! τι να σου κανει, μπηκε σε μια αποχη ξαφνικα... ηρεμο θα κατσει??
|
|||
|
|||
Η ωραιότερη στιγμή φαντάζομαι Θανάση, να παίρνει ΅ΆζωήΆΆ το ενυδρείο σου.
Πανέμορφα ψάρια |
|
|||
|
|||
αυτο που μου αρεσει ειναι οτι απολαμβανεις καθε στιγμη.....
εχεις μεγαλη υπομονη!!!!!! βαλε και κανενα datnoides microlepis να δουμε συμπεριφορα σε μεγαλο ενυδρειο! |
|
||||
|
||||
Έχεις σκεφτεί τη χρήση αναισθητικού για τη μεταφορά (ώστε να μην τραυματιστούν); Καλή συνέχεια με τα υπόλοιπα!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
με το σκεπτικο αυτο θα πρεπει να το ναρκωσω οσο ειναι στο ενυδρειο πραγμα που σημαινει οτι θα ναρκωθουν και τα υπολοιπα... γινετε να ναρκωθει αλλιως??? ------------------------- παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για τα καλα σας λογια...!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 15-05-14 στις 19:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να τα χαιρεσαι Θαναση και με το καλό να μεταφερεις και τα υπολοιπα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
ναι εχεις δικιο... κι εγω πολλες φορες σκεφτομαι οτι καποια ψαρια μου εχουν το μηκος ολοκληρων ενυδρειων...
|
||||
|
||||
σημερα μεταφερθηκε και το και το δευτερο γατοψαρο και προσαρμοζεται σιγα σιγα.... το πρωτο ξεψαρωσε και απολαμβανει το νεο του σπιτι....
|
|||
|
|||
Μπράβο Θανάση... Απίστευτοοοοοο,πολλά πολλά συγχαρητήρια άξιζε και η δική σου αλλά και η δική μας υπομονή/αναμονή,αυτόν τον 1,5 χρόνο... |
|
||||
|
||||
ευχαριστω Σταυρο. να σαι καλα!!!!
|
||||
|
||||
Και εγώ κάποτε μετέφερα τον πλέκο μου και δυσκολεύτηκα γιατί κλώτσαγε. Αλλά ήταν θερίο, γύρω στα 15 εκ.
Μπράβο Θανάση. Έχεις πάει το DIY σε άλλο επίπεδο. Να τα χαίρεσαι τα θηριάκια σου, μέσα στο θηρίο που έφτιαξες. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
κι εγω πριν μερικα χρωνια δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα φτασω τις κατασκευες μου σε τετοιο σημειο.... μακαρι να μπορεσω στο μελλον οπως θελω να παω σε μεγαλητερες και καλητερες
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφες επιλογες εχεις κανει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οσο για τη μετφορα coleman εγγυηση |
|
|||
|
|||
Πολύ ωραίο το ενυδρείο και ωραία τα ψάρια.
Μήπως να έβγαζες photo χωρίς φλάς με αναμμένα τα φώτα του ενυδρείου ώστε να φαίνονται καλύτερα τα ψάρια και το εσωτερικό του ενυδρείου; Και πάλι μπράβο! |
|
||||
|
||||
κανονικα πρεπει να βγει η φωτογραφια χωρις φλας οπως λες. αλλα πρεπει να φερω την καλη μηχανη στο μαγαζι... αν και με τοσο φυσικο φως δυσκολα...
|
|||
|
|||
Πολύ ωραία η πισίνα σου!!
Αλλά έχω μια απορία αλλαγές κάθε πότε κάνεις και πόσες ώρες σου παίρνουν? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Σε ευχαριστω φιλε μου. Αλλαγες νερου καθε 20-30 μερες. και χρειαζομαι γυρο στα 30 λεπτα. θα βγαλω ενα βιντεακι με την πλημμυρα στον δρομο οταν αλλαζω νερα... χαχααχαχα
|
|||
|
|||
Να βγαλεις βιντεακι αγκαλια με τα παιδια σου! Μεσα στην πισινα!
|
|
||||
|
||||
Θανάση για αλλη μια φορα συγχαρητηρια , τι αλλο να πω
|
|
||||
|
||||
Βρε Θανάση, έχεις άλλη μια πισιίνα για προετοιμαία του νερού ή ρίχνεις κανα 100αρι ml μπουκάλι prime στης αλλαγές ;
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Μπραβο πολυ ιδιετερα ψαρια.Αυτο δεν ειναι ενυδρειο,αλλα ειναι λιμνη. Χαρα στο κουραγιο ,και στην τσεπι σου Τοσο νερο στις κυκλαδες μην παει πεταμενο,κανει πολυ καλο σε φυτα και καλλιεργιες.Οι δικες μου ντοματιες,το μονο νερακι που πεινουν ειναι το φροντοζονερακι με καταπλυκτικα αποτελεσματα
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο ενυδρειο 60 λιτρα | dimitris1150 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 17-12-12 14:28 |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
Tunze turbelle stream 6000 | nikman | Κυκλοφορία | 7 | 03-07-09 14:27 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |