|
||||
|
||||
Ο Ερικος το σαλαχι!!!
Γεια χαρα!απο χθες φιλοξενω εναν πανεμορφο κατοικο στον χωρο μου!Σας παρουσιαζω τον Ερικο!ειναι ενας αρσενικος potamotrygon motoro
15cm!ειναι γεννημενος στην ελλαδα και ειναι ηδη 7 μηνων!ζει μονος του σε 260 λιτρα που μελωντικα αναλογα με τις αναγκες του θα αυξηθουν!Απλα με εχει μαγεψει ηδη με τα τσαλιμια μου και την προσωπικοτητα του!!!! Κοινωνικος,περιεργος και τσαχπινης!απολαυστε τον! |
|
||||
|
||||
....
Εκπληκτικό πλάσμα αλλά....δώστου λίτρα.............
|
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο...!!!
Μια ερώτηση: Θα μπορούσε να φιλοξενηθεί ένα σαλάχι σε ενυδρείο 100 x 100 x 30 με καθαρό ύψος στήλης νερού 25cm?
|
||||
|
||||
καλος τα δεχθηκες!!!! απεκτησες ενα πολυ ιδιαιτερο πλασμα και με τον καιρο θα σε μαγεψει....
αν του δωσεις την φροντιδα που χρειαζεται θα δεις την ομορφια του!!!!! οτι θελεις ειμαι εδω να σε βοηθησω... ------------------------- Παράθεση:
αν το εκανες 50 με το νερο στα 40-45 θα εισουν οκ. στα σαλαχια αρεσει πολυ να κανουν βολτες και στο πλαινο τζαμι, οπως επισης και να ερχονται και να τα ταιζεις... ενα ακομη θεμα ειναι πως οσο πιο πολυ νερο εχεις τοσο πιο σωστες και σταθερες θα ειναι και οι παραμετροι του νερου σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 28-05-14 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Θανάση σε ευχαριστώ για την απάντηση... θα γίνει τότε μονομαχοενυδρείο!!!
|
||||
|
||||
Επισης κολυμπαει ή καλυτερα αιωρητε σαν αετος κ στα μεσονερα αλλα κ στην επιφανεια π αναταρασετε'παιζει με το οξυγονο κ το ρευμα!χρειαζεται υψος οπως ειπε κ ο θανασης πολυ σωστα!
|
|
||||
|
||||
+1 και μήκος θα συμπλήρωνα για να έχει χώρο να σε μαγεύει ακόμα πιο πολύ!!!!
|
|
||||
|
||||
Μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε μεγαλα μηκη στον χωρο μας για καλητερη απολαυση αλλα τα δωματια ειναι περιορισμενα!χαθηκε να μεναμε αμερικη με τις τεραστιες κατασκευες!ολο το υπογειο ενυδρειο θα ηταν!!!χαχα
|
|
|||
|
|||
Είναι φανταστικά πλάσματα, αλήθεια. Τα θεωρώ από τα ομορφότερα πλάσματα αλλά είναι ιδιαίτερα απαιτητικά από πλευράς λίτρων. Τα έχω δει σε μεγάλο ενυδρείο και μαγεύτηκα!
Να το χαίρεσαι και να το απολαμβάνεις! |
|
|||
|
|||
Πολύ όμορφο!!!Να το χαίρεσαι...
|
|
||||
|
||||
δεν ειναι απαιτητικα... πιστευω οι δισκοι ειναι περισσοτερο απαιτητικοι και πιο ακριβοι...
|
||||
|
||||
+1!για το ποιο ακριβοι εχω μια επιφυλαξη!
|
|
||||
|
||||
μην εχεις.... ενας δισκος μονος του δεν μπαινει, πανε κοπαδι...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Επιλεξτε HD και καλη απολαυση!Ο Ερικος στο σπιτι του! https://www.youtube.com/watch?v=Wx0Z...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OSCAR10991 : 29-05-14 στις 18:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφος! Ειδικά όταν κολυμπάει!
|
||||
|
||||
να σου ζησει!
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ!
------------------------- Ο Ερρικος εν ωρα φαγητου!! https://www.youtube.com/watch?v=JeDl...ature=youtu.be Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OSCAR10991 : 30-05-14 στις 22:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ωραίος... να τον χαιρεσαι
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα σαλαχια μου ( καμαρια μου ) | thanasis76 | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 22 | 18-05-14 23:07 |
ιπταμενα σαλαχια....!!!!! | thanasis76 | Άλλα ζώα | 14 | 25-10-12 15:14 |
ερωτηση για σαλαχι! | Commando | Άλλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 15-09-12 11:17 |
σαλαχια | maxmike | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 24-10-11 12:35 |
σαλαχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι | klaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-05-06 18:25 |